lekelenmenin nedeni.neymis canim ogrenebildin miAllah kahretmesin o elle muayene ne pis bi şeymiş
Bende 2 yıldır hiç birini kullanmadım ama 1. çocuktan sonra riske atamam he tövbe haşa Allaha karşı gelemk gibi olmasın o isterse verir tedbir benden takdir Allahtan o yüzden galiba yabancı cisimCanım ben de o konuda kararsızım. İlaç istemem agrı kesici bile sevmem. Prezervatif istemem eşim de istemez hiç kullanmadık3 aylık iğneler varmıs ama hormon dengesını alt ust etmek istemem
Hiçbirini istemem ben 3.cocuk isterim dermişim
Canım naptın neden olmus lekelenmeAllah kahretmesin o elle muayene ne pis bi şeymiş
Deme demeAllah kahretmesin o elle muayene ne pis bi şeymiş
Şaka bir yana ikisi de bebek olacak 3.yü göze alamam ben de. Belki 6 7 yasalarına gelınce olabilir. Tabi Allah bilir.Ben hala hiçbir yontem karar veremedim hiçbiri yakın gelmiyor. O gunler gelsın o zaman dusunuruz bir seylerBende 2 yıldır hiç birini kullanmadım ama 1. çocuktan sonra riske atamam he tövbe haşa Allaha karşı gelemk gibi olmasın o isterse verir tedbir benden takdir Allahtan o yüzden galiba yabancı cisimben
Bana yapılmıstı. Zerre acımamıstı. Catın cok musaıt demişlerdi ama normal kısmet olmadı. Belki senin de acımaz korkma hemenDeme deme
Ben düzenli smear yaptıran biriydim çatala da çok yabancı sayılmam ama el muayenesi korkutmuyor değilBana yapılmıstı. Zerre acımamıstı. Catın cok musaıt demişlerdi ama normal kısmet olmadı. Belki senin de acımaz korkma hemen
Sağlık ocağı gebelik kaydınızı yaptırın diye aradı. Tamam bitti bi daha da yokNasıl istemiyolar ya doktorlarınız tahlil
Bende 4 haftada bir düzenli kan veriyorum herşeye bakılıyo
Sağlık ocağındaki hemşirede ayrı takip ediyo tansiyon tahlil aşı vs va
Beslenme ve egzersiz ile ilgili de bilgi veriyo her ay bana
Geçmiş olsun canımGittim Nst bağladı hemen en yüksek 39 çıktı, sorun yok ama idrar yolları enfeksiyonundan olabilir dedi sonra idrar istedi, idrarı verdim bi kanama daha ama nasıl korktum elim ayağım dolandı sinirim boşaldı sonra ebe elle muayene etti acayip derecede mikrop ve sarı yeşil akıntın var nereden kaptın bu enfeksiyonu dedi Allahım zulüm gibiydi.. Açıklık yok dedi hatta güldü sıkı sıkıya kapatmış kızın kapıyı dedirahim boyumu 3.3 ölçtü, 1 kilo 355 gram olmuş kuzucuğum bide idrar yollarında enfeksiyondan ötürü üretranın orda kistik yapı oluşmuş bakalım ilaçlar verdi, biri vajinal fitil, biri idrar yolu enfeksiyonu için toz.. Allah korusun açılma var mı diye korkmuştum çok şükür korktuğumda uğratmadı..
Canım benim 2. erkek 2 Temmuz doğumlu. Normal doğdu. Bir hafta sonra normal doğumun kontrolü oluyor. O güne randevu aldık aynı hastaneden. Kadın doğumcu ürologla kontak kurdu. Muayene etti bizim civcivi. Emiyor mu diye sordu. Emiyordu. O gün sünnet oldu. 7-8 günlüktü. Sinirleri çok gelişmediği için acıya çok duyarlı olmazlar ve çiş dolayısıyla daha çabuk iyileşirler dedi. İlk gece tabi biraz acı çekip ağladı. Normal pansumanları sağlık ocağında yapıldı. Biz iyi ki yaptırmışız diyoruz. Bizimki pek nazlı. Parmağını bi yere çarpsa hafif bir şey olsa acayip büyütüyor. Şimdi böyle bi deneyimi atlatmış durumda. Sadece sünnet töreni. O kadar..Erkek bebek bekleyen arkadaslar yenidogan sunneti hakkında ne dusunuyorsunuz
Ay bu enfeksiyona lanet olsun.Gittim Nst bağladı hemen en yüksek 39 çıktı, sorun yok ama idrar yolları enfeksiyonundan olabilir dedi sonra idrar istedi, idrarı verdim bi kanama daha ama nasıl korktum elim ayağım dolandı sinirim boşaldı sonra ebe elle muayene etti acayip derecede mikrop ve sarı yeşil akıntın var nereden kaptın bu enfeksiyonu dedi Allahım zulüm gibiydi.. Açıklık yok dedi hatta güldü sıkı sıkıya kapatmış kızın kapıyı dedirahim boyumu 3.3 ölçtü, 1 kilo 355 gram olmuş kuzucuğum bide idrar yollarında enfeksiyondan ötürü üretranın orda kistik yapı oluşmuş bakalım ilaçlar verdi, biri vajinal fitil, biri idrar yolu enfeksiyonu için toz.. Allah korusun açılma var mı diye korkmuştum çok şükür korktuğumda uğratmadı..
Tamam başkaca kötü bir şey olmamış işte, ilaçlarını düzenli kullanıp bol su içmeen gerekecek. rahim boyu çok iyi kuzucuk kocaman olmuş maşallah ne güzel, darısı bize inşallahGittim Nst bağladı hemen en yüksek 39 çıktı, sorun yok ama idrar yolları enfeksiyonundan olabilir dedi sonra idrar istedi, idrarı verdim bi kanama daha ama nasıl korktum elim ayağım dolandı sinirim boşaldı sonra ebe elle muayene etti acayip derecede mikrop ve sarı yeşil akıntın var nereden kaptın bu enfeksiyonu dedi Allahım zulüm gibiydi.. Açıklık yok dedi hatta güldü sıkı sıkıya kapatmış kızın kapıyı dedirahim boyumu 3.3 ölçtü, 1 kilo 355 gram olmuş kuzucuğum bide idrar yollarında enfeksiyondan ötürü üretranın orda kistik yapı oluşmuş bakalım ilaçlar verdi, biri vajinal fitil, biri idrar yolu enfeksiyonu için toz.. Allah korusun açılma var mı diye korkmuştum çok şükür korktuğumda uğratmadı..
canım çok geçmiş olsunGittim Nst bağladı hemen en yüksek 39 çıktı, sorun yok ama idrar yolları enfeksiyonundan olabilir dedi sonra idrar istedi, idrarı verdim bi kanama daha ama nasıl korktum elim ayağım dolandı sinirim boşaldı sonra ebe elle muayene etti acayip derecede mikrop ve sarı yeşil akıntın var nereden kaptın bu enfeksiyonu dedi Allahım zulüm gibiydi.. Açıklık yok dedi hatta güldü sıkı sıkıya kapatmış kızın kapıyı dedirahim boyumu 3.3 ölçtü, 1 kilo 355 gram olmuş kuzucuğum bide idrar yollarında enfeksiyondan ötürü üretranın orda kistik yapı oluşmuş bakalım ilaçlar verdi, biri vajinal fitil, biri idrar yolu enfeksiyonu için toz.. Allah korusun açılma var mı diye korkmuştum çok şükür korktuğumda uğratmadı..
Gittim Nst bağladı hemen en yüksek 39 çıktı, sorun yok ama idrar yolları enfeksiyonundan olabilir dedi sonra idrar istedi, idrarı verdim bi kanama daha ama nasıl korktum elim ayağım dolandı sinirim boşaldı sonra ebe elle muayene etti acayip derecede mikrop ve sarı yeşil akıntın var nereden kaptın bu enfeksiyonu dedi Allahım zulüm gibiydi.. Açıklık yok dedi hatta güldü sıkı sıkıya kapatmış kızın kapıyı dedirahim boyumu 3.3 ölçtü, 1 kilo 355 gram olmuş kuzucuğum bide idrar yollarında enfeksiyondan ötürü üretranın orda kistik yapı oluşmuş bakalım ilaçlar verdi, biri vajinal fitil, biri idrar yolu enfeksiyonu için toz.. Allah korusun açılma var mı diye korkmuştum çok şükür korktuğumda uğratmadı..
Sağlık ocağı gebelik kaydınızı yaptırın diye aradı. Tamam bitti bi daha da yok
Gittim Nst bağladı hemen en yüksek 39 çıktı, sorun yok ama idrar yolları enfeksiyonundan olabilir dedi sonra idrar istedi, idrarı verdim bi kanama daha ama nasıl korktum elim ayağım dolandı sinirim boşaldı sonra ebe elle muayene etti acayip derecede mikrop ve sarı yeşil akıntın var nereden kaptın bu enfeksiyonu dedi Allahım zulüm gibiydi.. Açıklık yok dedi hatta güldü sıkı sıkıya kapatmış kızın kapıyı dedirahim boyumu 3.3 ölçtü, 1 kilo 355 gram olmuş kuzucuğum bide idrar yollarında enfeksiyondan ötürü üretranın orda kistik yapı oluşmuş bakalım ilaçlar verdi, biri vajinal fitil, biri idrar yolu enfeksiyonu için toz.. Allah korusun açılma var mı diye korkmuştum çok şükür korktuğumda uğratmadı..
Yok canim sana kötü haber Ben son haftalar evden dışarı çıkamadım sirf ac mevzusu yüzünden 5 dk da bir lavobodaydim. Gece enaz 2 3 kez kalkıyordum tuvaleteEvet senin gobekte fena valla :) programda ileriki aylarda tuvalet sorunu hafifler diye okumuştum ama yok bende öyle olmuyor sürekli baskı malesef :)
Tatlım yüksek cıkmış. Ne yazıkki var gebelik sekerinCanim. Tekrar baktım ben sonuçlara
75lik ictim
Açlik 101
1.saat tokluk204
2.saat tokluk160 çıkmış fazla mı yinede
Benim doktor işi yarina kaldi sanirim
Bugün gidemicem
Sadece doğar doğmaz önermiyorlar. Ama 1 hafta 10 günden sonra yapılabilir. Ben diğer oglumu 8 aylıkken yaptirdim ama pişman oldum cok hareketliydi. 2. Gun iyileşti ama ilk gün hareket ederken baya ağladı kuzum oyuzden bunda daha dönmeye başlamadan 2 3 aylıkken yaptırmayı düşünüyorum.Erkek bebek bekleyen arkadaslar yenidogan sunneti hakkında ne dusunuyorsunuz
2. Bebek bize korundugumuz halde geldi oyuzden spiral istiyorum bendeKesinlikle aynı düşüncedeyim ama Ben korunmayı kafamdan atmak istiyorum canım ya ilaç desen hormon ki ilaçtan bıktım kondomu ben kullanamıyorum aklıma başka bi çözüm gelmiyo
Masallah size kesin o enfeksiyon bende de birseyler yapti ama doğumdan sonra geçer diyorlar biktim artık ya kaç kez ilaç kullandım fitil kullandım. Geçiyor geri geliyor.Gittim Nst bağladı hemen en yüksek 39 çıktı, sorun yok ama idrar yolları enfeksiyonundan olabilir dedi sonra idrar istedi, idrarı verdim bi kanama daha ama nasıl korktum elim ayağım dolandı sinirim boşaldı sonra ebe elle muayene etti acayip derecede mikrop ve sarı yeşil akıntın var nereden kaptın bu enfeksiyonu dedi Allahım zulüm gibiydi.. Açıklık yok dedi hatta güldü sıkı sıkıya kapatmış kızın kapıyı dedirahim boyumu 3.3 ölçtü, 1 kilo 355 gram olmuş kuzucuğum bide idrar yollarında enfeksiyondan ötürü üretranın orda kistik yapı oluşmuş bakalım ilaçlar verdi, biri vajinal fitil, biri idrar yolu enfeksiyonu için toz.. Allah korusun açılma var mı diye korkmuştum çok şükür korktuğumda uğratmadı..
kızlar yarın kontrolüm var, şuana kadar bebişler haftasıyla hep uyumlu gitti kilosu, suyu vs. Yarın önemli benim için; bu değerlerden sonra inş yarın da negatif gelişmeler duymam. Dualarınıza da ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?