2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım sünnet için ek bir ücret mi alınıyor nasıl oluyor hemen gittiğin gün mü yapılıyor hiç bilgim yoksa:)

Ya canım idrarı saglik ocağı yapıyor mu? Benim ki yapmıyor biz de yok diye
Bizim asm’de de yapılıyor normalde ama idrar kabı hiç olmadığı için bakamıyorlar yani normalde bakılan testlerden biri.

2009 yılında yeğenim doğdu ozaman araştırdık ürolog ve çocuk cerrahlarına danıştık. Açıkcası bu konuda net bi cevap yok tercih aileye bırakılıyor. Doktorların demesi ya çocuk doğduğu zamanlarda yapılacak yada anal dönem bitince. Şimdi riskleri sıralamıştı mesela sünnet ettirmezsin pipisindeki deriyi iyi temizlemezsen sık sık idrar yolu enfeksiyonu olabilir bu istenmeyen bir sorun deri orda enfeksiyon sebebi. Diğer görüş ise sünnet ettirdin ama pipi çok küçük olduğu için çocuk büyüdükçe pipide yamukluklar olabiliyor kişi sağa sola fışkırtıyor buda belli bi yaştan sonra ikinci minik bi operasyon gerektirebilir. Ama ürolog değil çocuk cerrahları yapıyor artık bu işi, tanıdığı olan sorsun 2009da durum böyleydi.

Karnım semsert oluyor birden ve bazen bir saat boyunca da geçmiyor. Taş gibi oluyor karnım kasılıyor. Önce birer dakikalık falan oluyordu. Acaba kötü bişey mi var çok korkuyorum.
Canım benim yürürken ve bebek hareketliylen çok sertleşmem oluyor sol yana yatıyorum bi 15-20 dk sonra geçiyor. Sanırım günde 4-5 kere

Evet canım ben memnundum yine yaptircam inşallah 40 çıkınca taktir demişti doğumdan sonra ebe normal doğumdu benim 40mda taktircam cnm temiz kolay iş
Bende sorucam en erken ne zaman takılıyorsa 40 gün kafamız rahat sonrasındada rahat olalım canım
Peki takarken çıkarırken acı ağrı hissediliyor mu

Karnım semsert oluyor birden ve bazen bir saat boyunca da geçmiyor. Taş gibi oluyor karnım kasılıyor. Önce birer dakikalık falan oluyordu. Acaba kötü bişey mi var çok korkuyorum.
Bazen benimde oluyor Canım yediklerimize bağlıyorum gazım olduğu gün taş gibi oldu karnım yırtılcak sandım
Birde artık çok şükür kiloları gördük uyuyup yığılıyolar ondan mı diye düşünmeye başladım olmazdı önceden çünkü

Kızlar 15 gün önce burdaki arkadaşlardan görüp bende AliExpressten bu çantayı sipariş verdim az önce geldi,eşimle fotolarını çektik siz de görün diye. Çok kaliteli ve sağlam. 17 dolara aldım

Eklentiler

• 723AAA2B-AE0A-47DD-816A-AC5716169BB5.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 62
  • 30FCC3F1-D591-4694-A677-DCF255791EC3.webp
    53,2 KB · Görüntüleme: 59
  • 0EAFF96C-5252-48A1-8BE9-B41C38D15E51.webp
    45,6 KB · Görüntüleme: 55
  • 350AB3C9-5181-45D8-8886-6B114AD77BE8.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 53
Canım o semsert olma durumu eğer kasılmaysa bende de oluyor genelde akşam yemeğini hazırlarken mutfakta ayakta hissediyorum ama gün içinde oluyormu bilmiyorum anlayabilmek için baya baya kendimi dinlemem lazım

Kızlar bugün ara ara nefes alamadım böyle bi darlandım efor sarfedecek bişeyde yapmadım normal mi acaba

Canım doktorla konuştum
yememem gerekenleri soyledi
10 gün
gunde 2kere sadece tokluk kan şekerini ölç not al bana gel tekrar dedi

Yediklerime dikkat edersem düzene girer inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…