2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kizlar sekeri cikan herkese gecmis olsun.kontrol altina alirsiniz insallh.ben yukleme yaptirmadim doktor demedi yaptir diye.acaba sizlerde bi belirtisi yada gecmiste oldu mu yada ailede var mi sekeri olan?
Benim tosun paşa nerdeyse 3hafta önden gidiyor
doktor bu yuzden kesinlikle yaptirmami soyledi

(Ben 4 buçuk kilo doğmuşum galiba bana çekicek)

Benim tosun paşa nerdeyse 3hafta önden gidiyor
doktor bu yuzden kesinlikle yaptirmami soyledi

(Ben 4 buçuk kilo doğmuşum galiba bana çekicek)
Anladim canim basta benimde iri gibiydi sonraki haftalar normal cikti olcumler.ailede yok deyince yapmayalim ama sen zaten dikkat et dedi.ama bakiyorum da normal ustu bi caba gerekiyo eger cikarsa dikkat etmek icin.insallh bende yoktur

Hahaha amme hizmeti diyorsun çok güldüm
Hiç sevemedim o emzirme örtüsü görüntüsünü ya
Yastıkta bişey değil alırım dursun belki hayat kurtarıcı olur belki kullanmam ama olsun
Kesin kullanıcaksın canım
Bide yazın çok terler bebek kolunda tutarsan direkt
Kışın bile terliyodu boncuk boncuk benimki

Kizlar sekeri cikan herkese gecmis olsun.kontrol altina alirsiniz insallh.ben yukleme yaptirmadim doktor demedi yaptir diye.acaba sizlerde bi belirtisi yada gecmiste oldu mu yada ailede var mi sekeri olan?
Benim babamda gizli şeker var o yüzden yaptırdı sanırım. Sende ailede yoksa bebeğin kilosu ve suyu da normalse ondan istememiş olabilir.

Değerlerin normalse ve sadece bugün yükseldiyse dediğin gibi içtiğin ilaçtandır o zaman, tabi haftalar ilerledikçe ölçümler elimizde olmadan da yükseliyor o ayrı
Evet özellikle 30. Haftada daha da yükselir dedi endokrinci ya hayırlısı hakkımızda
Normalde açlıkların kaç çıkıyor canım
Canım 83-95 arası hiç üstüne çıkmamıştı
Bende hiç bir belirti yoktu, bebekler gayet iyi kilosu suyu vs ama gene de çıktı. Belli olmuyor

Ben de suan hastanedeyim seker yukleme icin
Acken alinan kan sonucum 89 cikti az once 50 lik surubu ictim beklemedeyim bakalim
Aile vs hic kimsede cok sukur yok yaptirmakta arada kaldim malum ikilemden dolayi fakat doktorum yaptirmamin hic bi zarari olmadigini iki dilim baklavaya es deger oldugunu soyleyince yaptirdjm :)

Günaydın canımlar
Sağlık ocağına gittim kan verip geldim bakalım değerler nolmuş
ne kadar sıklıkla kan veriyosun canım ben en son 22 martta vermiştim
o zaman gittiğimde hemşire bidaha doğuma kadar bi kere daha görüşürüz demişti
kendi doktoruma da sordum 32. haftada verirsin bidaha gerek yok demişti

Ben hamile kaldigimdan beri her ay saglik ocagindaki doktorum detayli tahlil yapiyo canim.Idrara falan bakiyo.Kendisi soyluyo zaten bir dahaki ay şu zaman gel diye

Benim troidlerim hep düşük o yüzden ayda bir tahlil veriyorum canım kontrol altında tutmam gerek.
Onu geçtim Kendi doktorumda 4 haftada bir sonuçları görmek istiyo vitamin kan vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…