Canım epidural biraz şans işi kişiden kişiye değişiyor ve tutmayabiliyormuş bide 4-5 cm açıklıkta takılıyomuş o baştaki sancıları her türlü çekiyosun. O an ki kafayla sürece göre hareket etmek lazım baktım dayanamicam süreç uzayacak o zaman deneyebilirim ama başta ben epidural istiyorum demicem.Günaydın kızlar. Sizin haftalar önce konuştuğunuz konuları ben şimdi şimdi düşünüyorum. Normal doğum olursa sizce epidural iyi mi? Etrafımdaki herkes epidural almış normal yada sezeryan
Canım bu çok bebek bana göre bide cinsiyetçi pembiş
Benim çocuğum gariban yazık anası sadelik beyaz cinsiyetsiz şeyler seviyo bebek bebek bi odası olamicak sanırım
Bulucam inşallah canım modokoda şansımı deneyeyim birdeOlsun bulursun beyazida vardi bunun
Yok canım gayet iyi gidiyordu bu güne kadar anlamadım bende. Endokrin hatta bana her gün ölçme arada ölç bıkacaksın sonra dedi.Saye- senin değerlerine endokrin ne dedi canım insüline gerek görmediler mi?
kızlar joie markası ve bu bebek arabası hakkında bir fikriniz var mı?
https://www.e-bebek.com/joie-litetrax-4-travel-sistem-bebek-arabasi-p-joi-t1112yccrm003/
Bende bu arabadan aldım cnm kullananlar çok memnun
canım yatmadan 2 saat önce yemeyi bırak yoksa oluyor ben su bile içmiyorum bu durum yüzünden yatmaya yakın, ilaç kullandığım gün çok oluyor benim kan hapı, d3 magnezyum, omg3 vs. . çok geçmiş olsun gaviskon içtim şurup iyi geldi ama tadını hiç beğenmedim onuda çıkaracaktım nerdeyse. ama belki sana güzel gelir.
tamam canım sağol ben Ankara'dayım haftasonu bakayım ben de .Evet canim online stoklarda tukenmis malesef
Ben bakirkoy carousel e bebekten aldim pazar gunu
Değerlerin normalse ve sadece bugün yükseldiyse dediğin gibi içtiğin ilaçtandır o zaman, tabi haftalar ilerledikçe ölçümler elimizde olmadan da yükseliyor o ayrıYok canım gayet iyi gidiyordu bu güne kadar anlamadım bende. Endokrin hatta bana her gün ölçme arada ölç bıkacaksın sonra dedi.
Canım, doktor senin yemenle alakalı değil, hormonlarından dolayı diyor...Ben anlamıyorum bu işlerden. Ama senin ilaçlara diyete ve insuline rağmen neden düşmüyor bu şeker onu hiç anlamiyorum. Doktorun bir aciklamasi var mi?
B bibliyofil_k @Saryamarya kızlar siz ?
Ben de öyle düşünmüştüm de canım sanırım haftalar ilerledikçe hormonlar da artıyor, insilun dozu da onla orantılı artması gerekiyor... değerlerim mesela daha kötüleşti son 3 gündür. Tokluğum hayatta yüksek çıkmazdı, çıkan sonuçlara şok oldum. Gene artacak şimdi doz.Sen insülin kullanmadan da değerlerin böyle değilmiydi insülini boşuna mı kullanmış oluyorsun
Ben daha pizza, makarna vs. Bi b.k da yemedim ki ben dayanamam normalde. Yalnız benim de bu gece 14 uniteye çıkacak dozum. Hipoglisemi olmaması için 2’şer 2 şer çıkıyormuş doktor.Canım benim şeker 17 üniteyle ancak düzene girdi, çok şükür 3-4 gündür yükselmiyor açlıkta toklukta çok dengeli yalnızca akşam eşimin zoruyla iki dilim pizza yedim 149 çıktı tokluk, sabah yine 95 normale inmişti..
Normalde açlıkların kaç çıkıyor canımGeçmiş olsun canım baktı mı Dr ne dedi
Hiç sorma canım bugün sabah açlığım 112 çıktı dumura uğradım resmen. Tokluk 125 tezata bak. Ama şundan biliyorum gece yatmadan önce idrar yolu için monurol içmiştim çok şekerliydi o tetikledi bence. Ya aç geziyorum neredeyse bu nedir
Perinataloğun bana söylediğilavitabellamk nın söylediklerine ek olarak şekeri yüksek tutma bebeklerin akciğer gelişimleri iyi olmaz ve sorun yaşarız oldu. Seninki de biraz yüksek çıkmış canım diyete başlatır
Safradan evet,usg bakıldı çok şükür bir şey yokBen sezeryan sonrası problem yaşamadım. O yüzden korkum yok. Ilk gece çektiğim ağrı fenaydı, ama onu da epiduralde cozucem bu sefer ins :)
Çok geçmiş olsun.
Cerrah neden görecek anlamadim? Safradan falan mı suphelendiler acaba
Inşallah bir skntin yoktur
Ben anlamıyorum bu işlerden. Ama senin ilaçlara diyete ve insuline rağmen neden düşmüyor bu şeker onu hiç anlamiyorum. Doktorun bir aciklamasi var mi?
Ben daha seker yüklemesi yaptırmadım. Doktorum 26. Haftada çağırdı.
B bibliyofil_k @Saryamarya kızlar siz ?
İyiyim cnm sağol ağrılarım geçtiGeçmiş olsun canım inşallah iyisindir bugün
Beni 9 dan 17ye hemen çıkardılar vallahi acınacak haldeyiz, geçen bir etkinliğe katıldık her türlü yiyecek standları kv bana çok meşhur şerbetli bir tatlı var şimdi söylemeyim canımız çekmesin onu teklif ediyor dedim ciddi misin dalga mı tatlıya ölürüm ama gel de yeBen daha pizza, makarna vs. Bi b.k da yemedim ki ben dayanamam normalde. Yalnız benim de bu gece 14 uniteye çıkacak dozum. Hipoglisemi olmaması için 2’şer 2 şer çıkıyormuş doktor.
Ben oğlumda joie kullandım ama travel değil bunun 3 tekerli olanı. Çok memnunum bunda da aynı arabayı kullanıcam insallahkızlar joie markası ve bu bebek arabası hakkında bir fikriniz var mı?
https://www.e-bebek.com/joie-litetrax-4-travel-sistem-bebek-arabasi-p-joi-t1112yccrm003/
İyiyim cnm sağol ağrılarım geçti
ayyy bencede o ne ya öyle, yani ikilemde bırakıyor insanı onu içene kadar yansın boşver diyorumBende öyle deniyim çünkü yatana kadar illa bişeyler yiyip içiyorum :)
Hamile olmadan çok önce reflü problemim sebebiyle bi süre gaviskon kullanmıştım ama çok zor içtim hayatımda içtiğim en iğrenç şurup diyebilirim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?