Tabi canım ben hep kontrolden 2 gün önce sağlık ocağına gidiyorum kanlarımı idrar tahlilini veriyorum sonuçlarımla doktoruma gidiyorum sonra endokrine gidiyorum.Olmasi gereken de aylik bakilmasi bence cunku her an degerlerimiz dusebiliyo.
benimki her ay demedi işte 3 ayda bir dediBen hamile kaldigimdan beri her ay saglik ocagindaki doktorum detayli tahlil yapiyo canim.Idrara falan bakiyo.Kendisi soyluyo zaten bir dahaki ay şu zaman gel diye
evet sen kesin yaptır canım, erken doğum olabilir senin o zman :) evet kesin genetik canım benim kız çitlenbik doğacakBenim tosun paşa nerdeyse 3hafta önden gidiyor
doktor bu yuzden kesinlikle yaptirmami soyledi
(Ben 4 buçuk kilo doğmuşum galiba bana çekicek)
Teşekkürler tatlım..Belirti zaten olmuyor. Geçmişimde şeker yok zaten gebelik şekeri bu, başka birşey. Annemde hipoglisemi vardı biara ama benim doktor her hastasına uyguluyor...Kizlar sekeri cikan herkese gecmis olsun.kontrol altina alirsiniz insallh.ben yukleme yaptirmadim doktor demedi yaptir diye.acaba sizlerde bi belirtisi yada gecmiste oldu mu yada ailede var mi sekeri olan?
Canım zor valla, Allah yardımcımız olsun:))Beni 9 dan 17ye hemen çıkardılar vallahi acınacak haldeyiz, geçen bir etkinliğe katıldık her türlü yiyecek standları kv bana çok meşhur şerbetli bir tatlı var şimdi söylemeyim canımız çekmesin onu teklif ediyor dedim ciddi misin dalga mı tatlıya ölürüm ama gel de ye
Ben I mom omega alıyorum canim hergun sabah 1 taneOmega takviyesi nbl alg yağı olan var mı? Her gün alıyor musunuz?
Bana da teklif dahi etmedi doktor bende tereddütte kalmıyor değilim açlık tokluk şekerine baktı sınırda dikkat et dediKizlar sekeri cikan herkese gecmis olsun.kontrol altina alirsiniz insallh.ben yukleme yaptirmadim doktor demedi yaptir diye.acaba sizlerde bi belirtisi yada gecmiste oldu mu yada ailede var mi sekeri olan?
Ailemde yok diğer hamileliklerimde de çıkmamıştı ama rutin kan tahlillerinde 13 haftada açlık şekeri ölçülmüş orda çıktı ikiz olunca galibaKizlar sekeri cikan herkese gecmis olsun.kontrol altina alirsiniz insallh.ben yukleme yaptirmadim doktor demedi yaptir diye.acaba sizlerde bi belirtisi yada gecmiste oldu mu yada ailede var mi sekeri olan?
ben 15 günde bir veriyordum canım kan ilacı viriliyordu ona göre ama 15 günde çok kısa sanki ayda bir olsa en azından zaten kanım az :))ne kadar sıklıkla kan veriyosun canım ben en son 22 martta vermiştim
o zaman gittiğimde hemşire bidaha doğuma kadar bi kere daha görüşürüz demişti
kendi doktoruma da sordum 32. haftada verirsin bidaha gerek yok demişti
Nekadar oldukları önemli değil tabikievet sen kesin yaptır canım, erken doğum olabilir senin o zman :) evet kesin genetik canım benim kız çitlenbik doğacak
olabilir canım ikiz gebelik daha zor ve farklıdır tabi, allah güç kuvvat versinAilemde yok diğer hamileliklerimde de çıkmamıştı ama rutin kan tahlillerinde 13 haftada açlık şekeri ölçülmüş orda çıktı ikiz olunca galiba
Benim gittiğim hastanede hemen arkası önü çıtçıtlı pembe bir önlük giydiriyorlar. Lavman, serum, muayene ve doğumhane süreci böyle geçiyor. Hatta ben serum yani suni sancı alınca hemen kusuyorum. Önlük yenileniyor. Doğum sonrası kendi geceliğimi giyiyorum. Ben onu da elbise şeklinde tercih ettim. Bunda da ekru bir elbise gecelik alacağım. İkinci gün normal kıyafetlerle çıkış yapıp evde pijamalı takımlara geçiyorum.Kizlar bikac sorum olcak. Ben hastane icin bi pijama takimi aldim hafif dantelli.Gecelik olarak gene biraz suslu mu almaliyim sabahlikla? Birde normal sade gunlul bi gecelikte gerekir mi ekstradan? Hami alttan muayene icin gecelik rahat oluyormus ya suslu olan temiz kalsin,diye iki ayri suslu ve sussuz gecelik almak mi dogru? Emin olamadim sizce ?
Günaydın kızlar. Sizin haftalar önce konuştuğunuz konuları ben şimdi şimdi düşünüyorum. Normal doğum olursa sizce epidural iyi mi? Etrafımdaki herkes epidural almış normal yada sezeryan
Kizlar sekeri cikan herkese gecmis olsun.kontrol altina alirsiniz insallh.ben yukleme yaptirmadim doktor demedi yaptir diye.acaba sizlerde bi belirtisi yada gecmiste oldu mu yada ailede var mi sekeri olan?
Amin canım hepimize, şimdilik hamilelik problemleriyle uğraşıyoruz seneye bu zamanlar kuzular çoktan büyümüş düşüneceğimiz şeyler değişmiş olacak bugünleri unutacağız bileolabilir canım ikiz gebelik daha zor ve farklıdır tabi, allah güç kuvvat versin
korkma kuzu inşallah herşey çok kolay ve güzel olacak:) güzel düşün biz zaten bilinçli anneleriz, gerisi Allahın takdiri, sağlıcakla kavuşuruz inşallah minnoşlarımızaNekadar oldukları önemli değil tabiki
Yeterki Sağlıkla sıhhatle doğsunlarda allahin izniyle
Bu son aylar çok korku sardı banagunler geçmiyor sanki
Günaydın canımlar
Sağlık ocağına gittim kan verip geldim bakalım değerler nolmuş
Evet canim ailede var mi diye sordu yoktu kimsede.yani bildigimz kadariyla yok.basta kilosu ondeydi ama son kontrollerdr normal haftasina gore gidiyo ailede de yok deyince yapmayalim bi dedi genede dikkat et dedi. Ama arkadaslar gercektn cok fedakarlik gosteriyolar ciddi caba gosteriyolar ben herseyden yiyorumBenim babamda gizli şeker var o yüzden yaptırdı sanırım. Sende ailede yoksa bebeğin kilosu ve suyu da normalse ondan istememiş olabilir.
Evet canım 4 haftada bir düzenliCanım düzenli tahlil mi veriyorsun? Ayda bir falan yani
ayyy inşallah :)Amin canım hepimize, şimdilik hamilelik problemleriyle uğraşıyoruz seneye bu zamanlar kuzular çoktan büyümüş düşüneceğimiz şeyler değişmiş olacak bugünleri unutacağız bile
Iyi yapmissin canim zarari olmaz yarari olur.baksana belirtisi olmadan da sekeri cikanlar oluyo.acaba bende de var midir diyo insanBen de suan hastanedeyim seker yukleme icin
Acken alinan kan sonucum 89 cikti az once 50 lik surubu ictim beklemedeyim bakalim
Aile vs hic kimsede cok sukur yok yaptirmakta arada kaldim malum ikilemden dolayi fakat doktorum yaptirmamin hic bi zarari olmadigini iki dilim baklavaya es deger oldugunu soyleyince yaptirdjm :)
Bilmiyorum ki canim acaba bazi doktorlar daha mi ilgili ondan olabilir mibenimki her ay demedi işte 3 ayda bir dedi
niye hepsi farklı farklı şeyler söylüyoki anlamıyorum yani
Boğaz kavgası naapsın yavrıcaklar :))Oy yiyim ben onları evet emerken çok terliyo şapşallar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?