2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ben de ilkine hamileyken hemen yaptıracam diyordum. Ama doğunca öyle olmadı yapamadimmmm minicikti kıyamadım. Veremezdim onu doktorların eline. Ağlarım valla

Ben manisada oturuyorum izmjrde bir doktora gidiyorum doktorum instagramda da paylasiyor ssvd lerini ben ds imrenek bakiyorum
Kızlar magnezyum olarak ne kullanıyorsunuz yazar mısınız?
Vicium d3 kullanmaya basladim bu hafta doktorum bunu önerdi icinde kalsiyum ve cinko da var

canım benim ya.
Çok geçmiş olsun. Allah şifanı versin inşallah
Ne kadar kalacaksın hastanede?

@sukellla sünnet konusunu bence dogunca kendin karar ver ben oglum sayif dogdu diyr kiyamadim yeni dogan sünneti icin karşıyakada aydın mevsim var esim gün bile almisti bu isi en yapan kisi o izmirde ona ragmen ağladım yaptırnayalim kiyamiyorum diye ayni vakitte arkadasim kendi ogkuja ve yigenlerine uroloji uzmani doktoru evine cagirarak yaptirdi cocuklarin ikisinde bisey yok 1 tanesinin organını büyük cogunlugunu kesmis doktro yanlislikla cocuk ege üniversitesi hastanesinde yatti bir suru ameliyat gecirdi 18 yasinda yine ameliyat olucakmjs bu olayda bende travma yaratti ... 7 yasinda yaptiricam

Yaaa çok üzüldüm

Bende kıyamıcam gibi geliyo açıkçası

Offf inşallah bu son ameliyatında hayrlisyla kurtulur.
Ürologlara yaptırılmamali bence. Hele evde (
Cerrahlar bu işin asıl uzmanı oluyor

Bakalım ben de doğar doğmaz yaptirma konusunda ısrarcıyım ama o zaman ne hissederim ne yaparım belli olmaz

Ortalığı yıkarım valla Rabbim korusun evlatlarımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…