2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bende 2 yıldır hiç birini kullanmadım ama 1. çocuktan sonra riske atamam he tövbe haşa Allaha karşı gelemk gibi olmasın o isterse verir tedbir benden takdir Allahtan o yüzden galiba yabancı cisim ben

Bende 2 yıldır hiç birini kullanmadım ama 1. çocuktan sonra riske atamam he tövbe haşa Allaha karşı gelemk gibi olmasın o isterse verir tedbir benden takdir Allahtan o yüzden galiba yabancı cisim ben
Şaka bir yana ikisi de bebek olacak 3.yü göze alamam ben de. Belki 6 7 yasalarına gelınce olabilir. Tabi Allah bilir.Ben hala hiçbir yontem karar veremedim hiçbiri yakın gelmiyor. O gunler gelsın o zaman dusunuruz bir seyler

Sağlık ocağı gebelik kaydınızı yaptırın diye aradı. Tamam bitti bi daha da yok

Gittim Nst bağladı hemen en yüksek 39 çıktı, sorun yok ama idrar yolları enfeksiyonundan olabilir dedi sonra idrar istedi, idrarı verdim bi kanama daha ama nasıl korktum elim ayağım dolandı sinirim boşaldı sonra ebe elle muayene etti acayip derecede mikrop ve sarı yeşil akıntın var nereden kaptın bu enfeksiyonu dedi Allahım zulüm gibiydi.. Açıklık yok dedi hatta güldü sıkı sıkıya kapatmış kızın kapıyı dedi rahim boyumu 3.3 ölçtü, 1 kilo 355 gram olmuş kuzucuğum bide idrar yollarında enfeksiyondan ötürü üretranın orda kistik yapı oluşmuş bakalım ilaçlar verdi, biri vajinal fitil, biri idrar yolu enfeksiyonu için toz.. Allah korusun açılma var mı diye korkmuştum çok şükür korktuğumda uğratmadı..

Geçmiş olsun canım

Erkek bebek bekleyen arkadaslar yenidogan sunneti hakkında ne dusunuyorsunuz
Canım benim 2. erkek 2 Temmuz doğumlu. Normal doğdu. Bir hafta sonra normal doğumun kontrolü oluyor. O güne randevu aldık aynı hastaneden. Kadın doğumcu ürologla kontak kurdu. Muayene etti bizim civcivi. Emiyor mu diye sordu. Emiyordu. O gün sünnet oldu. 7-8 günlüktü. Sinirleri çok gelişmediği için acıya çok duyarlı olmazlar ve çiş dolayısıyla daha çabuk iyileşirler dedi. İlk gece tabi biraz acı çekip ağladı. Normal pansumanları sağlık ocağında yapıldı. Biz iyi ki yaptırmışız diyoruz. Bizimki pek nazlı. Parmağını bi yere çarpsa hafif bir şey olsa acayip büyütüyor. Şimdi böyle bi deneyimi atlatmış durumda. Sadece sünnet töreni. O kadar..
Bilirsin zaten ilerde yaptırmak istersen de anal dönemi tamamlamış olması gerekir. Öyle de olur neden olmasın..

Ay bu enfeksiyona lanet olsun.
Çok şükür canım antibiyotikle atlatırsın inşallahhh
Kuzunada maşallah senin kızında önden gidenlerden galiba ay heyecanlandım

Tamam başkaca kötü bir şey olmamış işte, ilaçlarını düzenli kullanıp bol su içmeen gerekecek. rahim boyu çok iyi kuzucuk kocaman olmuş maşallah ne güzel, darısı bize inşallah

canım çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın

Sağlık ocağı gebelik kaydınızı yaptırın diye aradı. Tamam bitti bi daha da yok

Beni aramadılar bile. Heralde 3. ye ihtimal vermediler. Ben gittim 18 haftalıkken tatil matil ancak gelebildim dedim.
Gebe izlem öncekilerde önemliydi sağlık ocağında da rutin kontrollerim oluyordu. Ebemiz değişti belki ondandır. Bu bebede pek bi sessizler

Geçmiş olsun canım..

Evet senin gobekte fena valla :) programda ileriki aylarda tuvalet sorunu hafifler diye okumuştum ama yok bende öyle olmuyor sürekli baskı malesef :)
Yok canim sana kötü haber Ben son haftalar evden dışarı çıkamadım sirf ac mevzusu yüzünden 5 dk da bir lavobodaydim. Gece enaz 2 3 kez kalkıyordum tuvalete
Canim. Tekrar baktım ben sonuçlara
75lik ictim
Açlik 101
1.saat tokluk204
2.saat tokluk160 çıkmış fazla mı yinede

Benim doktor işi yarina kaldi sanirim
Bugün gidemicem
Tatlım yüksek cıkmış. Ne yazıkki var gebelik sekerin
Erkek bebek bekleyen arkadaslar yenidogan sunneti hakkında ne dusunuyorsunuz
Sadece doğar doğmaz önermiyorlar. Ama 1 hafta 10 günden sonra yapılabilir. Ben diğer oglumu 8 aylıkken yaptirdim ama pişman oldum cok hareketliydi. 2. Gun iyileşti ama ilk gün hareket ederken baya ağladı kuzum oyuzden bunda daha dönmeye başlamadan 2 3 aylıkken yaptırmayı düşünüyorum.
Kesinlikle aynı düşüncedeyim ama Ben korunmayı kafamdan atmak istiyorum canım ya ilaç desen hormon ki ilaçtan bıktım kondomu ben kullanamıyorum aklıma başka bi çözüm gelmiyo
2. Bebek bize korundugumuz halde geldi oyuzden spiral istiyorum bende
Masallah size kesin o enfeksiyon bende de birseyler yapti ama doğumdan sonra geçer diyorlar biktim artık ya kaç kez ilaç kullandım fitil kullandım. Geçiyor geri geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…