2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Biz görmemişin çocuğu olmuş gibiyiz dimi ilkinde böyle miydin bazen abartıyo muyum diyorum da yapmazsam da çatlarım gibime geliyo
Yap canım içinde kalmasın, bu duyguları kaç kez yaşayacağız. Benim genel anlamda süs işine hevesim yok. Ama oğlumda daha çok araştırıp alıyordum. Şimdi ne gerekliyse o
Bizimde son durum iki oglusla kızımızı bekliyoruz
Maşallah ne güzel bir tablo. Peş peşe büyüyecekler. Ben üçüncüye cesaret eder miyim hiç bilmiyorum

Kızlar doğum izni kağıdı için sgk anlaşmalı bir hastahaneye kontrole gittim. O iş tamam çok şükür Bebişler 1420 ve 1450 gr almışlar. Yalnız anlamadığım 2 haftada 1 kilo vermişim. Hem evdeki tartıda, hem bugun gittiğim kontrolde gördüm. Aynı şekilde yiyorum valla, artısı var eksisi yok. Şekerim düzeldi insulin sayesinde, ondan mı acaba

Sachane.com var ya canım onun mağazası bizim evin yanında gidip direkt ordan aldım.
Sipariş verebilirsiniz güvenli biyer
500 ml saç vücut şampuan
100 ml yağ
100 ml pişik kremi

143 tl tuttu bunlar
ben baby&me aldım ama içime sinmedi musteladan bir daha alıcam :)

Sachane.com var ya canım onun mağazası bizim evin yanında gidip direkt ordan aldım.
Sipariş verebilirsiniz güvenli biyer
500 ml saç vücut şampuan
100 ml yağ
100 ml pişik kremi

143 tl tuttu bunlar
Anladım canım bende losyonuyla birlikte hesaplamıştım 200 civarı tutuyordu hemen hemen aynı heralde bakayım dediğin siteyede sağolasın

Biri kız olsaydı bende cesaret edemezdim canım üst üste çok zor olmuştu büyütmek hep bunlar kız aşkı yüzünden

Kızlar ya bu önü kapalı havlu terlikler çok kışlık mod değilmi o sıcakta bunları ayağımızda tutabilir miyiz ki ben önü açık daha yazlık bi tarz düşünüyorum yani illa bu havlu terlikler mi olmalı

Tamda benim.sormak istedigim.soruBende almayi dusunuyorumda nerde giyecegiz hastahanede giyemeyiz degil mi cok.kirlenir.Sunu da dusundum ayaklarimizi usutmemek lazim corapsiz bunlari mi giyeriz evin icinde acaba

Hastahaneye giderken normal yazlik.terliklerden de goturmek lazim ben alirsam bu kapali terliklerden 1 tane de normal.terlikelrden alirim yanima

Tamda benim.sormak istedigim.soruBende almayi dusunuyorumda nerde giyecegiz hastahanede giyemeyiz degil mi cok.kirlenir.Sunu da dusundum ayaklarimizi usutmemek lazim corapsiz bunlari mi giyeriz evin icinde acaba
Ben hastanede giymem muhtemeln canım, kirlendiğinde makineye atıyım ya da temizleyim diye bi şansım olmaz. evde giyerim artık, hastaneye de idareten bi terlik götürürüm yanımda zaten ayaklarımı çekmez heralde fotoğrafçı :))

Anladım canım bende losyonuyla birlikte hesaplamıştım 200 civarı tutuyordu hemen hemen aynı heralde bakayım dediğin siteyede sağolasın
Trendyolda set olarak var canım çantalı falan. 218 tl hiç indirim yok. Ben de indirime girsin diye bekliyorum :)

Aynen canım :) Ben de almayacağım. Fazla süslü benim için bir de. Kendimi lohusa psikolojisine sokmak istemiyorum Sıradan bir terlik götüreceğim tamamdır.

Canım benimki nbl alg oil. İyi bence ama bitince bu ay I mom alacağım. Biraz daha ekonomik olsun.

İlk bebek mi canım? Benim de ağustosta olan bebeğe hamileyken haziranda karpal tünel oldu. Sonra öğrendim. Atel kullanabilirmişsin. Dr. danışabilirsin. İnce motor beceri gerektiren işlerde parmaklarım uyuşuyordu. Bir şey yapamıyordum. Ne hikmetse 2. de olmadı. Umarım yine olmaz. Tüm rahatsızlıklar gibi o da zor..

Kizlar mrb.ben bu gogus kalkani gogus pedi farkini anlamadim bide silikonlsr ve gumusler var . Hangiisnden almak lazim.? Bide hastane cikisi konusunda kararsizim.acemilik var . Simdi ben 5 parcali,bi tane aldim.bide gorumceden gelen kiyafetler var onun cocugundan gelen.ama insan kendi almak istiyo heves ediyorum nakisli olanlara.simdi ben daha kac takim aliyim sizce hastane cikisi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…