2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar toplamda ortalama ne kadar tutuyor bebek alışverişi?
Çocuk odası hariç
Bilgisi olan yazabilir mi
Bence bu tamamen anne ve babaya kalmış. Türk parasıyla bilemem ama nerden baksan 2 bin dolara kadar tutar ki zamanla daha da alınır. Ben şimdilik pek harcama yapmadım bazılarını ailem halledecek,ama bebek arabasi ve Beşik sağlam olmalı onun için bu ikisi biraz tuzlu olabilir

Bende diyetime dikkat edersem normal çıkıyor mesela bugün akşam pilav yedim bakalım tokluk kaç çıkacak. İnsan hergünde dikkat edemiyor yaa, helede yemeği çok seven eşin varsa. Ben sonradan doktor değiştim bu yeni doktor aman diyetine dikkat et aman suyu artmasın aman kilo alma diyor bakalım

Canım inş seninki de guzel geçer, bebişler sağlıklıdır, yanyana iyi anlaşıyorlardır:))

Benimki de o kafada canım ama benim ne kadar çaba sarfettiğimi gördüğü için sen yapacağını yapıyorsun diyor. Buarada hergün 3 parça bitter yiyorum (o ara öğün meyve yemediysem bademle birlikte..)

Çeyiz çıkarıyoruz bebişlere :) allah yardımcımız olsun.

Evet yine bir soruyla karsınızdayım süt sağma makinesi lansinoh mu avent mi? Başka bir marka mı???

Evet yine bir soruyla karsınızdayım süt sağma makinesi lansinoh mu avent mi? Başka bir marka mı???
Çalışıyor musun? Doğumdan ne kadar sonra işe döneceksin? Ben doğumdan sonra ihtiyaca göre almayı planlıyorum Cunku zaten evde olan anne olucam.yorumlarda okuduğum kadarıyla lansinoh daha iyi diyorlar

Ya bende ipek kirpik ve boya yaptırmak istiyorummm gebeliğin başından beri boyamadım sadece yüzümü yıkayıp dişimi fırçalıyorum desem abartmış olmam boya sıkıntı olur mu acaba açıcılar filan ağır oluyo ortamın kokusu

Çalışıyor musun? Doğumdan ne kadar sonra işe döneceksin? Ben doğumdan sonra ihtiyaca göre almayı planlıyorum Cunku zaten evde olan anne olucam.yorumlarda okuduğum kadarıyla lansinoh daha iyi diyorlar
Evet çalısıyorum 1 yasına kadar gelsin istiyorum şimdilik birsey olmazsa. Yine de almak gerekir mi acaba?

Teşekkürler hayatım, evet korkuyodum suyu ya da kilosu fazla çıkıcak diye şuana kadar iyi gidiyorlar
Profil foton ne şekermiş, senin kızın mı?

Sonuna kadar da sağlikla buyusun kuzucuklar
inşallah kızım boyle tatlış olur benim ilk bebeğim olacak bu bebeğin fotosu sosyal medyada karşıma çikti çok hoşma gitti

Süt sağma Makinesi hakkında trde durumlar nasıl bilmiyorum kızlar eğer böyle bir imkan varsa doktorunuza sorun, ben Fransa’da doğum sonrası hastaneden çıkarken doktoruma reçete yazdırıp eczaneden kiraladım sanayi tipi çok kuvvetli makinelerdi litrelerce süt sağdım, emzirme bitene kadar kullanıp sonunda eczaneye teslim ediliyor, kiralarken 100€ garanti parası veriyoruz makine tesliminde parayı geri iade ediyorlar

Evet çalısıyorum 1 yasına kadar gelsin istiyorum şimdilik birsey olmazsa. Yine de almak gerekir mi acaba?
Ben dediğim gibi çok zorunlu bisey olarak görmüyorum çünkü 1 yaşına kadar fiziksel olarak hep yanlarında olucaz her anlarında, e 6. Aydan sonra ek gıdaya başlıcaz. Benim düşüncem bu şekilde ama lazım olduğunu düşündüğüm anda tek taraflı manuel bisey alirim

Muhtesemmiş ya burada oyle bir sey var mı bilmiyorum

Anladım ben almayı dusunuyorum baslarda sütüm cok olursa sağar sağar buzluga atarım diye ama tabi kestiremiyorum ne olacagını.

Muhtesemmiş ya burada oyle bir sey var mı bilmiyorum

Anladım ben almayı dusunuyorum baslarda sütüm cok olursa sağar sağar buzluga atarım diye ama tabi kestiremiyorum ne olacagını.
İnş öyle birşey vardır canım araştırın, makineyi sadece süt stoklamak için düşünmeyin lohusalıkta mastit diye birşey var ki düşman başına o zaman tek çare süt sağma Makinesi, benim bebeklerim asla mama kabul etmediler ve dışarıya çıkarken mutlaka süt sağıp biberona doldurur öyle çıkardık babaanne ananeye bırakırken de süt sağıp bırakırdım ev hanımıyım ama makine benim elim kolum oldu

Aynen o da var canım yeri gelir hasta olurum dısarı cıkmam gerekir biberonla vermek gerekir sütü. Bence de elzem gibi. O yüzden arastırıyorum bakalım.

Reactions: LaL
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…