2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Yenidoğan sunneti bizim de gündemimizde. Ve ilk aylarda yaptiricaz inşallah.

Yenidoganlarin yara derdi falan olmuyor birkaç kez çiş yapınca duzeliyo, henüz sinirleri gelişmediği için acı da çok duymuyorlar

Ileriye kayınca erteledikce erteleniyo. Bir de çocuğun kendini tanıma dönemleri var, o yaş aralıklarında yaptırmanın çok riski var.

O sebeple yenidoğan sünnetine yes diyorum :)

Kızlar 15 gün önce burdaki arkadaşlardan görüp bende AliExpressten bu çantayı sipariş verdim az önce geldi,eşimle fotolarını çektik siz de görün diye. Çok kaliteli ve sağlam. 17 dolara aldım
Güle güle kullan canım aldığın linki gönderir misin? Ben burdan alsam 40 Euro civarında, annem Doğuma gelecek bugün konyada bakmış 130-120 tl diyorlarmış ama model farkları var ne yapsam bilemedim ordan mı aldırsam yoksa intten beğendiğim bir model mi sipariş etsem

Tabiki atarım canım. Renk seçeneği çok ve gerçekten çok sağlam. Bende burda alsam bu kadar büyük ve cepli olanını en az 70 dolar ödemem gerekecek.
C$ 24.93 34% Off | Fashion Mummy Maternity Nappy Bag Brand Large Capacity Baby Bag Travel Backpack Designer Nursing Bag for Baby Care!

Bizim sağlık ocağı da yapmıyor
Labaratuara gidene kadar verilen örneğin yapısı ve degerleri bozuluyormuş
40 dk içinde cihaza konuşmalıymış verilen idrarın
Bizim sağlık ocağında cubukla bakıyorlar test çubuğu gibi bişiy

Bende sorucam en erken ne zaman takılıyorsa 40 gün kafamız rahat sonrasındada rahat olalım canım
Peki takarken çıkarırken acı ağrı hissediliyor mu
Yok canım acı olmuyo hafif bi kaşık ağrısı oluyo o kadar korkulan bisey yok

Cok gecmiş olsun canım

Teşekkürler canım kaydettim sayfayı, benzer kalitede ürünler amazonda en az 40€

Bizim de ebemiz değişti. Önceki oğlumun asi günleri arardı. Haklisin ondan kaynaklı olabilir yani

Canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin

Ben de o bile yok Sağlık bakanlığının sistemine düşüyormuş sanırım hiç gidilmemiş olsa bile ama ne arayan var ne soran
Beta için Acil de kan vermiştim. 1000 in üstünü göstermiyormuş ama ben bilmiyorum tabi benim de 3000 falan olması lazım bi panik saglik ocağına gidip test yaptirmistim. Kayıt için de muhtemelen burdan yola çıkarak aradılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…