canım tam olarak nasıl kasılmaların tarif edebilir misinŞu kasılma dediğimiz şeyler günde bir iki defa olmalıydı dimi. Benim 3-4 kez oluyor bazen ya. Doktora da söyledim risk görünmüyor dedi ama çok rahatsız oluyorum.
Ben yapmayı düşünüyorum canım doğumdan sonra ne kadar erken olur derse o zaman gider takarım. En az 3 yıllıkKızlar bişey sorucam spiral taktıran var mı daha önce yada taktırmayı düşünen ? öneriyomusunuz
sanırım lohusalıkta kanama azalınca takıyolarmış
Hadi ya olabilir miBen de bir erkek tarafından şiddet goruyorumsancı her yerde olabilir valla. Bel kasık karın göbek her yer
Ben de hep dediğin gibi düşünüyorum sancıyı. Benim hep göbek deliğimin üzerinde kıpırdanıyor da bu aralar oralarda da sancı hissedilebilir mi acaba diye merak ettim.Benim doğum sancım belim kopacak gibi ağrıyordu bile böyle ishal olursunda karnın gazla seni kıvrandırır ya aynen öyleydibebeğin ayakları aşağıysa insanın içi nir harip oluyor.
Anladım canım sagol❤Benim doğum sancım belim kopacak gibi ağrıyordu bile böyle ishal olursunda karnın gazla seni kıvrandırır ya aynen öyleydibebeğin ayakları aşağıysa insanın içi nir harip oluyor.
Yemeği yemeden önce açlık ölçüyoruz ağzımıza attığımız ilk lokmadan 1 saat sonra tokluk
Benim adetlerim zaten sancılı geçer o sıkıntı değil taktırayım dimi en temizi kafamdan çıksın en azından acaba mı demeyeyimCanım ben taktırdım 5 sene boyunca bana bi sıkıntı vermedi spiralin varlığının farkında bile değilsin adet sancim olmazdı normalde sadece hafif ağrı yazıyodu adetin ilk gunu
Bencede canım ya konuda rahatlayalım en azından oldu mu olmadı mı kaçak mı var diye düşünmektenseBen yapmayı düşünüyorum canım doğumdan sonra ne kadar erken olur derse o zaman gider takarım. En az 3 yıllık
Evet süprizin vardı senin dimiYok canim sana kötü haber Ben son haftalar evden dışarı çıkamadım sirf ac mevzusu yüzünden 5 dk da bir lavobodaydim. Gece enaz 2 3 kez kalkıyordum tuvalete
Tatlım yüksek cıkmış. Ne yazıkki var gebelik sekerin
Sadece doğar doğmaz önermiyorlar. Ama 1 hafta 10 günden sonra yapılabilir. Ben diğer oglumu 8 aylıkken yaptirdim ama pişman oldum cok hareketliydi. 2. Gun iyileşti ama ilk gün hareket ederken baya ağladı kuzum oyuzden bunda daha dönmeye başlamadan 2 3 aylıkken yaptırmayı düşünüyorum.
2. Bebek bize korundugumuz halde geldi oyuzden spiral istiyorum bende
Masallah size kesin o enfeksiyon bende de birseyler yapti ama doğumdan sonra geçer diyorlar biktim artık ya kaç kez ilaç kullandım fitil kullandım. Geçiyor geri geliyor.
Bizim kızın boks müsabakası var izlemek isteyenleri beklerizŞaka bir yana aklıma takıldı ya sancı falan hissedilecek olsa aşağıda vajinaya yakın kısımlarda hissedilir değil mi? Biraz önce ufaktan korkuttu beni
Dogum sancısı degıl de kasılma olabilir canım. Bu haftalarda artık duzenli olmadıktan sonra normalHadi ya olabilir miHani ayağını kolunu falan dayadı diyoruz ya acaba öyle bir sancı olabilir mi diye korktum.
Ben de hep dediğin gibi düşünüyorum sancıyı. Benim hep göbek deliğimin üzerinde kıpırdanıyor da bu aralar oralarda da sancı hissedilebilir mi acaba diye merak ettim.
Canım yüksek çıkmış diyetisyene yönlendirir endokrine yönlendirir seni deCanim. Tekrar baktım ben sonuçlara
75lik ictim
Açlik 101
1.saat tokluk204
2.saat tokluk160 çıkmış fazla mı yinede
Benim doktor işi yarina kaldi sanirim
Bugün gidemicem
Ben yaptırmayı düşünüyorum iki aylıkken falan nasipseErkek bebek bekleyen arkadaslar yenidogan sunneti hakkında ne dusunuyorsunuz
Geçmiş olsun canımGittim Nst bağladı hemen en yüksek 39 çıktı, sorun yok ama idrar yolları enfeksiyonundan olabilir dedi sonra idrar istedi, idrarı verdim bi kanama daha ama nasıl korktum elim ayağım dolandı sinirim boşaldı sonra ebe elle muayene etti acayip derecede mikrop ve sarı yeşil akıntın var nereden kaptın bu enfeksiyonu dedi Allahım zulüm gibiydi.. Açıklık yok dedi hatta güldü sıkı sıkıya kapatmış kızın kapıyı dedirahim boyumu 3.3 ölçtü, 1 kilo 355 gram olmuş kuzucuğum bide idrar yollarında enfeksiyondan ötürü üretranın orda kistik yapı oluşmuş bakalım ilaçlar verdi, biri vajinal fitil, biri idrar yolu enfeksiyonu için toz.. Allah korusun açılma var mı diye korkmuştum çok şükür korktuğumda uğratmadı..
Ya canım idrarı saglik ocağı yapıyor mu? Benim ki yapmıyor biz de yok diyeEvet canım 4 haftada bir düzenli
Yapıyo canım bizim asmYa canım idrarı saglik ocağı yapıyor mu? Benim ki yapmıyor biz de yok diye
Ama canim,tum urologlar 6 yas sonrasi demiyorlar.aksine benimde cevreden duydugum gordugum yenidoganken en iyisi yaptirmak diyolar.hatta gorumcenin doktoru cevrenize soyleyin yenidoganken yaptirsinlar demis onlara yaparkenCanım eger ilk 3 ay yapturmazsam ki yaptırmam buyuk ıhtımal 6 yasında dusunuyorum. Dediğim gibi urologlar cocuk doktorları hep 6 yasını tercih ettiğine göre bir mantıgı olmalı
Teşekkürler kuzumCanım yüksek çıkmış diyetisyene yönlendirir endokrine yönlendirir seni de
Ben yaptırmayı düşünüyorum iki aylıkken falan nasipse
Geçmiş olsun canım
Doktorla konuştum canımCanım yüksek çıkmış diyetisyene yönlendirir endokrine yönlendirir seni de
Canım kardeşim üniversite hastanesinde arastırma gorevlisi.Çeşitli branşlarda cok doktor arkadası var hiç duymadım yenidogan sunneti yaptıran hep 5 6 yaslarında yaptırıyorlar dedi. Ben de bunu anlamıyorum zaten madem yenidogan sunnetını onerıyorlar kendileri neden geç yaptırıyorlarAma canim,tum urologlar 6 yas sonrasi demiyorlar.aksine benimde cevreden duydugum gordugum yenidoganken en iyisi yaptirmak diyolar.hatta gorumcenin doktoru cevrenize soyleyin yenidoganken yaptirsinlar demis onlara yaparken
Ya canım idrarı saglik ocağı yapıyor mu? Benim ki yapmıyor biz de yok diye
[/QUO
Benim gittiğim yer yapıyo canım
Evet canım ben memnundum yine yaptircam inşallah 40 çıkınca taktir demişti doğumdan sonra ebe normal doğumdu benim 40mda taktircam cnm temiz kolay işBenim adetlerim zaten sancılı geçer o sıkıntı değil taktırayım dimi en temizi kafamdan çıksın en azından acaba mı demeyeyim
Yaptırmasak olmuyor mu yokmu başka yolu:))Bana yapılmıstı. Zerre acımamıstı. Catın cok musaıt demişlerdi ama normal kısmet olmadı. Belki senin de acımaz korkma hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?