2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
sağlık ocağındaki doktorda 3 ayda bir yapılmasıı gerektiğini söyledi zaten canım

Erkek bebek bekleyen arkadaslar yenidogan sunneti hakkında ne dusunuyorsunuz

Bende düşündüm aynısını olur normal normal diyolarda benim ki diyorum aşırı ama:))

Erkek bebek bekleyen arkadaslar yenidogan sunneti hakkında ne dusunuyorsunuz
Ay sorma ben çok kararsızım bi yanım hemen olsun istiyor bi yanım kıyamıyor çok küçük olacak ya bi enfeksiyon bişi olursa diye.daha çabuk atlattıkları yazıyor gidip geliyorum yaptırıp yaptırmamak arasında

Biz 7.gün yaptırmayı düsunuyoruz canım
Ben henüz karar veremiyorum canım.Hiçbir urolog ya da cocuk doktoru kendi cocugu için erken donem sunnet tercih etmıyor. Hep 6 yasında yaptırıyorlar hatta. O zaman neden bu yenidogan sunneti var anlayamıyorum. Kafam karısıyor.

Canım arkadaşım 20 25 günlükken yaptırdı müthiş rahat etti 2. gün iyileşmiş gibiymiş bile enfeksiyon bişeyi olmadı anne sütü aldıkları için çişi çok asidik olmaz çabuk iyileşirmiş hatta benimde oğlum olursa öyle yaparım diye konuşmuştuk

Aslında buyudukce ası yaptırmak kan aldırmak vs bile cok üzücü oluyor benim için. O debelenmesi anlar gözle bakışları insanı bitiriyor. Ama hiçbir ürolog ya da cocuk doktoru erken donem sunnet ettırmıyorken cocuklarını neden yenidogan sunneti cazip gosterılıyor bılmıyorum

Kızlar hastaneden selam
Sancı çıktı kusma,bulantı,üşüme
Nst bağlandı sancı yok ,muhtelemen yediğim bir şey dokundu ya da üşüttüm
Yarın g.cerrahi görecek dua edin bana
Merhaba ne yaptın şimdi nasıl hissediyorsun, geçmiş olsun.
Benim doktor kontrolum 25+0 da ama birşey demedi ki doktor.
Güzel haberlerle gel inşallahh.

Kızlar bişey sorucam spiral taktıran var mı daha önce yada taktırmayı düşünen ? öneriyomusunuz
sanırım lohusalıkta kanama azalınca takıyolarmış

Bende hep öyle düşünüyordum erkek olursa hemen sünnet ettircem diye ama iş başa gelince insan bu durup düşünüyor

Canim. Tekrar baktım ben sonuçlara
75lik ictim
Açlik 101
1.saat tokluk204
2.saat tokluk160 çıkmış fazla mı yinede

Benim doktor işi yarina kaldi sanirim
Bugün gidemicem

Canım yüksek seninki, benim hastanenin şeker yükleme aralığı böyle

Eklentiler

• 6AFF8B89-4518-4D19-BBAA-ACA1B3808519.webp
    6 KB · Görüntüleme: 36
Bende hep öyle düşünüyordum erkek olursa hemen sünnet ettircem diye ama iş başa gelince insan bu durup düşünüyor
hatta çok ağladı mı demiştim anlamadı ki ağlasın demişti ne bilim bana daha az acı hissedermiş gibi geliyo
gerçi kardeşimi de 6 yaşında ettirdik bi anestezi etkisinden çıkınca korkudan ağladı birde çişini yapmaya korktu ağladı acısı sancısı çok olmadı

Yaptiracaksan çok iyi bir cerraha yaptırmak lazım, yoksa deride yapışma olanlar vardi temmuz 2017 annelerinde cok pisman oldular, yenidoğan doneminde sinirler tam gelişmediği icin bebek acı duymuyormus o yuzden tercih ediliyor

Ben dusunmuyorum canım. Bedenimde yabancı bir cisim psikolojik olarak beni cok rahatsız eder
Kesinlikle aynı düşüncedeyim ama Ben korunmayı kafamdan atmak istiyorum canım ya ilaç desen hormon ki ilaçtan bıktım kondomu ben kullanamıyorum aklıma başka bi çözüm gelmiyo

Kesinlikle aynı düşüncedeyim ama Ben korunmayı kafamdan atmak istiyorum canım ya ilaç desen hormon ki ilaçtan bıktım kondomu ben kullanamıyorum aklıma başka bi çözüm gelmiyo
Canım ben de o konuda kararsızım. İlaç istemem agrı kesici bile sevmem. Prezervatif istemem eşim de istemez hiç kullanmadık 3 aylık iğneler varmıs ama hormon dengesını alt ust etmek istemem
Hiçbirini istemem ben 3.cocuk isterim dermişim

Acıdan ziyade psikolojik olarak etkilenmemesi için cazip geliyor bana.Ama onun dısında kafama yatmıyor pek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…