O bende de var canım ama böyle zamanlarda oğluma bakıyorum. Kendi kendimi teselli ediyorum. Zaten ilk geceyi atlattık mı ertesi gün biraz daha iyi hissederiz kendimizi insallah. Sezeryan da kolay değil yani normal endişe duymamızİkinci sezeryanını olacak anneler.Benim rüyalarıma giriyor kaç gündür ameliyat.Simdi ameliyat ve sonrası süreci net bildiğim için eyvah yine aynı süreci yaşayacağım diye acayip endişe duyuyorum.Sizde de var mı bu durum?Neden böyle oluyor ki?Aslında herşeyi kafaya takan kafasında büyüten biri değilim.
Canım ben solante pregna alacagımKızlar malum yaz yaklaşıyor günlük hayatta yüzüme kullanacağım gebelerinde rahatça kullanacağı bir güneş kremi istiyorum. Aslında ben kışın bile kullanırdım ama kış boyu evde olduğum için birde olabildiğince kimyasal kullanmamak için buzamana kadar erteledim doğuma yakın yavaş yavaş yürüyüş market filan çıkacağım için şimdi almam lazım buzamana kadar daylong ve shiseıdo markaları kullandım ama gebelikte kullanılabilir mi fikrim yok sizin kullandığınız bir marka varmı drunuza danıştınızmı acaba
vazgecmistim ama sizler boyle yorum yapinca gene gaza geldim. Dogumdan sonra ben de siparis verim o zamanCanım bi süre sonra alışıyorsun hatta çifter çifter taktığım oluyordu kobçaları
Leke disinda sizlama, cati bolgesi agrisi bende var canim. Ozellikle gece uyurken y da sbaah uyaninca cise gtmek bana iskence agridan ama gun icinde azaliyor. Leke kismini bilmiyorumKızlar 3 gündür vajinam sızlıyor, üst bölge yani çatı bölgesi acayip ağrıyo, bu gün akşamda koyu kırmızı leke geldi hani reglin son lekesi gibi ama böyle minnacık parçacıklı gibiendişeleniyorum, var mı bu durum hakkında bilginiz? Yarın 14.20 randevu aldım doktoruma
Ben 75 lik içtim 204 çıkmış50 lik ıctim cnm
Bende ancak mayısta almaya başlayacağım yavaş yavaşMaşallah kizlar sizee almışsınız ben daha bir şey almadım ufak tefek kıyafet haricinde
Mayıs’ta almayı düşünüyorum
Seninle gobeklerimiz yarışır canım.uavas yavaş pilates topu kıvamına dönmeye basladim benBu şekilde sivrilmeye devam ederse göbek deligimden çıkacak. Ayakları sürekli kasiklarimda bazen sağda bazen solda ama yukarda hissettiğim hareketler hep sivri olan yerlerde nadiren de yanlarda. Bugün tam 7 ayligiz daha iki ay var. Nasıl olcak bilmiyorum artık o kadar ağırlaşmış hissediyorum ki kendimi otururken kalkarken nefes nefese hep
off o çiş mevzusunun stresi beni benden ediyor valla artik altıma bez bağlayacağım. Işten çıkmadan giriyorum lavaboya ama 1.5 saat trafik oğlanı bakicidan al eve gel eve zor yetisiyorum her seferindeBenim ilişki ayin 1 inde ikisindeydi canım benim hesaba göre aslında 7 ay bir haftaligim ama ben yine de bu hafta 7 ay dolmuş saydımkan değerlerin normaldi senin demi ona rağmen çarpıntı nefes darlığı sende de oluyor mu? Dinçlik mevzuuna gelince de hareketli olmak çok iyi bence ama biz markete gidene kadar benim kasiklarima çakılıyor adım atamıyorum tam bir kısır döngü. Bı de dışarı çıkmaya korkuyorum tuvalet sorunsalı yüzünden 20 dk ya bir wc bulamıyoruz yürürken. Siz nasıl başa çıkıyorsunuz bu durumla?
Ilk zamanlar dar olmalı ki zorlamalıyız. Sonra alışıyorsun.Peki kuzlar bu korseye baktım, kancalı ya. Tak çıkar vs, insan kafayı yemiyor mu sürekli uğraş dur?
süreci bildiğim icin ben de korku stres karışık hakikaten birde büyük oğlum ins hemen alışır. Onu düşünüp duruyorum.İkinci sezeryanını olacak anneler.Benim rüyalarıma giriyor kaç gündür ameliyat.Simdi ameliyat ve sonrası süreci net bildiğim için eyvah yine aynı süreci yaşayacağım diye acayip endişe duyuyorum.Sizde de var mı bu durum?Neden böyle oluyor ki?Aslında herşeyi kafaya takan kafasında büyüten biri değilim.
canım ne dediler gecmis olsun.Kızlar hastaneden selam
Sancı çıktı kusma,bulantı,üşüme
Nst bağlandı sancı yok ,muhtelemen yediğim bir şey dokundu ya da üşüttüm
Yarın g.cerrahi görecek dua edin bana
canım lekeyi ihmal etme mutlaka doktoruna gözük benceKızlar 3 gündür vajinam sızlıyor, üst bölge yani çatı bölgesi acayip ağrıyo, bu gün akşamda koyu kırmızı leke geldi hani reglin son lekesi gibi ama böyle minnacık parçacıklı gibiendişeleniyorum, var mı bu durum hakkında bilginiz? Yarın 14.20 randevu aldım doktoruma
Canim senin de maalesef yuksek cikmis. Diet verecektir ilk etapta, ins dietle de halledersin sen. Bu sekerden nefret ettim valla, nerdiyse yarimizda cikmisBen 75 lik içtim 204 çıkmış
Dün internetten baktim sonucuma
Bugun Doktora gidicem bakakalım ne dicek
Açlikta 101
Hahaha amme hizmeti diyorsun11 yıl önce emzirme yastığı diye bişey yoktu bildiğim ama ben ihtiyacıma göre bir yastığa şekik verip bu niyetle kullandım şekilli bir oyuncaktı aslında gergedan
Yani bence ihtiyaç hem bebek için hem anne için yastık ama illaki satın almana gerek yok kendin bi çözüm bulursun ben gibi o forma getirip
Örtü no no bencede
O memçolar kamu malı oluyo zaten bi süre sonra
Benim çocuğum garibanım sadelikten yana olmak zorundaTeşekkür ederim canımannesi biraz kokoş olunca kızınada gitti süslü püslü beğendi güzel günlerde kullanmak nasip olur inşallah hepimize
Evet bir çok kişide çıkmış canım yaaCanim senin de maalesef yuksek cikmis. Diet verecektir ilk etapta, ins dietle de halledersin sen. Bu sekerden nefret ettim valla, nerdiyse yarimizda cikmis
Simdi birkac ihtimalden bahsediliyor. Eger dedigin gbi duzenli takip ve kontrol olmazsa; bebek dogdugunda iri dogup (dolayisiyla da erken dogum), ciktiginda insulin ihtiyaciyla dogabiliyor. O zaman bebege bikac gun insulin verip sekerini dusurmeye calisiyorlar hastahanede. Annede de sekerin kalici kalma olasiligi gene maalesef var ama bu duzenli kontrolle alakali mi alakasiz mi tam ben de bilmiyorum. Bir de en en kotu senaryo, duzenli kontrol edilmezse bebegin Allah korusun kalbi durabilir. Baska bilgi ekleyen de olabilir tabii, benim bildiklerim bunlarEvet bir çok kişide çıkmış canım yaa
Şimdi benim anlamadiğim dikkat edilmediği zaman
bebek mi
anne mi riske giriyor
Yani şuan yüksek şeker olduğunda
bebek doğduğunda allah korusun bebekte de mi şeker oluyor ?
Tam anlamiş değilim ayrintili sorucam doktora bugün
Off Allah korusun hiçbirisi olmasın inşallah yaSimdi birkac ihtimalden bahsediliyor. Eger dedigin gbi duzenli takip ve kontrol olmazsa; bebek dogdugunda iri dogup (dolayisiyla da erken dogum), ciktiginda insulin ihtiyaciyla dogabiliyor. O zaman bebege bikac gun insulin verip sekerini dusurmeye calisiyorlar hastahanede. Annede de sekerin kalici kalma olasiligi gene maalesef var ama bu duzenli kontrolle alakali mi alakasiz mi tam ben de bilmiyorum. Bir de en en kotu senaryo, duzenli kontrol edilmezse bebegin Allah korusun kalbi durabilir. Baska bilgi ekleyen de olabilir tabii, benim bildiklerim bunlar
Anladim canım teşekkürlerSimdi birkac ihtimalden bahsediliyor. Eger dedigin gbi duzenli takip ve kontrol olmazsa; bebek dogdugunda iri dogup (dolayisiyla da erken dogum), ciktiginda insulin ihtiyaciyla dogabiliyor. O zaman bebege bikac gun insulin verip sekerini dusurmeye calisiyorlar hastahanede. Annede de sekerin kalici kalma olasiligi gene maalesef var ama bu duzenli kontrolle alakali mi alakasiz mi tam ben de bilmiyorum. Bir de en en kotu senaryo, duzenli kontrol edilmezse bebegin Allah korusun kalbi durabilir. Baska bilgi ekleyen de olabilir tabii, benim bildiklerim bunlar
Off Allah korusun hiçbirisi olmasın inşallah yaBende de çıktı şeker 1 saatlik yaptırmıştım şimdi 3 saatlik olarak tekrarlayalım dedi doktorum bakalım ne olacak bir tesellim açlığım iyi çıktı. Ne kadar çok kişide çıktı bu ya çok şaşırdım.
kızlar çok geçmiş olsun inşallah diyetle çözülür Allah korusun bebeklermiziAnladim canım teşekkürler
Allah bebeklerimizi ve bizleri korusun,yardımcısı olsun inşallah
Çok sağol canım amin Allah hepsini korusunkızlar çok geçmiş olsun inşallah diyetle çözülür Allah korusun bebeklermizi
Aynen oyle internette gebelerin yuzde 5 inde falan diyor ama aile hemsiresi bana gebelerin yuzde 80 ninde cikiyor demisti ki bu forumda da cogumuzda ciktiOff Allah korusun hiçbirisi olmasın inşallah yaBende de çıktı şeker 1 saatlik yaptırmıştım şimdi 3 saatlik olarak tekrarlayalım dedi doktorum bakalım ne olacak bir tesellim açlığım iyi çıktı. Ne kadar çok kişide çıktı bu ya çok şaşırdım.
Evet kesinlikle %5 değil senin ikiz olduğu için değerlerin daha farklı olabilir tabii. İnşallah çok büyük sorun çıkarmaz hiçbirimizeAynen oyle internette gebelerin yuzde 5 inde falan diyor ama aile hemsiresi bana gebelerin yuzde 80 ninde cikiyor demisti ki bu forumda da cogumuzda ciktiyanii genelde dietle toparlaniyor sanirim, benimki istisnalardan olabilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?