İkinci sezeryanını olacak anneler.Benim rüyalarıma giriyor kaç gündür ameliyat.Simdi ameliyat ve sonrası süreci net bildiğim için eyvah yine aynı süreci yaşayacağım diye acayip endişe duyuyorum.Sizde de var mı bu durum?Neden böyle oluyor ki?Aslında herşeyi kafaya takan kafasında büyüten biri değilim.
Kızlar hastaneden selam
Sancı çıktı kusma,bulantı,üşüme
Nst bağlandı sancı yok ,muhtelemen yediğim bir şey dokundu ya da üşüttüm
Yarın g.cerrahi görecek dua edin bana
Kizlar, ben ve seker konusu tekrar merhabainsulin kullanan arkadaslar, nasil gidiyor seker? Ben dun gece 12 uniteye ciktim, bugun aclik ilk defa 108e cikti. Ayni zamanda Dun ilk defa sabah toklugum yuksek cikti. Dun sinirden agladim zaten, bu kadar cabaya haksizlikmis gbi geliyor. Dun karnim cok acikinca aksam 22.00 gbi 10-15 tane kuruyemis yedim, o mu acligi yukseltti acaba? Artik napicagimi sasirdim
Ben daha seker yüklemesi yaptırmadım. Doktorum 26. Haftada çağırdı.
B bibliyofil_k S Saryamarya kızlar siz ?
canım yatacaksın, uzanacaksın ayaklarını yukarı kaldır altına yastık koy bi müddet sırt üstü bu şekilde uzan, benim bi vurdu geçen aşağıya yani herhalde çıkacak dedim. çok ayakta durunca öyle oluyorYa kızlar lütfen söyleyin oğlumun yukarı çıkması icin ne yapim? Tam idrar kesemin üstünde vurup duruyor ne yapicam sasırdım vajinam sızlıyor idrarim geldikce
canım ben de önümüzdeki salı gideceğim 25+0'da. Tam bir ay geçmiş oluyor en son muayenenin üstünden. İnşallah bir şey çıkmaz.
canım yatmadan 2 saat önce yemeyi bırak yoksa oluyor ben su bile içmiyorum bu durum yüzünden yatmaya yakın, ilaç kullandığım gün çok oluyor benim kan hapı, d3 magnezyum, omg3 vs. . çok geçmiş olsun gaviskon içtim şurup iyi geldi ama tadını hiç beğenmedim onuda çıkaracaktım nerdeyse. ama belki sana güzel gelir.Şimdiden günaydın kızlar ,mide yanmasından bu saatte uyandım aslinda midede degil,gogus kafesinden bogaza kadar bir yanma,tam geçti derken 2-3 gündür bu yanmalar beni mahvediyor.Varmı aynı sorunu yasayan ?
Sabah birde 50 lik şeker yükleme testim var şahsne uykusuz bir gece geçirdim kısaca :))
Geçmiş olsun canım inşallah iyisindir bugünKızlar hastaneden selam
Muayenede mi acıdı canım.bende hiç alttan muayene olmadım korkuyorum vallaAllah razı olsun cok teşekkür ederim cevabın icin hastaneye gittim yine de çünkü dayanılmaz bir sızı evet tam da duygularımı ifade etmişsin çünkü kimseye anlatamadım cok değişik resmen vajinam sızım sızım sızlıyor dr muayene etti ilkinde sezeryan Doğum olduğu icin muayene garibime gitti ve ilk defa muayene olmak zorunda kaldım sancılı gittiğim icin
Nst de sancı da çıktı zaten bebeğin kasılmaları sıklaşmıştı hissediyordum harı kesici serum verdiler şimdi kendi dr randevumu bekliycem a alt tarafım iptal oldu bu nedir yarabbi ilk degil ikinci hamileliğim benim ilkinde böyle hisey yaşamamıştım
Magnezyum başlanmamıştı dah belki bu gün gidince yazar canım bakalım ama beni de leke korkuttu bakalım 14.20 randevum var. Umarım korktuğum kadar biş şey yoktur.Leke disinda sizlama, cati bolgesi agrisi bende var canim. Ozellikle gece uyurken y da sbaah uyaninca cise gtmek bana iskence agridan ama gun icinde azaliyor. Leke kismini bilmiyorumins bir anlami yoktur canim onun da
Gene de ben de soliyim, magnezyum hapi aliyorum gunde 2 kez, gercekten agrilari inanilmaz derecede azaltitor. Duzenli kullanimda etkisini muhakkak goruyorum
malesef burda kadın doğum acili yok canım, 14.20 randevu aldım gidecemBende ancak mayısta almaya başlayacağım yavaş yavaş
Seninle gobeklerimiz yarışır canım.uavas yavaş pilates topu kıvamına dönmeye basladim ben
off o çiş mevzusunun stresi beni benden ediyor valla artik altıma bez bağlayacağım. Işten çıkmadan giriyorum lavaboya ama 1.5 saat trafik oğlanı bakicidan al eve gel eve zor yetisiyorum her seferinde
Ilk zamanlar dar olmalı ki zorlamalıyız. Sonra alışıyorsun.
süreci bildiğim icin ben de korku stres karışık hakikaten birde büyük oğlum ins hemen alışır. Onu düşünüp duruyorum.
canım ne dediler gecmis olsun.
canım lekeyi ihmal etme mutlaka doktoruna gözük bence
Yok yok durmaz dolapta, içindeki balenler sayesinde duruşu da düzenliyor. Hatta ben zayıfladıkça hırslanmış takmıştımvazgecmistim ama sizler boyle yorum yapinca gene gaza geldim. Dogumdan sonra ben de siparis verim o zamandolapta oylece durmasin da
Canım bu yaşadıklarını ben uzun zamandır çekiyorum ne hissettiğini iyi biliyorumHayır vajinanın üst tarafı degil aksine alt tarafım inanılmaz bir ağrı yürürken çekmeli szilamalar anlatılmaz yaşanır gerçekten tarifi uok öyle böyle değil zonk zonk değişik bir agri dr 20 ve 25 haftalar arası olabilir dedi acilsek dr bu kadar başka bi sebep söylemedi
Bende hiç yok o konuda stres nasılsa olacak ilk gün biraz zor disimizi sıkıcaz gerisi kolayİkinci sezeryanını olacak anneler.Benim rüyalarıma giriyor kaç gündür ameliyat.Simdi ameliyat ve sonrası süreci net bildiğim için eyvah yine aynı süreci yaşayacağım diye acayip endişe duyuyorum.Sizde de var mı bu durum?Neden böyle oluyor ki?Aslında herşeyi kafaya takan kafasında büyüten biri değilim.
Sen insülin kullanmadan da değerlerin böyle değilmiydi insülini boşuna mı kullanmış oluyorsunKizlar, ben ve seker konusu tekrar merhabainsulin kullanan arkadaslar, nasil gidiyor seker? Ben dun gece 12 uniteye ciktim, bugun aclik ilk defa 108e cikti. Ayni zamanda Dun ilk defa sabah toklugum yuksek cikti. Dun sinirden agladim zaten, bu kadar cabaya haksizlikmis gbi geliyor. Dun karnim cok acikinca aksam 22.00 gbi 10-15 tane kuruyemis yedim, o mu acligi yukseltti acaba? Artik napicagimi sasirdim
https://www.e-minico.com/patiko-bab...mrEn19DdyY2MhYGHVks7Pw7iX1-gWOaRoCNwsQAvD_BwE su da çok güzel ve kullanışlı gelmisti 2 çocuk olmasa bunu düşünürdüm sizede fikir olur belkibaby cotton bende bunu yarım beğendim kendisi güzel kulplar biraz hoşuma gitmedi bunun camsız ve şifonyeri yanı olmayanıydı canım güle güle kullanın inşallah hem bebişin hemde sen
Normal doğum yapacaksan Kesinlikle epidural tavsiye ederim ilk Doğumun süresi ne kadar olacak bilemezsin saatlerce sancı çekmek yorucu olabilir, epidural tüm sancıyı kesmiyor ama hızını hafifletiyor yardımcı oluyorGünaydın kızlar. Sizin haftalar önce konuştuğunuz konuları ben şimdi şimdi düşünüyorum. Normal doğum olursa sizce epidural iyi mi? Etrafımdaki herkes epidural almış normal yada sezeryan
Canım benim şeker 17 üniteyle ancak düzene girdi, çok şükür 3-4 gündür yükselmiyor açlıkta toklukta çok dengeli yalnızca akşam eşimin zoruyla iki dilim pizza yedim 149 çıktı tokluk, sabah yine 95 normale inmişti..Kizlar, ben ve seker konusu tekrar merhabainsulin kullanan arkadaslar, nasil gidiyor seker? Ben dun gece 12 uniteye ciktim, bugun aclik ilk defa 108e cikti. Ayni zamanda Dun ilk defa sabah toklugum yuksek cikti. Dun sinirden agladim zaten, bu kadar cabaya haksizlikmis gbi geliyor. Dun karnim cok acikinca aksam 22.00 gbi 10-15 tane kuruyemis yedim, o mu acligi yukseltti acaba? Artik napicagimi sasirdim
Sağol canım gebelere özel bir ürünmüş bu ama yapısı biraz koyuymuş yüzde alçı gibi duruyor yorumları filan var altarnetifi yoksa mecbur alıcaz artıkCanım ben solante pregna alacagım
Evet senin gobekte fena valla :) programda ileriki aylarda tuvalet sorunu hafifler diye okumuştum ama yok bende öyle olmuyor sürekli baskı malesef :)Bende ancak mayısta almaya başlayacağım yavaş yavaş
Seninle gobeklerimiz yarışır canım.uavas yavaş pilates topu kıvamına dönmeye basladim ben
off o çiş mevzusunun stresi beni benden ediyor valla artik altıma bez bağlayacağım. Işten çıkmadan giriyorum lavaboya ama 1.5 saat trafik oğlanı bakicidan al eve gel eve zor yetisiyorum her seferinde
Ilk zamanlar dar olmalı ki zorlamalıyız. Sonra alışıyorsun.
süreci bildiğim icin ben de korku stres karışık hakikaten birde büyük oğlum ins hemen alışır. Onu düşünüp duruyorum.
canım ne dediler gecmis olsun.
canım lekeyi ihmal etme mutlaka doktoruna gözük bence
Canım bu çok bebek bana göre bide cinsiyetçi pembişhttps://www.e-minico.com/patiko-bab...mrEn19DdyY2MhYGHVks7Pw7iX1-gWOaRoCNwsQAvD_BwE su da çok güzel ve kullanışlı gelmisti 2 çocuk olmasa bunu düşünürdüm sizede fikir olur belki
Geçmiş olsun canım baktı mı Dr ne dediKızlar hastaneden selam
Hiç sorma canım bugün sabah açlığım 112 çıktı dumura uğradım resmen. Tokluk 125 tezata bak. Ama şundan biliyorum gece yatmadan önce idrar yolu için monurol içmiştim çok şekerliydi o tetikledi bence. Ya aç geziyorum neredeyse bu nedirKizlar, ben ve seker konusu tekrar merhabainsulin kullanan arkadaslar, nasil gidiyor seker? Ben dun gece 12 uniteye ciktim, bugun aclik ilk defa 108e cikti. Ayni zamanda Dun ilk defa sabah toklugum yuksek cikti. Dun sinirden agladim zaten, bu kadar cabaya haksizlikmis gbi geliyor. Dun karnim cok acikinca aksam 22.00 gbi 10-15 tane kuruyemis yedim, o mu acligi yukseltti acaba? Artik napicagimi sasirdim
Perinataloğun bana söylediğiEvet bir çok kişide çıkmış canım yaa
Şimdi benim anlamadiğim dikkat edilmediği zaman
bebek mi
anne mi riske giriyor
Yani şuan yüksek şeker olduğunda
bebek doğduğunda allah korusun bebekte de mi şeker oluyor ?
Tam anlamiş değilim ayrintili sorucam doktora bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?