- 3 Şubat 2019
- 1.827
- 3.219
- 48
- 37
sağlık ocağındaki doktorda 3 ayda bir yapılmasıı gerektiğini söyledi zaten canımBen saglik ocagindaki doktor icin soyledim canim. Benim hastahanedeki doktorum karismiyo zaten ben her ay saglik ocagindaki sonuclari kadin dogum doktoruma gosteriyorum. Zaten doktorum da hastahaneye para vermemem icin en basindan beri hep saglik ocagina gitmemi istemistir.
Bende düşündüm aynısını olur normal normal diyolarda benim ki diyorum aşırı ama:))Ya demek sadece bende değil.. ya yeter ki normal olsun ilk Oğlumda olmustu da bu denli olmamıştı. Aklıma ne senaryolar geldi kötü bi hastalığım mi var da gebelikte ortaya çıktı acaba diye neler geçirmedim ki aklımdan
Biz 7.gün yaptırmayı düsunuyoruz canımErkek bebek bekleyen arkadaslar yenidogan sunneti hakkında ne dusunuyorsunuz
Ay sorma ben çok kararsızım bi yanım hemen olsun istiyor bi yanım kıyamıyor çok küçük olacak ya bi enfeksiyon bişi olursa diye.daha çabuk atlattıkları yazıyor gidip geliyorum yaptırıp yaptırmamak arasındaErkek bebek bekleyen arkadaslar yenidogan sunneti hakkında ne dusunuyorsunuz
Ben henüz karar veremiyorum canım.Hiçbir urolog ya da cocuk doktoru kendi cocugu için erken donem sunnet tercih etmıyor. Hep 6 yasında yaptırıyorlar hatta. O zaman neden bu yenidogan sunneti var anlayamıyorum. Kafam karısıyor.Biz 7.gün yaptırmayı düsunuyoruz canım
Canım arkadaşım 20 25 günlükken yaptırdı müthiş rahat etti 2. gün iyileşmiş gibiymiş bile enfeksiyon bişeyi olmadı anne sütü aldıkları için çişi çok asidik olmaz çabuk iyileşirmiş hatta benimde oğlum olursa öyle yaparım diye konuşmuştukAy sorma ben çok kararsızım bi yanım hemen olsun istiyor bi yanım kıyamıyor çok küçük olacak ya bi enfeksiyon bişi olursa diye.daha çabuk atlattıkları yazıyor gidip geliyorum yaptırıp yaptırmamak arasında
Aslında buyudukce ası yaptırmak kan aldırmak vs bile cok üzücü oluyor benim için. O debelenmesi anlar gözle bakışları insanı bitiriyor. Ama hiçbir ürolog ya da cocuk doktoru erken donem sunnet ettırmıyorken cocuklarını neden yenidogan sunneti cazip gosterılıyor bılmıyorumAy sorma ben çok kararsızım bi yanım hemen olsun istiyor bi yanım kıyamıyor çok küçük olacak ya bi enfeksiyon bişi olursa diye.daha çabuk atlattıkları yazıyor gidip geliyorum yaptırıp yaptırmamak arasında
Merhaba ne yaptın şimdi nasıl hissediyorsun, geçmiş olsun.Kızlar hastaneden selam
Sancı çıktı kusma,bulantı,üşüme
Nst bağlandı sancı yok ,muhtelemen yediğim bir şey dokundu ya da üşüttüm
Yarın g.cerrahi görecek dua edin bana
Benim doktor kontrolum 25+0 da ama birşey demedi ki doktor.Ben sezeryan sonrası problem yaşamadım. O yüzden korkum yok. Ilk gece çektiğim ağrı fenaydı, ama onu da epiduralde cozucem bu sefer ins :)
Çok geçmiş olsun.
Cerrah neden görecek anlamadim? Safradan falan mı suphelendiler acaba
Inşallah bir skntin yoktur
Ben anlamıyorum bu işlerden. Ama senin ilaçlara diyete ve insuline rağmen neden düşmüyor bu şeker onu hiç anlamiyorum. Doktorun bir aciklamasi var mi?
Ben daha seker yüklemesi yaptırmadım. Doktorum 26. Haftada çağırdı.
@compeng S Saryamarya kızlar siz ?
Güzel haberlerle gel inşallahh.kızlar yarın kontrolüm var, şuana kadar bebişler haftasıyla hep uyumlu gitti kilosu, suyu vs. Yarın önemli benim için; bu değerlerden sonra inş yarın da negatif gelişmeler duymam. Dualarınıza da ihtiyacım var
Bende hep öyle düşünüyordum erkek olursa hemen sünnet ettircem diye ama iş başa gelince insan bu durup düşünüyorCanım arkadaşım 20 25 günlükken yaptırdı müthiş rahat etti 2. gün iyileşmiş gibiymiş bile enfeksiyon bişeyi olmadı anne sütü aldıkları için çişi çok asidik olmaz çabuk iyileşirmiş hatta benimde oğlum olursa öyle yaparım diye konuşmuştuk
Ben dusunmuyorum canım. Bedenimde yabancı bir cisim psikolojik olarak beni cok rahatsız ederKızlar bişey sorucam spiral taktıran var mı daha önce yada taktırmayı düşünen ? öneriyomusunuz
sanırım lohusalıkta kanama azalınca takıyolarmış
Canim. Tekrar baktım ben sonuçlara
75lik ictim
Açlik 101
1.saat tokluk204
2.saat tokluk160 çıkmış fazla mı yinede
Benim doktor işi yarina kaldi sanirim
Bugün gidemicem
hatta çok ağladı mı demiştim anlamadı ki ağlasın demişti ne bilim bana daha az acı hissedermiş gibi geliyoBende hep öyle düşünüyordum erkek olursa hemen sünnet ettircem diye ama iş başa gelince insan bu durup düşünüyor
Yaptiracaksan çok iyi bir cerraha yaptırmak lazım, yoksa deride yapışma olanlar vardi temmuz 2017 annelerinde cok pisman oldular, yenidoğan doneminde sinirler tam gelişmediği icin bebek acı duymuyormus o yuzden tercih ediliyorBen henüz karar veremiyorum canım.Hiçbir urolog ya da cocuk doktoru kendi cocugu için erken donem sunnet tercih etmıyor. Hep 6 yasında yaptırıyorlar hatta. O zaman neden bu yenidogan sunneti var anlayamıyorum. Kafam karısıyor.
Kesinlikle aynı düşüncedeyim ama Ben korunmayı kafamdan atmak istiyorum canım ya ilaç desen hormon ki ilaçtan bıktım kondomu ben kullanamıyorum aklıma başka bi çözüm gelmiyoBen dusunmuyorum canım. Bedenimde yabancı bir cisim psikolojik olarak beni cok rahatsız eder
Ben akli ermeden yapilmasi taraftariyim cunku bazi cocuklarin korkudan psikolojisi bozuluyor. 2 ablamda bebekken yaptirdirlar cok rahat ettiler.Erkek bebek bekleyen arkadaslar yenidogan sunneti hakkında ne dusunuyorsunuz
Canım ben de o konuda kararsızım. İlaç istemem agrı kesici bile sevmem. Prezervatif istemem eşim de istemez hiç kullanmadıkKesinlikle aynı düşüncedeyim ama Ben korunmayı kafamdan atmak istiyorum canım ya ilaç desen hormon ki ilaçtan bıktım kondomu ben kullanamıyorum aklıma başka bi çözüm gelmiyo
Acıdan ziyade psikolojik olarak etkilenmemesi için cazip geliyor bana.Ama onun dısında kafama yatmıyor pek.Yaptiracaksan çok iyi bir cerraha yaptırmak lazım, yoksa deride yapışma olanlar vardi temmuz 2017 annelerinde cok pisman oldular, yenidoğan doneminde sinirler tam gelişmediği icin bebek acı duymuyormus o yuzden tercih ediliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?