Ne güzel doktormuş ya keşke hepsi öyle olsaAynen buna katiliyorum canim basim,bu yuzden yandi daha da yillardir bikini bolgesi aldirmiyorum mecbur kendim yoluyorum ama su vakitten sonra mecburen jilet.dogum aninda tertemiz olsa daha iyi sanirim degil mi? Bu arada gittigim iyi bi doktor vardi bana uzun kalsin dedi ciddi ciddi.cunku uzun olmasi enfeksiyonu onluyormus kil kokleri bos kalinca daha cabuk yayiliyormus enfeksiyon.kisalt sadece makasla falan diyordu.bunu dedigim herkese igrenc geliyor gerci ama sagliklisi o diyordu
Millet deli napcan arkadaşım kılı tüyü sanki engel baktığın zaman ama psikolojik baskı oluyo işte temiz olmak zorundaymış gibiHehe sarıldım buralardan♥
Yani mesleki açıdan tamamen normal şeyler ama insanlar cahil ve kötü kalpliler. Öyle tiplerle dalga geçe geçe süper arındırdım ben etrafımdan. Denk gelirsem de saygı çerçevesinde lafımı söyler kapıyı üstüne örterim yani. Özetle sana ne
Ya alakasız olcak ama bi dönem favori cümlelerimdi “bu benim problemim” ve “bu senin problemin”
Söyle çekil kafa rahat
Kızlar aşk olsun.. hemoroid diyorum, var mi diyorum başka çeken, yazıktır gunahtir diyorum
Nir kaç kez paylaştım satıcıyı bak istersen. Bulamazsan tekrar bulurum15 günde gelmeside çok iyi canım hangi satıcı acaba
Canım trendyola bak bazen çok tatlı elbiseler geliyorSelam kızlar bir sorum olacaktı? Eşimle biz doğum öncesi fotoğraf dış çekimi düşünüyoruz.
Hamile dış çekim için internetten elbise araştırıyorum bana önerebileceğiniz bir site var mı?
Valla canim oyle degil heryer.bildigin o kazanda duran cubukla herkese agda suruyor.bir guzelde enfeksiyin kapiliyo bende oldu kesinlikle olma ihtimali goz ardi edilmemeliKız aynı çubukla olur muHayatında hiç ağda yaptırmadın mı yoksa ?
Valla ben soyle haziran ortası kendimi ciddi bir bakıma çekeceğim yani inşallahkızlar temizliği hiç kafaya takmayın dicem ama öyle yetişmişiz hepimiz ister istemez takılıyo ama herşey nasip
Ben kontrole gidip doğuma girince aniden hazırlığım çok olamadı ameliyatta hiç aklıma gelmedi açıkçası ama sonrasında oda da kendime gelince bacaklarımda ki tüylerden çekinmiştim acıcık gizlemeye çalıştığımı hatırlıyorum ki çok yoktur benim bacaklarımda bişey
Bu sefer lütfen Allahım izin versinde de kılı tüyü pedikürü manikürü halledip gidebileyim diyorum valla
Önceliğim değil ama bunlar tecrübemden kaynaklı böyle düşünüyorum.
Bugünü uyuyarak geçirdim resmen sabah erken kalkınca öğlenden sonra yalan oluyo benim
Ay hayatım ben hiç denk gelmedim inan. Zaten asla müsade de etmezdim. Geçmiş olsun canımV
Valla canim oyle degil heryer.bildigin o kazanda duran cubukla herkese agda suruyor.bir guzelde enfeksiyin kapiliyo bende oldu kesinlikle olma ihtimali goz ardi edilmemeli
Tamam canım bakarım teşekkür ederim :)Canım trendyola bak bazen çok tatlı elbiseler geliyor
Benim de aklımda denk getırsem alıcam hemenHani böyle duvara asılan eski tıraş aynaları var ya erkeklerin kullandığı orta boy böyle bı milyoncu gibi bı yerde onlardan gördüm aldım birkac ay önce
Bana endokrinci yaptırdı, normal çıktı sonucum ama kadın doğumcumda ne gerek vardı demişti. Hoşhba1c ne anlama geliyor onu da bilmiyorum, Bu sanırım geçmiş 3 ay mı yoksa gebelikten önceki şeker mi? Ya ne olursa olsun zaten şuanki değerlerin önemli. Benim gebelikten önce ya da son 3 ay çıkmadı ama şuan dozlarım yetmiyor:) 3 haftada 800 grkilo alımı için çok çok iyi dedi doktorum ama şekerim yüksek çıkabiliyor görüyosun, ona göre doz ayarlaması yapılıyor nerdiyse her gün.Gebelik şekeri olan anneler
Endokrinoloji hba1c testini önemsiyormu? Benimki sınırın altında çıkmış ama endokrin istemedi testi, kadın doğumcum kiloyu ve şekeri çok önemsediği için istemişti
Teşekkürler hayatım, evet korkuyodum suyu ya da kilosu fazla çıkıcak diye şuana kadar iyi gidiyorlarÇok sevindim ❤ maşallah kuzucuklara da kocaman olmuşlardoktorun pozitif konuşması sana da iyi gelmiştir ✌
Hamilelik öncesi çekim düşünmüyorum hatta hamilelik süresince tayt dışında bişi almadım(kendimi beğenmiyorumSelam kızlar bir sorum olacaktı? Eşimle biz doğum öncesi fotoğraf dış çekimi düşünüyoruz.
Hamile dış çekim için internetten elbise araştırıyorum bana önerebileceğiniz bir site var mı?
Maşallah prensesler nasıl büyümüşKızlar bugün kontrolden çıktım; bebişler 1228/1289 gr’lar. 3 haftada 800 gr almışım. Herşey yolundaymış maşallah. Hala suratlarını göremedim, doğumda görücem artık:))
Şekerim yüksek çıkıyor tabii, kontrollü bir şekilde insulini arttırmaya devam edicez, benim yapabiliceğim başka hiçbişey yokmuş hatta bu kadar sıkma kendini dedi, kısaca kontrolümüz altında herşey. Öyle yanii:)))
Canım istedi benimki yanında fruktozaminle birlikte. Sadece bunlar normal olduğuna göre diyetle halledersin sen bu işi dediGebelik şekeri olan anneler
Endokrinoloji hba1c testini önemsiyormu? Benimki sınırın altında çıkmış ama endokrin istemedi testi, kadın doğumcum kiloyu ve şekeri çok önemsediği için istemişti
Sanırım ayni video izlemişiz. Sarı küt saçlı bir doğum hemsiresiydi demi?Dahil olmam lazım
Aynı @Meylen gibi devam ediyorum ben de, başlık değiştirerek, jilet ve ayna..
Türkiye’de özel’de aniden doğuma gittiğimizde hemşireler jiletle müdahale etmişlerdi, hazırlıksız da yakalansanız hallediliyo orda. Kimi istemez tabi ama o an anne adayının çok umrunda olmuyo inanın
Burda mesela, kimsenin umrunda değil ne kadar tüylü vs olduğunuz.. Hatta bazı mesajlarda lavman müdahalesine denk geldim. Burda o da yok.
Push yaparken ister istemez büyük tuvaletinizi yapıyosunuz ve hemşirelerin ebelerin umrunda değil..
Hatta bi doğum hemşiresinin doğum için annelere hazırladığı bi video izlemiştim ben.
Lütfen özür dileyip durmayın. Lütfen kakanızı yapın. Bu ıkınma işini doğru yaptığınız anlamına gelir, bizim umrumuzda değil o an, altınıza yeni bir pad seriyoruz sizi temizleyip doğuma odaklanıyoruz..
Asla hiçbir hemşireden bununla ilgili o an ile ilgili cümle duyamazınız vs şeklinde anlatıyor videoda..
Titiz olmanızı anlıyorum ama tüylü olmak inanın sorun değil. Mümkün mertebe temiz olun, bu yeterli o an için ☺
Ne sen sor ne ben söleyim bacım:)Kızlar toplamda ortalama ne kadar tutuyor bebek alışverişi?
Çocuk odası hariç
Bilgisi olan yazabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?