Yağ yok tuz yok canım daha iyi en azından çocuğu beslemişim gittiğimde 632 grdı 4 hafta önce 1230 olmuş doktora sordum hatta Bi sıkıntı yaratır mı hayır beslenmiş bebeğin büyümüş sen kilo almasan da olur dedi
İyi ilerliyoruz çok şükür bebişler büyüyor
Sağol canım öyle dediler de yine de bi sorayım dedim içim rahat etsin diyeİçeriği aynı canim. Ben ikisini de kullandım.
Yani insanlar sırf konuşmuş olmak için konuşuyorlar ağızlarını koli bandıyla bantlayasım geliyorBi de biri haftamı sordu eşimin akrabalarından 26 nın içindeyim dedim
Kadın demezmi ben ortancayı 28 de doğurdum
Ya gerçekten insanlar çok tuhaf ya
Aynen öyle canım aynen konuşmak olsun da nolursa olsunSağol canım öyle dediler de yine de bi sorayım dedim içim rahat etsin diye
Yani insanlar sırf konuşmuş olmak için konuşuyorlar ağızlarını koli bandıyla bantlayasım geliyor
Kızlar bu idrar yolu enfeksiyonuyla ilgili üromisin kullanan var mı? Doktor monurol yazmıştı ama birkaç yere baktık piyasada bulunmuyor diye üromisin verdiler muadiliymiş birebir aynı içerik diyince aldık ama özellikle hamileler kullanabiliyor mu diye sormadım şimdi aklıma takıldı.
Üromisin kullanabilirsin cnmKızlar bu idrar yolu enfeksiyonuyla ilgili üromisin kullanan var mı? Doktor monurol yazmıştı ama birkaç yere baktık piyasada bulunmuyor diye üromisin verdiler muadiliymiş birebir aynı içerik diyince aldık ama özellikle hamileler kullanabiliyor mu diye sormadım şimdi aklıma takıldı.
Kendi doktorum değildi kiBak ne güzel
Benim dr kendini annem sanıyo bence
Ya bunlar neyin kafası ben anlamıyorumBi de biri haftamı sordu eşimin akrabalarından 26 nın içindeyim dedim
Kadın demezmi ben ortancayı 28 de doğurdum
Ya gerçekten insanlar çok tuhaf ya
Bir defa kullandım canım.Sakincasi yok diye biliyorum.
Sağolun kızlar rahatladım şimdiÜromisin kullanabilirsin cnm
canım ben en son tartıldığımda 1 ayda 4 kilo almışım çok şaşırdım kiloda alamazdım halbu kiYağ yok tuz yok canım daha iyi en azından çocuğu beslemişim gittiğimde 632 grdı 4 hafta önce 1230 olmuş doktora sordum hatta Bi sıkıntı yaratır mı hayır beslenmiş bebeğin büyümüş sen kilo almasan da olur dedi
İyi ilerliyoruz çok şükür bebişler büyüyor
Günaydın canım aynen öyle, ikizlere hamileyim folik asitde dahil hiçbir takviye verilmedi aylardır, yalnızca bu ay kan değerlerim çok hızlı düştüğü için damardan Demir perfüzyonu yapıldı, bir kereye mahsus olmak üzere d vitamin ampul birde kalsiyum verdi drum sürekli kustuğum için, daha önceki hamileliklerimde onlarda verilmemişti kan değerim 6 ya düşmüş olduğu halde.. çocuklarımıza da d vitamininden başka ilaç vitamin asla vermezler kan tahlili kesinlikle yapmazlar ben kızlarımın kan değerlerine trde baktırdım eksik vs var mı diyeGünaydın kızlar dün kuzenime ziyarete gittim
Ya kafamı çok karıştırdı, kendisi Amerika da doğum yaptı, hamileliğinin bir kısmında da Almanya' daydi. Bizim içtiğimiz vitaminlerin hiçbiri o ülkelerde verilmiyormus. Ilaç kullanımı minimum düzeydeymiş. Kan degerleri 9 a düşmesine rağmen hamileliğimde ilaca başlanmamış. Sadece Almanya da b6 vitamini kapsülü veriyormus doktorlar hamilelere. Onun da içeriği çok temiz. Bizim kullandığımız vitaminlerin faydasından çok zararı var falan dedi, çok araştırma yapmış
Bir de ben de bu gıda takviyeleri konusunda onyargiliydim resmen kafamı çok karıştırdı. Bana kullanma deyip duruyor of
Günaydın canım aynen öyle, ikizlere hamileyim folik asitde dahil hiçbir takviye verilmedi aylardır, yalnızca bu ay kan değerlerim çok hızlı düştüğü için damardan Demir perfüzyonu yapıldı, bir kereye mahsus olmak üzere d vitamin ampul birde kalsiyum verdi drum sürekli kustuğum için, daha önceki hamileliklerimde onlarda verilmemişti kan değerim 6 ya düşmüş olduğu halde.. çocuklarımıza da d vitamininden başka ilaç vitamin asla vermezler kan tahlili kesinlikle yapmazlar ben kızlarımın kan değerlerine trde baktırdım eksik vs var mı diye
Benim sürekli kasılmalarım olduğu için ağrı kesici hep serbest banaBen de ilk hamileliğimde kullanmamistim hiçbir şey. Ama bu sefer degerlerim düşük diye basladim her şeye. Şimdi yine işkillendim ya kullanmasam mı diye düşünüyorum.
Doğumdan sonra hastanede ağrı kesici bile vermiyorlarmış
Ilaçları kendileri üretip kendi vatandaşlarına tukettirmiyorlar, bizi zehirliyorlar . Ee bizim de elimiz armut topluyor tabi üretim yapmıyoruz. Kabahatin çoğu bizde.
Doktorların da anlayışı farklı, burda en ufak bir şeye ilaç yazıyor doktorlar. Gelişmiş ülkelerde kutu ile ilaç verme durumu yok, sayıyla veriyorlar
Evet canım, ikiz olduğu için erken doğum ihtimaline karşı rahim için verdi o zaman. Ama cins yani, reçeteye yazarken de diyor bulunması zor bir ürün diye, o zaman muadili bir ürün sen yaz. Ne saçma yani. Bulduğum eczanede bile bi tane varmış...Bana hamilelik başında ilk gittiğimde yazmıştı. Ancak ağrı olursa bu alınacak demişti. Ben reçete çıktı vs. arşivliyorum. Şimdi baktım reçetede proluton depot altında "Rahim gevşetici etkisi vardır. Ağrı durumunda kullanılır" yazılı.
Yaşadığımız süreç o kadar doğal ki ❤ Bence hiç çekinmeden git. Inan daha özenli davranıyorlarVar da ben utanırım. 1-2 kez yapmıştım allah için çokta güzel yaptirlarAma şimdi koca göbekle nasıl olur bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?