- 1 Kasım 2018
- 1.939
- 3.209
- 53
- 32
Canım senin değerlerlerin kaçtiBenimki şimdilik diyetle düzenli gidiyor inş seninkide gider.
Rica ederim canım. Evet evet biliyorum ben çok baktım hem amazon da hemde mağazalarda gerçekten pahalıTeşekkürler canım kaydettim sayfayı, benzer kalitede ürünler amazonda en az 40€
Ben de ilkine hamileyken hemen yaptıracam diyordum. Ama doğunca öyle olmadı yapamadimmmm minicikti kıyamadım. Veremezdim onu doktorların eline. Ağlarım vallaBizimde gündemimiz sünnet bu aralar
Yaptırmayanlar aa mutlaka yaptırın şimdi düşünüyoruz kara kara diyolar benimseme olmadan bezden çıkmadan en geç
Ama kıyamayanlarda var yaptırıp çok çabuk iyileşti diyenlerde
Kafam allak bullak oldu benim
Teşekkürler canımCok gecmiş olsun canım
Çok teşekkür ederim canımCanım çok geçmiş olsun Allah şifa versin
Magvital kullanıyorum canım ama duzenlı degıl. Bir de osteozinc kullanıyorum onun da içinde kalsıyum magnezyum var onu düzenli kullanıyorum her gun
Ben manisada oturuyorum izmjrde bir doktora gidiyorum doktorum instagramda da paylasiyor ssvd lerini ben ds imrenek bakiyorumCanım ben de tekrar sezeryan olmayı hiiiççç istemiyorum. Acısı bi tarafa bebekle istedigin gibi ilgilenemiyorsun. Iyi bi hastaneye gidiyorum. Doktorum da burda tanınan çok iyi bi doktor. Risk büyük rüptür olursa hem senin için hem bebek için çok tehlikeli dedi. Yine de istiyorsan yaptıran varsa git istersen dedi. E şimdi ben bunları duyunca cesaret edemiyorum acikcasi
Vicium d3 kullanmaya basladim bu hafta doktorum bunu önerdi icinde kalsiyum ve cinko da varKızlar magnezyum olarak ne kullanıyorsunuz yazar mısınız?
Bunun satıcısı kimdi canım güzelmiş sahidenKızlar 15 gün önce burdaki arkadaşlardan görüp bende AliExpressten bu çantayı sipariş verdim az önce geldi,eşimle fotolarını çektik siz de görün diye. Çok kaliteli ve sağlam. 17 dolara aldım
Kızlar magnezyum olarak ne kullanıyorsunuz yazar mısınız?
Hergün değil karnım sertleşince içiyorum efermag 365mg suda eriyen efervesanlardan.
Benim açlık normal tokluk 1. Saat 188 2. Saat 157Canım senin değerlerlerin kaçti
Dün hastaneye yatışım yapıldı akş:79crp biraz yuksek çıktı enfeksiyon çıktı kanda antibiyotik verdi cefaks ama öyle böyle bir ağrı değil ,üstüne üşüme,bulantı,kusma mahvetti benı
Bugun iyiyim çok şükür:)
İnşallah düzene sokarsın canımDoktorla konuştum canım
Kesmem gereken şeyleri söyledi
Günde 2 kere sadece tokluk şekerini ölç not al 10 gün sonra tekrar gel dedi
Başka biyere yönlendirmedi
Vicium d3 kullanıyorum. İçinde kalsiyum çinko ve d3 de ve aynı zamandaKızlar magnezyum olarak ne kullanıyorsunuz yazar mısınız?
:) Nasip :) ablası 39+5 e kadar beklemişti bakalım bu napacakBelki Adana'yı görmeden gelir. Belli olmaz..
C$ 24.93 34% Off | Fashion Mummy Maternity Nappy Bag Brand Large Capacity Baby Bag Travel Backpack Designer Nursing Bag for Baby Care!Bunun satıcısı kimdi canım güzelmiş sahiden
Ben kaç kisi almış dememiş ona göre aldım. Yorumlari falan da okudum herkes memnunKızlarr
Bu lequenn çantalarda bi sürü fiyat ve satıcı var hangisi iyisi acaba
O gün mecburda önce olmasa:) zaten o gün sancıdan acıdan uyusuyo anlamıyosun diyorlar amaYapmayan doktorlar da var canım. Ama dogum yapacagın gun mecbur bakarlar acıklık kac cm dıye
Yaaa çok üzüldüm@sukellla sünnet konusunu bence dogunca kendin karar ver ben oglum sayif dogdu diyr kiyamadim yeni dogan sünneti icin karşıyakada aydın mevsim var esim gün bile almisti bu isi en yapan kisi o izmirde ona ragmen ağladım yaptırnayalim kiyamiyorum diye ayni vakitte arkadasim kendi ogkuja ve yigenlerine uroloji uzmani doktoru evine cagirarak yaptirdi cocuklarin ikisinde bisey yok 1 tanesinin organını büyük cogunlugunu kesmis doktro yanlislikla cocuk ege üniversitesi hastanesinde yatti bir suru ameliyat gecirdi 18 yasinda yine ameliyat olucakmjs bu olayda bende travma yaratti ... 7 yasinda yaptiricam
@sukellla sünnet konusunu bence dogunca kendin karar ver ben oglum sayif dogdu diyr kiyamadim yeni dogan sünneti icin karşıyakada aydın mevsim var esim gün bile almisti bu isi en yapan kisi o izmirde ona ragmen ağladım yaptırnayalim kiyamiyorum diye ayni vakitte arkadasim kendi ogkuja ve yigenlerine uroloji uzmani doktoru evine cagirarak yaptirdi cocuklarin ikisinde bisey yok 1 tanesinin organını büyük cogunlugunu kesmis doktro yanlislikla cocuk ege üniversitesi hastanesinde yatti bir suru ameliyat gecirdi 18 yasinda yine ameliyat olucakmjs bu olayda bende travma yaratti ... 7 yasinda yaptiricam
Ortalığı yıkarım valla Rabbim korusun evlatlarımızı@sukellla sünnet konusunu bence dogunca kendin karar ver ben oglum sayif dogdu diyr kiyamadim yeni dogan sünneti icin karşıyakada aydın mevsim var esim gün bile almisti bu isi en yapan kisi o izmirde ona ragmen ağladım yaptırnayalim kiyamiyorum diye ayni vakitte arkadasim kendi ogkuja ve yigenlerine uroloji uzmani doktoru evine cagirarak yaptirdi cocuklarin ikisinde bisey yok 1 tanesinin organını büyük cogunlugunu kesmis doktro yanlislikla cocuk ege üniversitesi hastanesinde yatti bir suru ameliyat gecirdi 18 yasinda yine ameliyat olucakmjs bu olayda bende travma yaratti ... 7 yasinda yaptiricam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?