2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

Ben sezeryan sonrası problem yaşamadım. O yüzden korkum yok. Ilk gece çektiğim ağrı fenaydı, ama onu da epiduralde cozucem bu sefer ins :)

Kızlar hastaneden selam
Sancı çıktı kusma,bulantı,üşüme
Nst bağlandı sancı yok ,muhtelemen yediğim bir şey dokundu ya da üşüttüm
Yarın g.cerrahi görecek dua edin bana

Çok geçmiş olsun.
Cerrah neden görecek anlamadim? Safradan falan mı suphelendiler acaba
Inşallah bir skntin yoktur

Ben anlamıyorum bu işlerden. Ama senin ilaçlara diyete ve insuline rağmen neden düşmüyor bu şeker onu hiç anlamiyorum. Doktorun bir aciklamasi var mi?

Ben daha seker yüklemesi yaptırmadım. Doktorum 26. Haftada çağırdı.
B bibliyofil_k S Saryamarya kızlar siz ?

Ya kızlar lütfen söyleyin oğlumun yukarı çıkması icin ne yapim? Tam idrar kesemin üstünde vurup duruyor ne yapicam sasırdım vajinam sızlıyor idrarim geldikce
canım yatacaksın, uzanacaksın ayaklarını yukarı kaldır altına yastık koy bi müddet sırt üstü bu şekilde uzan, benim bi vurdu geçen aşağıya yani herhalde çıkacak dedim. çok ayakta durunca öyle oluyor

canım ben de önümüzdeki salı gideceğim 25+0'da. Tam bir ay geçmiş oluyor en son muayenenin üstünden. İnşallah bir şey çıkmaz.

Benim de aynı hafta oluyor. Amin inşallah çıkmaz
Bu problemi yaşayan anneler ve bebişleri de en sağlıklı şekilde tamamlarlar hamileliği inşallah

canım yatmadan 2 saat önce yemeyi bırak yoksa oluyor ben su bile içmiyorum bu durum yüzünden yatmaya yakın, ilaç kullandığım gün çok oluyor benim kan hapı, d3 magnezyum, omg3 vs. . çok geçmiş olsun gaviskon içtim şurup iyi geldi ama tadını hiç beğenmedim onuda çıkaracaktım nerdeyse. ama belki sana güzel gelir.

Kızlar hastaneden selam
Geçmiş olsun canım inşallah iyisindir bugün

Muayenede mi acıdı canım.bende hiç alttan muayene olmadım korkuyorum valla

Magnezyum başlanmamıştı dah belki bu gün gidince yazar canım bakalım ama beni de leke korkuttu bakalım 14.20 randevum var. Umarım korktuğum kadar biş şey yoktur.
malesef burda kadın doğum acili yok canım, 14.20 randevu aldım gidecem
vazgecmistim ama sizler boyle yorum yapinca gene gaza geldim. Dogumdan sonra ben de siparis verim o zaman dolapta oylece durmasin da
Yok yok durmaz dolapta, içindeki balenler sayesinde duruşu da düzenliyor. Hatta ben zayıfladıkça hırslanmış takmıştım

Canım bu yaşadıklarını ben uzun zamandır çekiyorum ne hissettiğini iyi biliyorum

Bende hiç yok o konuda stres nasılsa olacak ilk gün biraz zor disimizi sıkıcaz gerisi kolay

Sen insülin kullanmadan da değerlerin böyle değilmiydi insülini boşuna mı kullanmış oluyorsun

Günaydın kızlar. Sizin haftalar önce konuştuğunuz konuları ben şimdi şimdi düşünüyorum. Normal doğum olursa sizce epidural iyi mi? Etrafımdaki herkes epidural almış normal yada sezeryan
Normal doğum yapacaksan Kesinlikle epidural tavsiye ederim ilk Doğumun süresi ne kadar olacak bilemezsin saatlerce sancı çekmek yorucu olabilir, epidural tüm sancıyı kesmiyor ama hızını hafifletiyor yardımcı oluyor
Canım benim şeker 17 üniteyle ancak düzene girdi, çok şükür 3-4 gündür yükselmiyor açlıkta toklukta çok dengeli yalnızca akşam eşimin zoruyla iki dilim pizza yedim 149 çıktı tokluk, sabah yine 95 normale inmişti..

Evet senin gobekte fena valla :) programda ileriki aylarda tuvalet sorunu hafifler diye okumuştum ama yok bende öyle olmuyor sürekli baskı malesef :)

Kızlar hastaneden selam
Geçmiş olsun canım baktı mı Dr ne dedi
Hiç sorma canım bugün sabah açlığım 112 çıktı dumura uğradım resmen. Tokluk 125 tezata bak. Ama şundan biliyorum gece yatmadan önce idrar yolu için monurol içmiştim çok şekerliydi o tetikledi bence. Ya aç geziyorum neredeyse bu nedir
Perinataloğun bana söylediği lavitabellamk nın söylediklerine ek olarak şekeri yüksek tutma bebeklerin akciğer gelişimleri iyi olmaz ve sorun yaşarız oldu. Seninki de biraz yüksek çıkmış canım diyete başlatır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…