2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
O gruba uyeyim hamile kalmadan bile takip ediyordum hikayeler harika .. benim iki dogum arasi 5 yıl olacak doktorum da ssvd yaptırıyor hersey yolunda giderse normal istiyorum :)

Cok rısklı canım. Geride baska bir evlat varken bu riski alamam kendi adıma. Zaten benim için uygun değil araları az oldugu için. En az 5 sene olmalı dıye bılıyorum.
Benim 5 yil olucak iki dogum arasi doktorumla dogum yaklasinca tekrar konusucaz :) illa da diye bir diretmem yok herseyin en guzeli dogal olani yolunda giderse hersey ben de yapmak istiyorum

Benim 5 yil olucak iki dogum arasi doktorumla dogum yaklasinca tekrar konusucaz :) illa da diye bir diretmem yok herseyin en guzeli dogal olani yolunda giderse hersey ben de yapmak istiyorum
Sartlar uygun olur da dilediğin gibi olur canım inşallah

Bana da ilk 50lik yapılmıştı açlık normal 1.saat 154 çıkmıştı Salı günü 3saatlik olanı yaptırdık biraz uzun sürdü ama sonucu iyi çıktı umarım seninde öyle olur hastanedeki hemşirelerin dediğine göre 50lik bazen böyle tekrarlamalara sebep olabiliyormuş

Canım bu yaşadıklarını ben uzun zamandır çekiyorum ne hissettiğini iyi biliyorum
Ya demek sadece bende değil.. ya yeter ki normal olsun ilk Oğlumda olmustu da bu denli olmamıştı. Aklıma ne senaryolar geldi kötü bi hastalığım mi var da gebelikte ortaya çıktı acaba diye neler geçirmedim ki aklımdan

Evet bağladılar ve nnst de sancı çıktı serum taktilar serumla birlikte sancılar nst de bitince gönderdiler insallah devam etmez bu agrilsr çünkü cok halsiz bırakılır beni
Sancı kac cıktı canım. İdrar tahlili falan verseydin bazen ondan da oluyor. Yanma vs olmasa da idrarda enfeksiyon sancı yapıyor nst de.O kadar asırı ise agrıların neden bıraktılar ki kontrol altına almaları gerek. Rahım agzı nasıl. İlac vermedi mi

Kızlar benım su cok az fazla dedi. Şeker yuklemesi yaptırma dahiliye de kontrol altında olalım dedi.Bir de burada bir arkadas vardı kardiyolojiye gıdıyordu kalp için kimdi o. Duyuyorsa ses versin

Benim dr da titiz ancak hiç su ve rahim ağzı yorumu yapmıyor. Hani normal bulup söylemiyor mu bakmıyor mu dersin?

Benim dr da titiz ancak hiç su ve rahim ağzı yorumu yapmıyor. Hani normal bulup söylemiyor mu bakmıyor mu dersin?
Kesinlikle bakıyordur. Zaten kontrolun amacı sadece bebege bakmak degıl ki. Plasenta su rahim agzı hepsine bakıyor sorun varsa soyluyorlar.İçin rahat olsun canım.

Ya cidden mi? Benim de açlık iyi 1. saat 162 çıktı. İnşallah dediğin gibi olur

Haklısın değişmiş de olabilir benim son doğum 2013 teydi. İlkiyle de yakın aralıktaydı. O dönemde öyleymiş demek..

Anladım kızlar. Çünkü doğum plani yapmam lazım yakinda kimler içerde olacak yanimda,epidural ister miyim istemez miyim diye. O zaman açık kapı bırakıp isteyebilirim de istemeyebilirim de yazayım. Cevap içinde hepinize teşekkürler

Ya cidden mi? Benim de açlık iyi 1. saat 162 çıktı. İnşallah dediğin gibi olur
Gitmeden birkaç gün önce yediklerime de dikkat etmeye çalıştım bundan sonrasında da dikkat etmeye çalışıcam Çok olmasada bunun da bir katkısı vardır belki sonuca diye düşünüyorum Umarım iyi çıkar sonuç

Canim. Tekrar baktım ben sonuçlara
75lik ictim
Açlik 101
1.saat tokluk204
2.saat tokluk160 çıkmış fazla mı yinede

Benim doktor işi yarina kaldi sanirim
Bugün gidemicem

benim doktorumda çok ilgilidir aslında
1 hafta hastanede yattım
pazar günü hastanede olmadığı halde sabah akşam 2 kere yanıma geldi evinden
nöbetçi doktora bırakmadı
herşeyimle tek tek kendisi ilgilendi
Ben saglik ocagindaki doktor icin soyledim canim. Benim hastahanedeki doktorum karismiyo zaten ben her ay saglik ocagindaki sonuclari kadin dogum doktoruma gosteriyorum. Zaten doktorum da hastahaneye para vermemem icin en basindan beri hep saglik ocagina gitmemi istemistir.

Bizim doktorlar aynı mı acaba
Benimde bire bir + olarak troid için endokrindede takibim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…