Geçmiş olsun inş sabaha bişeyin kalmazKızlar hastaneden selam
Sancı çıktı kusma,bulantı,üşüme
Nst bağlandı sancı yok ,muhtelemen yediğim bir şey dokundu ya da üşüttüm
Yarın g.cerrahi görecek dua edin bana
Çok geçmiş olsun. Ah canım ya bu havalar herkesi hasta ediyor. Bebis iyi demi?Kızlar hastaneden selam
Sancı çıktı kusma,bulantı,üşüme
Nst bağlandı sancı yok ,muhtelemen yediğim bir şey dokundu ya da üşüttüm
Yarın g.cerrahi görecek dua edin bana
Poposuymuş o vurduğu yer yaYa kızlar lütfen söyleyin oğlumun yukarı çıkması icin ne yapim? Tam idrar kesemin üstünde vurup duruyor ne yapicam sasırdım vajinam sızlıyor idrarim geldikce
Sağol canımGeçmiş olsun inş sabaha bişeyin kalmaz
baby cotton bende bunu yarım beğendim kendisi güzel kulplar biraz hoşuma gitmedi bunun camsız ve şifonyeri yanı olmayanıydı canım güle güle kullanın inşallah hem bebişin hemde sen
Maalesef ama şimdi iyiyim çok şükürÇok geçmiş olsun. Ah canım ya bu havalar herkesi hasta ediyor. Bebis iyi demi?
Vallahi neresi bilemicem ama çıksın yukarıPoposuymuş o vurduğu yer ya
Canım bi süre sonra alışıyorsun hatta çifter çifter taktığım oluyordu kobçalarıPeki kuzlar bu korseye baktım, kancalı ya. Tak çıkar vs, insan kafayı yemiyor mu sürekli uğraş dur?
Allah razı olsun cok teşekkür ederim cevabın icin hastaneye gittim yine de çünkü dayanılmaz bir sızı evet tam da duygularımı ifade etmişsin çünkü kimseye anlatamadım cok değişik resmen vajinam sızım sızım sızlıyor dr muayene etti ilkinde sezeryan Doğum olduğu icin muayene garibime gitti ve ilk defa muayene olmak zorunda kaldım sancılı gittiğim icinCanım takvim eklememişsin haftanı göremiyorum ama ben çok çektim o ağrı hissini vajina kemiklerim çatlamış kırılmış gibiydi şuaralar yok çok şükür tarif ettiğim gibi bi ağrıysa dr normal demişti magnezyum içerikli gıdaları öne çıkarabilirsin faydası olacaktır
Allah razı olsun cok teşekkür ederim cevabın icin hastaneye gittim yine de çünkü dayanılmaz bir sızı evet tam da duygularımı ifade etmişsin çünkü kimseye anlatamadım cok değişik resmen vajinam sızım sızım sızlıyor dr muayene etti ilkinde sezeryan Doğum olduğu icin muayene garibime gitti ve ilk defa muayene olmak zorunda kaldım sancılı gittiğim icin
Nst de sancı da çıktı zaten bebeğin kasılmaları sıklaşmıştı hissediyordum harı kesici serum verdiler şimdi kendi dr randevumu bekliycem a alt tarafım iptal oldu bu nedir yarabbi ilk degil ikinci hamileliğim benim ilkinde böyle hisey yaşamamıştım
Aslında cok ayakta da kalmıyorum çalışıyorum ama yorulmuyorum öyle aman aman eğer bu kadarcık hareketle böyle ağrıyacaksa benim sürekli yatmam gerecekcek o zamanO sızlama bende de çok oldu birkaç hafta. Ağrı desen ağrı değil kasılma değil tarifi zor bir durum. Içten içe karıncalanma sızlama arası bir şey. Ayakta çok durunca oluyor, oturma ihtiyacı hissediyosun
Adet dönemimde de olurdu bana
Doktoruma sordum, normal olduğunu söyledi, sık yaşanan bir durummuş
Annemin de hamileliklerinde çok olurmuş
Hayır vajinanın üst tarafı degil aksine alt tarafım inanılmaz bir ağrı yürürken çekmeli szilamalar anlatılmaz yaşanır gerçekten tarifi uok öyle böyle değil zonk zonk değişik bir agri dr 20 ve 25 haftalar arası olabilir dedi acilsek dr bu kadar başka bi sebep söylemediCanım vajinanın üst tarafı mı ağrıyordu?çatı denilen yer? Ne dediler, sadece serum mu verdiler, neden olduğunu söylemediler mi
[/QUOTEi
Canım acaba imkan varsa acile mi gitsen.Kıvamı nasıl lekenın akıntı gıbı mı daha mı yogunKızlar 3 gündür vajinam sızlıyor, üst bölge yani çatı bölgesi acayip ağrıyo, bu gün akşamda koyu kırmızı leke geldi hani reglin son lekesi gibi ama böyle minnacık parçacıklı gibiendişeleniyorum, var mı bu durum hakkında bilginiz? Yarın 14.20 randevu aldım doktoruma
Geçmiş olsun canım nstye bagladılar mıAllah razı olsun cok teşekkür ederim cevabın icin hastaneye gittim yine de çünkü dayanılmaz bir sızı evet tam da duygularımı ifade etmişsin çünkü kimseye anlatamadım cok değişik resmen vajinam sızım sızım sızlıyor dr muayene etti ilkinde sezeryan Doğum olduğu icin muayene garibime gitti ve ilk defa muayene olmak zorunda kaldım sancılı gittiğim icin
Nst de sancı da çıktı zaten bebeğin kasılmaları sıklaşmıştı hissediyordum harı kesici serum verdiler şimdi kendi dr randevumu bekliycem a alt tarafım iptal oldu bu nedir yarabbi ilk degil ikinci hamileliğim benim ilkinde böyle hisey yaşamamıştım
Acilde bi şey yapmazlar dedi doktorum canım, yani çamşıra geçmiş leke bide silerken peçeteye geldi çok az yani 3-4damla anca ama bilemedimCanım acaba imkan varsa acile mi gitsen.Kıvamı nasıl lekenın akıntı gıbı mı daha mı yogun
Anladım canım leke biraz korkutucu geldi bana da. Kadın dogum acili yoksa normal acilde bir şey yapmazlar dogru tabi. Sabaha kadar ayaga kalmamaya calıs bence.Sol tarafına yat canım. Magnezyumun varsa iç bir tane.Doktorun gerekenleri soylemıstır irtıbata gecmişsin zaten.İnşallah sabah hayırlı haberlerle donersin canım. Bazen enfeksiyon mantar falan da şekelenme yapabılıyor. İçini ferah tut.Acilde bi şey yapmazlar dedi doktorum canım, yani çamşıra geçmiş leke bide silerken peçeteye geldi çok az yani 3-4damla anca ama bilemedim
Teşekkürler canımcım enfeksiyondur belki acayip bir kaşıntı da var zaten. bazen böyle durumlarda bildiklerini karşı taraftan duymak insanı daha da çok rahatlatıyor..Anladım canım leke biraz korkutucu geldi bana da. Kadın dogum acili yoksa normal acilde bir şey yapmazlar dogru tabi. Sabaha kadar ayaga kalmamaya calıs bence.Sol tarafına yat canım. Magnezyumun varsa iç bir tane.Doktorun gerekenleri soylemıstır irtıbata gecmişsin zaten.İnşallah sabah hayırlı haberlerle donersin canım. Bazen enfeksiyon mantar falan da şekelenme yapabılıyor. İçini ferah tut.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?