2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
O bende de var canım ama böyle zamanlarda oğluma bakıyorum. Kendi kendimi teselli ediyorum. Zaten ilk geceyi atlattık mı ertesi gün biraz daha iyi hissederiz kendimizi insallah. Sezeryan da kolay değil yani normal endişe duymamız

Günaydın kızlar. Sizin haftalar önce konuştuğunuz konuları ben şimdi şimdi düşünüyorum. Normal doğum olursa sizce epidural iyi mi? Etrafımdaki herkes epidural almış normal yada sezeryan

Canım ben solante pregna alacagım

Leke disinda sizlama, cati bolgesi agrisi bende var canim. Ozellikle gece uyurken y da sbaah uyaninca cise gtmek bana iskence agridan ama gun icinde azaliyor. Leke kismini bilmiyorum ins bir anlami yoktur canim onun da
Gene de ben de soliyim, magnezyum hapi aliyorum gunde 2 kez, gercekten agrilari inanilmaz derecede azaltitor. Duzenli kullanimda etkisini muhakkak goruyorum

Kizlar, ben ve seker konusu tekrar merhaba insulin kullanan arkadaslar, nasil gidiyor seker? Ben dun gece 12 uniteye ciktim, bugun aclik ilk defa 108e cikti. Ayni zamanda Dun ilk defa sabah toklugum yuksek cikti. Dun sinirden agladim zaten, bu kadar cabaya haksizlikmis gbi geliyor. Dun karnim cok acikinca aksam 22.00 gbi 10-15 tane kuruyemis yedim, o mu acligi yukseltti acaba? Artik napicagimi sasirdim

Maşallah kizlar sizee almışsınız ben daha bir şey almadım ufak tefek kıyafet haricinde
Mayıs’ta almayı düşünüyorum
Bende ancak mayısta almaya başlayacağım yavaş yavaş
Seninle gobeklerimiz yarışır canım.uavas yavaş pilates topu kıvamına dönmeye basladim ben
off o çiş mevzusunun stresi beni benden ediyor valla artik altıma bez bağlayacağım. Işten çıkmadan giriyorum lavaboya ama 1.5 saat trafik oğlanı bakicidan al eve gel eve zor yetisiyorum her seferinde
Peki kuzlar bu korseye baktım, kancalı ya. Tak çıkar vs, insan kafayı yemiyor mu sürekli uğraş dur?
Ilk zamanlar dar olmalı ki zorlamalıyız. Sonra alışıyorsun.
süreci bildiğim icin ben de korku stres karışık hakikaten birde büyük oğlum ins hemen alışır. Onu düşünüp duruyorum.
Kızlar hastaneden selam
Sancı çıktı kusma,bulantı,üşüme
Nst bağlandı sancı yok ,muhtelemen yediğim bir şey dokundu ya da üşüttüm
Yarın g.cerrahi görecek dua edin bana
canım ne dediler gecmis olsun.
canım lekeyi ihmal etme mutlaka doktoruna gözük bence

Hahaha amme hizmeti diyorsun çok güldüm
Hiç sevemedim o emzirme örtüsü görüntüsünü ya
Yastıkta bişey değil alırım dursun belki hayat kurtarıcı olur belki kullanmam ama olsun

Canim senin de maalesef yuksek cikmis. Diet verecektir ilk etapta, ins dietle de halledersin sen. Bu sekerden nefret ettim valla, nerdiyse yarimizda cikmis
Evet bir çok kişide çıkmış canım yaa

Şimdi benim anlamadiğim dikkat edilmediği zaman
bebek mi
anne mi riske giriyor

Yani şuan yüksek şeker olduğunda
bebek doğduğunda allah korusun bebekte de mi şeker oluyor ?

Tam anlamiş değilim ayrintili sorucam doktora bugün

Simdi birkac ihtimalden bahsediliyor. Eger dedigin gbi duzenli takip ve kontrol olmazsa; bebek dogdugunda iri dogup (dolayisiyla da erken dogum), ciktiginda insulin ihtiyaciyla dogabiliyor. O zaman bebege bikac gun insulin verip sekerini dusurmeye calisiyorlar hastahanede. Annede de sekerin kalici kalma olasiligi gene maalesef var ama bu duzenli kontrolle alakali mi alakasiz mi tam ben de bilmiyorum. Bir de en en kotu senaryo, duzenli kontrol edilmezse bebegin Allah korusun kalbi durabilir. Baska bilgi ekleyen de olabilir tabii, benim bildiklerim bunlar

Off Allah korusun hiçbirisi olmasın inşallah ya Bende de çıktı şeker 1 saatlik yaptırmıştım şimdi 3 saatlik olarak tekrarlayalım dedi doktorum bakalım ne olacak bir tesellim açlığım iyi çıktı. Ne kadar çok kişide çıktı bu ya çok şaşırdım.

Anladim canım teşekkürler

Allah bebeklerimizi ve bizleri korusun,yardımcısı olsun inşallah

Anladim canım teşekkürler

Allah bebeklerimizi ve bizleri korusun,yardımcısı olsun inşallah
kızlar çok geçmiş olsun inşallah diyetle çözülür Allah korusun bebeklermizi

Aynen oyle internette gebelerin yuzde 5 inde falan diyor ama aile hemsiresi bana gebelerin yuzde 80 ninde cikiyor demisti ki bu forumda da cogumuzda cikti yanii genelde dietle toparlaniyor sanirim, benimki istisnalardan olabilir...

Aynen oyle internette gebelerin yuzde 5 inde falan diyor ama aile hemsiresi bana gebelerin yuzde 80 ninde cikiyor demisti ki bu forumda da cogumuzda cikti yanii genelde dietle toparlaniyor sanirim, benimki istisnalardan olabilir...
Evet kesinlikle %5 değil senin ikiz olduğu için değerlerin daha farklı olabilir tabii. İnşallah çok büyük sorun çıkarmaz hiçbirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…