2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Benim cok yakin arkadasim yapti cok memnun kaldi ssvd yapmak icin hastane kosullarinin her turlu komplikasyona hazir olmasi gerekiyormus her hastane de yapilmiyor yani ... isler yolundangiderse sorun yok
Canım ben de tekrar sezeryan olmayı hiiiççç istemiyorum. Acısı bi tarafa bebekle istedigin gibi ilgilenemiyorsun. Iyi bi hastaneye gidiyorum. Doktorum da burda tanınan çok iyi bi doktor. Risk büyük rüptür olursa hem senin için hem bebek için çok tehlikeli dedi. Yine de istiyorsan yaptıran varsa git istersen dedi. E şimdi ben bunları duyunca cesaret edemiyorum acikcasi

Bizim kızın boks müsabakası var izlemek isteyenleri bekleriz Şaka bir yana aklıma takıldı ya sancı falan hissedilecek olsa aşağıda vajinaya yakın kısımlarda hissedilir değil mi? Biraz önce ufaktan korkuttu beni

Canım bence çok erken yazık dünyaya adapte olamadan acı çekmesin bence ben oğluma 1.5 yaşında yaptırdım hiç zor olmadı bezi takılıydı yatmadı bile hemen ayaklandı

Kesinlikle aynı düşüncedeyim ama Ben korunmayı kafamdan atmak istiyorum canım ya ilaç desen hormon ki ilaçtan bıktım kondomu ben kullanamıyorum aklıma başka bi çözüm gelmiyo
Canım ben taktırdım 5 sene boyunca bana bi sıkıntı vermedi spiralin varlığının farkında bile değilsin adet sancim olmazdı normalde sadece hafif ağrı yazıyodu adetin ilk gunu

Ay bu enfeksiyona lanet olsun.
Çok şükür canım antibiyotikle atlatırsın inşallahhh
Kuzunada maşallah senin kızında önden gidenlerden galiba ay heyecanlandım
inşallah canımm. Evet önden gidiyor ben 4800 doğmuşum dayısı 6200 doğmuş bize çekecek galiba
Tamam başkaca kötü bir şey olmamış işte, ilaçlarını düzenli kullanıp bol su içmeen gerekecek. rahim boyu çok iyi kuzucuk kocaman olmuş maşallah ne güzel, darısı bize inşallah
inşallah canım çok şükür
canım çok geçmiş olsun
teşekkürler canımm
Çok geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın
Aminn sağ ol canımm
Geçmiş olsun canım..
teşekkür ederim canım
Masallah size kesin o enfeksiyon bende de birseyler yapti ama doğumdan sonra geçer diyorlar biktim artık ya kaç kez ilaç kullandım fitil kullandım. Geçiyor geri geliyor.
off valla inşallah geçer ya fitil verdi umarım kullanabilirim

Şu kasılma dediğimiz şeyler günde bir iki defa olmalıydı dimi. Benim 3-4 kez oluyor bazen ya. Doktora da söyledim risk görünmüyor dedi ama çok rahatsız oluyorum.

Ben de bir erkek tarafından şiddet goruyorum sancı her yerde olabilir valla. Bel kasık karın göbek her yer

Canım bence çok erken yazık dünyaya adapte olamadan acı çekmesin bence ben oğluma 1.5 yaşında yaptırdım hiç zor olmadı bezi takılıydı yatmadı bile hemen ayaklandı
Canım eger ilk 3 ay yapturmazsam ki yaptırmam buyuk ıhtımal 6 yasında dusunuyorum. Dediğim gibi urologlar cocuk doktorları hep 6 yasını tercih ettiğine göre bir mantıgı olmalı

Canım eger ilk 3 ay yapturmazsam ki yaptırmam buyuk ıhtımal 6 yasında dusunuyorum. Dediğim gibi urologlar cocuk doktorları hep 6 yasını tercih ettiğine göre bir mantıgı olmalı
Tabi canım ona sen karar vereceksin hayırlısıyla doğdun bebişin sağlıklı sıhhatli diğerleri kolay

Benim doğum sancım belim kopacak gibi ağrıyordu bile böyle ishal olursunda karnın gazla seni kıvrandırır ya aynen öyleydi bebeğin ayakları aşağıysa insanın içi nir harip oluyor.

Canım peki hergün şekerimi ölcersem
Yemekten hemen sonra mı ölçücem
Yoksa 1 saat sonra mı ölçücem ?
Yemeği yemeden önce açlık ölçüyoruz ağzımıza attığımız ilk lokmadan 1 saat sonra tokluk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…