2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bi de biri haftamı sordu eşimin akrabalarından 26 nın içindeyim dedim
Kadın demezmi ben ortancayı 28 de doğurdum
Ya gerçekten insanlar çok tuhaf ya

Bak ne güzel
Benim dr kendini annem sanıyo bence

İçeriği aynı canim. Ben ikisini de kullandım.
Sağol canım öyle dediler de yine de bi sorayım dedim içim rahat etsin diye
Yani insanlar sırf konuşmuş olmak için konuşuyorlar ağızlarını koli bandıyla bantlayasım geliyor

Sağol canım öyle dediler de yine de bi sorayım dedim içim rahat etsin diye

Yani insanlar sırf konuşmuş olmak için konuşuyorlar ağızlarını koli bandıyla bantlayasım geliyor
Aynen öyle canım aynen konuşmak olsun da nolursa olsun
O anda zaten kaskatı idi karnım pozisyonumdan dolayı sinirim bozuldu

Bir defa kullandım canım.Sakincasi yok diye biliyorum.

Üromisin kullanabilirsin cnm

canım ben en son tartıldığımda 1 ayda 4 kilo almışım çok şaşırdım kiloda alamazdım halbu ki .
bebeğin 25 haftalıkken kaç gramdı hatırlıyor musun?

[QU
OTE="Sukella11, post: 59592467, member: 919318"]
[/QUOTE]

Hay dilini eşek arısı....Düşüncesizliğin daniskası

Uykum kaçtı yaaa.Bi de yarın sınavlarım var.Allahtan ki öğleden sonra

Günaydın kızlar dün kuzenime ziyarete gittim

Ya kafamı çok karıştırdı, kendisi Amerika da doğum yaptı, hamileliğinin bir kısmında da Almanya' daydi. Bizim içtiğimiz vitaminlerin hiçbiri o ülkelerde verilmiyormus. Ilaç kullanımı minimum düzeydeymiş. Kan degerleri 9 a düşmesine rağmen hamileliğimde ilaca başlanmamış. Sadece Almanya da b6 vitamini kapsülü veriyormus doktorlar hamilelere. Onun da içeriği çok temiz. Bizim kullandığımız vitaminlerin faydasından çok zararı var falan dedi, çok araştırma yapmış

Bir de ben de bu gıda takviyeleri konusunda onyargiliydim resmen kafamı çok karıştırdı. Bana kullanma deyip duruyor of

Günaydın canım aynen öyle, ikizlere hamileyim folik asitde dahil hiçbir takviye verilmedi aylardır, yalnızca bu ay kan değerlerim çok hızlı düştüğü için damardan Demir perfüzyonu yapıldı, bir kereye mahsus olmak üzere d vitamin ampul birde kalsiyum verdi drum sürekli kustuğum için, daha önceki hamileliklerimde onlarda verilmemişti kan değerim 6 ya düşmüş olduğu halde.. çocuklarımıza da d vitamininden başka ilaç vitamin asla vermezler kan tahlili kesinlikle yapmazlar ben kızlarımın kan değerlerine trde baktırdım eksik vs var mı diye

Ben de ilk hamileliğimde kullanmamistim hiçbir şey. Ama bu sefer degerlerim düşük diye basladim her şeye. Şimdi yine işkillendim ya kullanmasam mı diye düşünüyorum.

Doğumdan sonra hastanede ağrı kesici bile vermiyorlarmış

Ilaçları kendileri üretip kendi vatandaşlarına tukettirmiyorlar, bizi zehirliyorlar . Ee bizim de elimiz armut topluyor tabi üretim yapmıyoruz. Kabahatin çoğu bizde.

Doktorların da anlayışı farklı, burda en ufak bir şeye ilaç yazıyor doktorlar. Gelişmiş ülkelerde kutu ile ilaç verme durumu yok, sayıyla veriyorlar

Benim sürekli kasılmalarım olduğu için ağrı kesici hep serbest bana Düşük dozda ağrı kesici veriyorlar doğum sonrası onun dışında başka birşey yok.. toplumumuz bilinçli değil ilaç konusunda çok ilaç veren dr iyidir diye düşünenler çoğunlukta, maalesef ülkemizde antibiyotik vermedi diye doktor dövenlerde var durumlar karışık..

@Meylen maşallah güzel kızına, ağzı burnu ne güzel. Kilosu da çok iyi sen de sağlıklısın süper.
Saye- sayecim maşallah oğluşlarına. Aralarındaki fark da gayet iyi, inşallah böyle giderler hep, en az 3 kilo doğarlar sen de kilo verdin oh. Darısı bana ben 4kilo almışım doktorun karşısında ne diyeceğim hiç bilmiyorum. maşallah arkadaşım sana da kuzularına da  rahim ağzın da iyiymiş süper
carpathia canım çok sevindim oluşuna. Şişko bir oğluş olacak anlaşılan. 26 haziran hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah.
Tüm güzel haberler için darısı bekleyenlere.

Evet canım, ikiz olduğu için erken doğum ihtimaline karşı rahim için verdi o zaman. Ama cins yani, reçeteye yazarken de diyor bulunması zor bir ürün diye, o zaman muadili bir ürün sen yaz. Ne saçma yani. Bulduğum eczanede bile bi tane varmış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…