2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar bişey sorucam spiral taktıran var mı daha önce yada taktırmayı düşünen ? öneriyomusunuz
sanırım lohusalıkta kanama azalınca takıyolarmış
Ben yapmayı düşünüyorum canım doğumdan sonra ne kadar erken olur derse o zaman gider takarım. En az 3 yıllık

Ben de bir erkek tarafından şiddet goruyorum sancı her yerde olabilir valla. Bel kasık karın göbek her yer
Hadi ya olabilir mi Hani ayağını kolunu falan dayadı diyoruz ya acaba öyle bir sancı olabilir mi diye korktum.
Benim doğum sancım belim kopacak gibi ağrıyordu bile böyle ishal olursunda karnın gazla seni kıvrandırır ya aynen öyleydi bebeğin ayakları aşağıysa insanın içi nir harip oluyor.
Ben de hep dediğin gibi düşünüyorum sancıyı. Benim hep göbek deliğimin üzerinde kıpırdanıyor da bu aralar oralarda da sancı hissedilebilir mi acaba diye merak ettim.

Anladım canım sagol❤

Canım ben taktırdım 5 sene boyunca bana bi sıkıntı vermedi spiralin varlığının farkında bile değilsin adet sancim olmazdı normalde sadece hafif ağrı yazıyodu adetin ilk gunu
Benim adetlerim zaten sancılı geçer o sıkıntı değil taktırayım dimi en temizi kafamdan çıksın en azından acaba mı demeyeyim

Evet süprizin vardı senin dimi olacaksa oluyor canım nasip ama spiral daha güvenli sanırım en azından önlem olur

Sadece bi yerde değil. Bütüncül ve şiddetli bi ağrı doğum sancısı. Dinlenmekle geçmeyen ve düzenli aralıklarla gelen..

Dogum sancısı degıl de kasılma olabilir canım. Bu haftalarda artık duzenli olmadıktan sonra normal

Canim. Tekrar baktım ben sonuçlara
75lik ictim
Açlik 101
1.saat tokluk204
2.saat tokluk160 çıkmış fazla mı yinede

Benim doktor işi yarina kaldi sanirim
Bugün gidemicem
Canım yüksek çıkmış diyetisyene yönlendirir endokrine yönlendirir seni de
Erkek bebek bekleyen arkadaslar yenidogan sunneti hakkında ne dusunuyorsunuz
Ben yaptırmayı düşünüyorum iki aylıkken falan nasipse
Geçmiş olsun canım

Canım eger ilk 3 ay yapturmazsam ki yaptırmam buyuk ıhtımal 6 yasında dusunuyorum. Dediğim gibi urologlar cocuk doktorları hep 6 yasını tercih ettiğine göre bir mantıgı olmalı
Ama canim,tum urologlar 6 yas sonrasi demiyorlar.aksine benimde cevreden duydugum gordugum yenidoganken en iyisi yaptirmak diyolar.hatta gorumcenin doktoru cevrenize soyleyin yenidoganken yaptirsinlar demis onlara yaparken

Canım yüksek çıkmış diyetisyene yönlendirir endokrine yönlendirir seni de
Doktorla konuştum canım

Kesmem gereken şeyleri söyledi

Günde 2 kere sadece tokluk şekerini ölç not al 10 gün sonra tekrar gel dedi

Başka biyere yönlendirmedi

Ama canim,tum urologlar 6 yas sonrasi demiyorlar.aksine benimde cevreden duydugum gordugum yenidoganken en iyisi yaptirmak diyolar.hatta gorumcenin doktoru cevrenize soyleyin yenidoganken yaptirsinlar demis onlara yaparken
Canım kardeşim üniversite hastanesinde arastırma gorevlisi.Çeşitli branşlarda cok doktor arkadası var hiç duymadım yenidogan sunneti yaptıran hep 5 6 yaslarında yaptırıyorlar dedi. Ben de bunu anlamıyorum zaten madem yenidogan sunnetını onerıyorlar kendileri neden geç yaptırıyorlarAcaba oylesi daha risksiz ve daha mı kolay. Bir de erkek kardeşlerim arasında 5 yas var aynı gün sünnet oldular küçük olan 1 bucuk yasında falandı Uyuttular uyanmıyıdu az kalsın azından köpükler cıkıyordu cocugun anesteziden doktor hemsıre acayıp tırsmıstı hatırladığım.Zorla uyandı

Bizimde gündemimiz sünnet bu aralar
Yaptırmayanlar aa mutlaka yaptırın şimdi düşünüyoruz kara kara diyolar benimseme olmadan bezden çıkmadan en geç

Ama kıyamayanlarda var yaptırıp çok çabuk iyileşti diyenlerde
Kafam allak bullak oldu benim

Benim adetlerim zaten sancılı geçer o sıkıntı değil taktırayım dimi en temizi kafamdan çıksın en azından acaba mı demeyeyim
Evet canım ben memnundum yine yaptircam inşallah 40 çıkınca taktir demişti doğumdan sonra ebe normal doğumdu benim 40mda taktircam cnm temiz kolay iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…