- 28 Ekim 2018
- 3.112
- 6.728
- 88
Karnım semsert oluyor birden ve bazen bir saat boyunca da geçmiyor. Taş gibi oluyor karnım kasılıyor. Önce birer dakikalık falan oluyordu. Acaba kötü bişey mi var çok korkuyorum.canım tam olarak nasıl kasılmaların tarif edebilir misin
Canım sünnet için ek bir ücret mi alınıyor nasıl oluyor hemen gittiğin gün mü yapılıyor hiç bilgim yoksa:)Canım benim 2. erkek 2 Temmuz doğumlu. Normal doğdu. Bir hafta sonra normal doğumun kontrolü oluyor. O güne randevu aldık aynı hastaneden. Kadın doğumcu ürologla kontak kurdu. Muayene etti bizim civcivi. Emiyor mu diye sordu. Emiyordu. O gün sünnet oldu. 7-8 günlüktü. Sinirleri çok gelişmediği için acıya çok duyarlı olmazlar ve çiş dolayısıyla daha çabuk iyileşirler dedi. İlk gece tabi biraz acı çekip ağladı. Normal pansumanları sağlık ocağında yapıldı. Biz iyi ki yaptırmışız diyoruz. Bizimki pek nazlı. Parmağını bi yere çarpsa hafif bir şey olsa acayip büyütüyor. Şimdi böyle bi deneyimi atlatmış durumda. Sadece sünnet töreni. O kadar..
Bilirsin zaten ilerde yaptırmak istersen de anal dönemi tamamlamış olması gerekir. Öyle de olur neden olmasın..
Bizim asm’de de yapılıyor normalde ama idrar kabı hiç olmadığı için bakamıyorlar yani normalde bakılan testlerden biri.Ya canım idrarı saglik ocağı yapıyor mu? Benim ki yapmıyor biz de yok diye
Canım kardeşim üniversite hastanesinde arastırma gorevlisi.Çeşitli branşlarda cok doktor arkadası var hiç duymadım yenidogan sunneti yaptıran hep 5 6 yaslarında yaptırıyorlar dedi. Ben de bunu anlamıyorum zaten madem yenidogan sunnetını onerıyorlar kendileri neden geç yaptırıyorlarAcaba oylesi daha risksiz ve daha mı kolay. Bir de erkek kardeşlerim arasında 5 yas var aynı gün sünnet oldular küçük olan 1 bucuk yasında falandı Uyuttular uyanmıyıdu az kalsın azından köpükler cıkıyordu cocugun anesteziden doktor hemsıre acayıp tırsmıstı hatırladığım.Zorla uyandı
Canım benim yürürken ve bebek hareketliylen çok sertleşmem oluyor sol yana yatıyorum bi 15-20 dk sonra geçiyor. Sanırım günde 4-5 kereKarnım semsert oluyor birden ve bazen bir saat boyunca da geçmiyor. Taş gibi oluyor karnım kasılıyor. Önce birer dakikalık falan oluyordu. Acaba kötü bişey mi var çok korkuyorum.
Normal mi acaba. Yoruldugumuz için mi oluyor ? Ben hiç oturup yatamıyorum acaba ondan mı oluyorCanım benim yürürken ve bebek hareketliylen çok sertleşmem oluyor sol yana yatıyorum bi 15-20 dk sonra geçiyor. Sanırım günde 4-5 kere
Aynen aynen hele 1. Büyütek tadini çıkartak rahat kafayla. Sunnetide ilk ay aradan cikaricam inşallahBencede canım ya konuda rahatlayalım en azından oldu mu olmadı mı kaçak mı var diye düşünmektense
Dün doktora sordum laf arasında kaynadı. Sanırım normal düzenli bir kasılma olmadığı ve istirahatle geçtiği için. Sende dinlen biraz bakalım geçecekmiNormal mi acaba. Yoruldugumuz için mi oluyor ? Ben hiç oturup yatamıyorum acaba ondan mı oluyor
Canim ben cok ayakta kalınca benimde göbeğim sertleşir son zamanlarda sag tarafim sertlesip agriyordu hemde çok ama yorulmadığm günler olmuyorNormal mi acaba. Yoruldugumuz için mi oluyor ? Ben hiç oturup yatamıyorum acaba ondan mı oluyor
Akşama da misafir var..tamam canım dinlendigim zaman gecmezse korkmaliyim sanirimDün doktora sordum laf arasında kaynadı. Sanırım normal düzenli bir kasılma olmadığı ve istirahatle geçtiği için. Sende dinlen biraz bakalım geçecekmi
Belki de yoeulmakla ilgilidir dediğin gibi kuzum. Bakalım bı bugünden sonra olacak miCanim ben cok ayakta kalınca benimde göbeğim sertleşir son zamanlarda sag tarafim sertlesip agriyordu hemde çok ama yorulmadığm günler olmuyor
Bende sorucam en erken ne zaman takılıyorsa 40 gün kafamız rahat sonrasındada rahat olalım canımEvet canım ben memnundum yine yaptircam inşallah 40 çıkınca taktir demişti doğumdan sonra ebe normal doğumdu benim 40mda taktircam cnm temiz kolay iş
Kesinlikle canım inşallahAynen aynen hele 1. Büyütek tadini çıkartak rahat kafayla. Sunnetide ilk ay aradan cikaricam inşallah
Bazen benimde oluyor Canım yediklerimize bağlıyorum gazım olduğu gün taş gibi oldu karnım yırtılcak sandımKarnım semsert oluyor birden ve bazen bir saat boyunca da geçmiyor. Taş gibi oluyor karnım kasılıyor. Önce birer dakikalık falan oluyordu. Acaba kötü bişey mi var çok korkuyorum.
Kesin yorulmakla ilgili icini ferah tutBelki de yoeulmakla ilgilidir dediğin gibi kuzum. Bakalım bı bugünden sonra olacak mi
Karnım semsert oluyor birden ve bazen bir saat boyunca da geçmiyor. Taş gibi oluyor karnım kasılıyor. Önce birer dakikalık falan oluyordu. Acaba kötü bişey mi var çok korkuyorum.
Canım doktorla konuştumBenim doğum sancım belim kopacak gibi ağrıyordu bile böyle ishal olursunda karnın gazla seni kıvrandırır ya aynen öyleydibebeğin ayakları aşağıysa insanın içi nir harip oluyor.
Yemeği yemeden önce açlık ölçüyoruz ağzımıza attığımız ilk lokmadan 1 saat sonra tokluk
Ya canım idrarı saglik ocağı yapıyor mu? Benim ki yapmıyor biz de yok diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?