çok şekersinizBizimde son durum iki oglusla kızımızı bekliyoruz
Yap canım içinde kalmasın, bu duyguları kaç kez yaşayacağız. Benim genel anlamda süs işine hevesim yok. Ama oğlumda daha çok araştırıp alıyordum. Şimdi ne gerekliyse oBiz görmemişin çocuğu olmuş gibiyiz dimi ilkinde böyle miydin bazen abartıyo muyum diyorum da yapmazsam da çatlarım gibime geliyo
Maşallah ne güzel bir tablo. Peş peşe büyüyecekler. Ben üçüncüye cesaret eder miyim hiç bilmiyorumBizimde son durum iki oglusla kızımızı bekliyoruz
ben baby&me aldım ama içime sinmedi musteladan bir daha alıcam :)Sachane.com var ya canım onun mağazası bizim evin yanında gidip direkt ordan aldım.
Sipariş verebilirsiniz güvenli biyer
500 ml saç vücut şampuan
100 ml yağ
100 ml pişik kremi
143 tl tuttu bunlar
Anladım canım bende losyonuyla birlikte hesaplamıştım 200 civarı tutuyordu hemen hemen aynı heralde bakayım dediğin siteyede sağolasınSachane.com var ya canım onun mağazası bizim evin yanında gidip direkt ordan aldım.
Sipariş verebilirsiniz güvenli biyer
500 ml saç vücut şampuan
100 ml yağ
100 ml pişik kremi
143 tl tuttu bunlar
Biri kız olsaydı bende cesaret edemezdim canım üst üste çok zor olmuştu büyütmek hep bunlar kız aşkı yüzündenYap canım içinde kalmasın, bu duyguları kaç kez yaşayacağız. Benim genel anlamda süs işine hevesim yok. Ama oğlumda daha çok araştırıp alıyordum. Şimdi ne gerekliyse o
Maşallah ne güzel bir tablo. Peş peşe büyüyecekler. Ben üçüncüye cesaret eder miyim hiç bilmiyorum
Tamda benim.sormak istedigim.soruKızlar ya bu önü kapalı havlu terlikler çok kışlık mod değilmi o sıcakta bunları ayağımızda tutabilir miyiz ki ben önü açık daha yazlık bi tarz düşünüyorum yani illa bu havlu terlikler mi olmalı
Kızlar ya bu önü kapalı havlu terlikler çok kışlık mod değilmi o sıcakta bunları ayağımızda tutabilir miyiz ki ben önü açık daha yazlık bi tarz düşünüyorum yani illa bu havlu terlikler mi olmalı
Ben hastanede giymem muhtemeln canım, kirlendiğinde makineye atıyım ya da temizleyim diye bi şansım olmaz. evde giyerim artık, hastaneye de idareten bi terlik götürürüm yanımda zaten ayaklarımı çekmez heralde fotoğrafçı :))Tamda benim.sormak istedigim.soruBende almayi dusunuyorumda nerde giyecegiz hastahanede giyemeyiz degil mi cok.kirlenir.Sunu da dusundum ayaklarimizi usutmemek lazim corapsiz bunlari mi giyeriz evin icinde acaba
Trendyolda set olarak var canım çantalı falan. 218 tl hiç indirim yok. Ben de indirime girsin diye bekliyorum :)Anladım canım bende losyonuyla birlikte hesaplamıştım 200 civarı tutuyordu hemen hemen aynı heralde bakayım dediğin siteyede sağolasın
Aynen canım :) Ben de almayacağım. Fazla süslü benim için bir de. Kendimi lohusa psikolojisine sokmak istemiyorumKızlar ya bu önü kapalı havlu terlikler çok kışlık mod değilmi o sıcakta bunları ayağımızda tutabilir miyiz ki ben önü açık daha yazlık bi tarz düşünüyorum yani illa bu havlu terlikler mi olmalı
Teşekkür ederim canımçok şekersiniz
100 lük değil ama öyle olunca galiba pişik kremiAnladım canım bende losyonuyla birlikte hesaplamıştım 200 civarı tutuyordu hemen hemen aynı heralde bakayım dediğin siteyede sağolasın
Onun pişik kremi 50 likTrendyolda set olarak var canım çantalı falan. 218 tl hiç indirim yok. Ben de indirime girsin diye bekliyorum :)
Al anam all muhteşemm kokuyooben baby&me aldım ama içime sinmedi musteladan bir daha alıcam :)
Bende almıcam çok süslü bide saçma geliyo acık banaAynen canım :) Ben de almayacağım. Fazla süslü benim için bir de. Kendimi lohusa psikolojisine sokmak istemiyorumSıradan bir terlik götüreceğim tamamdır.
Selam kızlar benimde kontrolum vardı bugün bebeğim 1223 Gr olmuş direnclerde ilerleme yok ama gerilemede yok böyle giderse preeklampsi olmaz dedi pozisyon makat birde çok asagida bebek dedi hareketlerini az hissetmeme buna bağladı nst ile sancı kontrolü yaptı normal çıktı kendini yorma dinlen zamanla yukarı çıkar dedi birde omega3 önerdi siz ne kullaniyorsunuz
Slm kizlar coktandir takip edemiyorum.insallah hepinizde bebişlerinizle beraber iyisinizdir.son bir hadtadir sikintilarim arttı. Ikı elimde de karpaltunel sendromu başladı.sabahlari ağrısından duramıyorum akşama doğru biraz hafifliyor.daha 2 ay var doğuma nasıl idare edeceğim hiç bilmiyorum.vucudum çok su topluyor.kuyruk sokumu ve bel agrisindan hic oturamiyorum.bu sikintilarin bu kadar cogalmasi biraz erken degilmi diye dusunuyorum.ne yapsam bilemedim.
Senin de kızın mı olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?