Kızlar 15 gün önce burdaki arkadaşlardan görüp bende AliExpressten bu çantayı sipariş verdim az önce geldi,eşimle fotolarını çektik siz de görün diye. Çok kaliteli ve sağlam. 17 dolara aldım
Güle güle kullan canım aldığın linki gönderir misin? Ben burdan alsam 40 Euro civarında, annem Doğuma gelecek bugün konyada bakmış 130-120 tl diyorlarmış ama model farkları var ne yapsam bilemedim ordan mı aldırsam yoksa intten beğendiğim bir model mi sipariş etsem
Güle güle kullan canım aldığın linki gönderir misin? Ben burdan alsam 40 Euro civarında, annem Doğuma gelecek bugün konyada bakmış 130-120 tl diyorlarmış ama model farkları var ne yapsam bilemedim ordan mı aldırsam yoksa intten beğendiğim bir model mi sipariş etsem
Tabiki atarım canım. Renk seçeneği çok ve gerçekten çok sağlam. Bende burda alsam bu kadar büyük ve cepli olanını en az 70 dolar ödemem gerekecek.
C$ 24.93 34% Off | Fashion Mummy Maternity Nappy Bag Brand Large Capacity Baby Bag Travel Backpack Designer Nursing Bag for Baby Care!
Bizim sağlık ocağı da yapmıyor
Labaratuara gidene kadar verilen örneğin yapısı ve degerleri bozuluyormuş
40 dk içinde cihaza konuşmalıymış verilen idrarın
Dün hastaneye yatışım yapıldı akş:79 crp biraz yuksek çıktı enfeksiyon çıktı kanda antibiyotik verdi cefaks ama öyle böyle bir ağrı değil ,üstüne üşüme,bulantı,kusma mahvetti benı
Bugun iyiyim çok şükür:)
Dün hastaneye yatışım yapıldı akş:79 crp biraz yuksek çıktı enfeksiyon çıktı kanda antibiyotik verdi cefaks ama öyle böyle bir ağrı değil ,üstüne üşüme,bulantı,kusma mahvetti benı
Tabiki atarım canım. Renk seçeneği çok ve gerçekten çok sağlam. Bende burda alsam bu kadar büyük ve cepli olanını en az 70 dolar ödemem gerekecek.
C$ 24.93 34% Off | Fashion Mummy Maternity Nappy Bag Brand Large Capacity Baby Bag Travel Backpack Designer Nursing Bag for Baby Care!
Beni aramadılar bile. Heralde 3. ye ihtimal vermediler. Ben gittim 18 haftalıkken tatil matil ancak gelebildim dedim.
Gebe izlem öncekilerde önemliydi sağlık ocağında da rutin kontrollerim oluyordu. Ebemiz değişti belki ondandır. Bu bebede pek bi sessizler
Beta için Acil de kan vermiştim. 1000 in üstünü göstermiyormuş ama ben bilmiyorum tabi benim de 3000 falan olması lazım bi panik saglik ocağına gidip test yaptirmistim. Kayıt için de muhtemelen burdan yola çıkarak aradılar