- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
Bence bu tamamen anne ve babaya kalmış. Türk parasıyla bilemem ama nerden baksan 2 bin dolara kadar tutar ki zamanla daha da alınır. Ben şimdilik pek harcama yapmadım bazılarını ailem halledecek,ama bebek arabasi ve Beşik sağlam olmalı onun için bu ikisi biraz tuzlu olabilirKızlar toplamda ortalama ne kadar tutuyor bebek alışverişi?
Çocuk odası hariç
Bilgisi olan yazabilir mi
Bende diyetime dikkat edersem normal çıkıyor mesela bugün akşam pilav yedim bakalım tokluk kaç çıkacak. İnsan hergünde dikkat edemiyor yaa, helede yemeği çok seven eşin varsa. Ben sonradan doktor değiştim bu yeni doktor aman diyetine dikkat et aman suyu artmasın aman kilo alma diyor bakalımBana endokrinci yaptırdı, normal çıktı sonucum ama kadın doğumcumda ne gerek vardı demişti. Hoşhba1c ne anlama geliyor onu da bilmiyorum, Bu sanırım geçmiş 3 ay mı yoksa gebelikten önceki şeker mi? Ya ne olursa olsun zaten şuanki değerlerin önemli. Benim gebelikten önce ya da son 3 ay çıkmadı ama şuan dozlarım yetmiyor:) 3 haftada 800 grkilo alımı için çok çok iyi dedi doktorum ama şekerim yüksek çıkabiliyor görüyosun, ona göre doz ayarlaması yapılıyor nerdiyse her gün.
Canım inş seninki de guzel geçer, bebişler sağlıklıdır, yanyana iyi anlaşıyorlardır:))Maşallah prensesler nasıl büyümüşbenimde kontrolüm yatın. Hem diyetisyen hem kadın doğum bakalım kaç kilo almışım
Canım istedi benimki yanında fruktozaminle birlikte. Sadece bunlar normal olduğuna göre diyetle halledersin sen bu işi dedi
Canım amaNe sen sor ne ben söleyim bacım:)
Benimki de o kafada canım ama benim ne kadar çaba sarfettiğimi gördüğü için sen yapacağını yapıyorsun diyor. Buarada hergün 3 parça bitter yiyorumBende diyetime dikkat edersem normal çıkıyor mesela bugün akşam pilav yedim bakalım tokluk kaç çıkacak. İnsan hergünde dikkat edemiyor yaa, helede yemeği çok seven eşin varsa. Ben sonradan doktor değiştim bu yeni doktor aman diyetine dikkat et aman suyu artmasın aman kilo alma diyor bakalım
Çeyiz çıkarıyoruz bebişlere :) allah yardımcımız olsun.Bence bu tamamen anne ve babaya kalmış. Türk parasıyla bilemem ama nerden baksan 2 bin dolara kadar tutar ki zamanla daha da alınır. Ben şimdilik pek harcama yapmadım bazılarını ailem halledecek,ama bebek arabasi ve Beşik sağlam olmalı onun için bu ikisi biraz tuzlu olabilir
Öyle öyle ama değer ya :)Çeyiz çıkarıyoruz bebişlere :) allah yardımcımız olsun.
Ayy inşallah canım. Bakalım neler yapıyorlarCanım inş seninki de guzel geçer, bebişler sağlıklıdır, yanyana iyi anlaşıyorlardır:))
Çalışıyor musun? Doğumdan ne kadar sonra işe döneceksin? Ben doğumdan sonra ihtiyaca göre almayı planlıyorum Cunku zaten evde olan anne olucam.yorumlarda okuduğum kadarıyla lansinoh daha iyi diyorlarEvet yine bir soruyla karsınızdayım süt sağma makinesi lansinoh mu avent mi? Başka bir marka mı???
Aynen canım hem ne değerler bebişler :)Öyle öyle ama değer ya :)
Ya bende ipek kirpik ve boya yaptırmak istiyorummmValla ben soyle haziran ortası kendimi ciddi bir bakıma çekeceğim yani inşallahipek kirpik, kalıcı oje, manikür, pedikür, boya, ağda.. çocuğum annesini güzel görsün Ayy o günleri görürüz inşallah ❤
Evet çalısıyorum 1 yasına kadar gelsin istiyorum şimdilik birsey olmazsa. Yine de almak gerekir mi acaba?Çalışıyor musun? Doğumdan ne kadar sonra işe döneceksin? Ben doğumdan sonra ihtiyaca göre almayı planlıyorum Cunku zaten evde olan anne olucam.yorumlarda okuduğum kadarıyla lansinoh daha iyi diyorlar
Teşekkürler hayatım, evet korkuyodum suyu ya da kilosu fazla çıkıcak diye şuana kadar iyi gidiyorlar❣
Profil foton ne şekermiş, senin kızın mı?
Ben dediğim gibi çok zorunlu bisey olarak görmüyorum çünkü 1 yaşına kadar fiziksel olarak hep yanlarında olucaz her anlarında, e 6. Aydan sonra ek gıdaya başlıcaz. Benim düşüncem bu şekilde ama lazım olduğunu düşündüğüm anda tek taraflı manuel bisey alirimEvet çalısıyorum 1 yasına kadar gelsin istiyorum şimdilik birsey olmazsa. Yine de almak gerekir mi acaba?
Süt sağma Makinesi hakkında trde durumlar nasıl bilmiyorum kızlar eğer böyle bir imkan varsa doktorunuza sorun, ben Fransa’da doğum sonrası hastaneden çıkarken doktoruma reçete yazdırıp eczaneden kiraladım sanayi tipi çok kuvvetli makinelerdi litrelerce süt sağdım, emzirme bitene kadar kullanıp sonunda eczaneye teslim ediliyor, kiralarken 100€ garanti parası veriyoruz makine tesliminde parayı geri iade ediyorlar
Ben dediğim gibi çok zorunlu bisey olarak görmüyorum çünkü 1 yaşına kadar fiziksel olarak hep yanlarında olucaz her anlarında, e 6. Aydan sonra ek gıdaya başlıcaz. Benim düşüncem bu şekilde ama lazım olduğunu düşündüğüm anda tek taraflı manuel bisey alirim
İnş öyle birşey vardır canım araştırın, makineyi sadece süt stoklamak için düşünmeyin lohusalıkta mastit diye birşey var ki düşman başına o zaman tek çare süt sağma Makinesi, benim bebeklerim asla mama kabul etmediler ve dışarıya çıkarken mutlaka süt sağıp biberona doldurur öyle çıkardık babaanne ananeye bırakırken de süt sağıp bırakırdım ev hanımıyım ama makine benim elim kolum olduMuhtesemmiş ya burada oyle bir sey var mı bilmiyorum
Anladım ben almayı dusunuyorum baslarda sütüm cok olursa sağar sağar buzluga atarım diye ama tabi kestiremiyorum ne olacagını.
Aynen o da var canım yeri gelir hasta olurum dısarı cıkmam gerekir biberonla vermek gerekir sütü. Bence de elzem gibi. O yüzden arastırıyorum bakalım.İnş öyle birşey vardır canım araştırın, makineyi sadece süt stoklamak için düşünmeyin lohusalıkta mastit diye birşey var ki düşman başına o zaman tek çare süt sağma Makinesi, benim bebeklerim asla mama kabul etmediler ve dışarıya çıkarken mutlaka süt sağıp biberona doldurur öyle çıkardık babaanne ananeye bırakırken de süt sağıp bırakırdım ev hanımıyım ama makine benim elim kolum oldu
Evet yine bir soruyla karsınızdayım süt sağma makinesi lansinoh mu avent mi? Başka bir marka mı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?