2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Selam kızlar bir sorum olacaktı? Eşimle biz doğum öncesi fotoğraf dış çekimi düşünüyoruz.

Hamile dış çekim için internetten elbise araştırıyorum bana önerebileceğiniz bir site var mı?

Ne güzel doktormuş ya keşke hepsi öyle olsa
Gerçi benim önceden gidip değiştirdiğim doktorumda hayatta takmazdı Bi gün alttan muayene etmek istedi ben müsait olmadığımı söylemiştim gayet normal nolmuş ne varmış halinde demişti
Valla jilet yetiyor bana şimdilik jillop olmasına da gerek yok temizliyor mu temizliyor yeter canım

Millet deli napcan arkadaşım kılı tüyü sanki engel baktığın zaman ama psikolojik baskı oluyo işte temiz olmak zorundaymış gibi

Benim ilki 6 Ağustos doğumlu Temmuz sonuydu. Karnıma rağmen ağda yapabilmiştim. Ancak yorulmuştum. Doğum sonrası hemen lazere gittim. Bitti de bazen tarama tek seans aldım. Şimdilerde kalanlara ara sıra jilet yetiyor şükür. Yaşlanınca falan da problem diye lazer en iyisi.

kızlar temizliği hiç kafaya takmayın dicem ama öyle yetişmişiz hepimiz ister istemez takılıyo ama herşey nasip
Ben kontrole gidip doğuma girince aniden hazırlığım çok olamadı ameliyatta hiç aklıma gelmedi açıkçası ama sonrasında oda da kendime gelince bacaklarımda ki tüylerden çekinmiştim acıcık gizlemeye çalıştığımı hatırlıyorum ki çok yoktur benim bacaklarımda bişey
Bu sefer lütfen Allahım izin versinde de kılı tüyü pedikürü manikürü halledip gidebileyim diyorum valla
Önceliğim değil ama bunlar tecrübemden kaynaklı böyle düşünüyorum.

Bugünü uyuyarak geçirdim resmen sabah erken kalkınca öğlenden sonra yalan oluyo benim

Valla ben soyle haziran ortası kendimi ciddi bir bakıma çekeceğim yani inşallah ipek kirpik, kalıcı oje, manikür, pedikür, boya, ağda.. çocuğum annesini güzel görsün Ayy o günleri görürüz inşallah ❤

Gebelik şekeri olan anneler
Endokrinoloji hba1c testini önemsiyormu? Benimki sınırın altında çıkmış ama endokrin istemedi testi, kadın doğumcum kiloyu ve şekeri çok önemsediği için istemişti
Bana endokrinci yaptırdı, normal çıktı sonucum ama kadın doğumcumda ne gerek vardı demişti. Hoşhba1c ne anlama geliyor onu da bilmiyorum, Bu sanırım geçmiş 3 ay mı yoksa gebelikten önceki şeker mi? Ya ne olursa olsun zaten şuanki değerlerin önemli. Benim gebelikten önce ya da son 3 ay çıkmadı ama şuan dozlarım yetmiyor:) 3 haftada 800 grkilo alımı için çok çok iyi dedi doktorum ama şekerim yüksek çıkabiliyor görüyosun, ona göre doz ayarlaması yapılıyor nerdiyse her gün.

Hamilelik öncesi çekim düşünmüyorum hatta hamilelik süresince tayt dışında bişi almadım(kendimi beğenmiyorum) ama geçen hafta ilk defa bi elbise aldım. Hoşuna gider mi bilmem ama rahat ve yazı anımsatıyor, tam hamilelere uygun

Eklentiler

• 278FA373-311A-4B7B-BC7D-3FE099301A62.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 65
Maşallah prensesler nasıl büyümüş benimde kontrolüm yatın. Hem diyetisyen hem kadın doğum bakalım kaç kilo almışım
Gebelik şekeri olan anneler
Endokrinoloji hba1c testini önemsiyormu? Benimki sınırın altında çıkmış ama endokrin istemedi testi, kadın doğumcum kiloyu ve şekeri çok önemsediği için istemişti
Canım istedi benimki yanında fruktozaminle birlikte. Sadece bunlar normal olduğuna göre diyetle halledersin sen bu işi dedi

Sanırım ayni video izlemişiz. Sarı küt saçlı bir doğum hemsiresiydi demi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…