2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
ya ben bunu mesela hic dusunmemistim iyi ki yazmissin hic aklima bile gelmedi ki ben de bir donem hastanede calismistim ben de senin gibi yapayim bari. oyle seylerden cok huylanirim.

Bende de otellerdeki havlu terliklerden var. Hatta biri pembe renk. Onu götüreceğim. Kullan at yani

Bende de otellerdeki havlu terliklerden var. Hatta biri pembe renk. Onu götüreceğim. Kullan at yani
Bende hastane terliği olsa onu alcaktım ama sonrada fazla mı ince olur dedim. Ben de lohusa terliği sevmiyorum, oyshodan indirimden 50 tlye düz gri bi terlik aldım

ben baby&me aldım ama içime sinmedi musteladan bir daha alıcam :)
niye içine sinmedi canımm, bende babyme alacaktım, hatta mühendisin oğlu da araştırıp içeriğinin temiz olduğunu savunmuştu.
Kizlar. Şampuan,vücut yikama,masaj yağı, ve pişik kremi önerir misiniz bana? Ama Türk malı olmayan kolay bulunan
bübchen markası var canım Alman markası, Kanada'da bulunur mu bilmiyorum

Canım dirençleri nasıl tespit etti? Fetüs göbek çevresi ölçümüyle mi?

Canım gördüm bunları hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah henüz karar vermedim bakalım ne yapıcam böyle mi düz mü karar veremiyorum valla

Bebek odası sticker yazabilirsin canım çıkıyo Bi çok model

niye içine sinmedi canımm, bende babyme alacaktım, hatta mühendisin oğlu da araştırıp içeriğinin temiz olduğunu savunmuştu.
bübchen markası var canım Alman markası, Kanada'da bulunur mu bilmiyorum
Şampuan için iyi dedi ama pişik kremini ve bebe yağını da almıstım onlar için temiz demedi canım

Bu arada resimdeki uyku arkadaşı fili kız kardeşim aldı ve erkek kardeşim el koydu (yaş 9)
adını tesla koydu ve nisoşta kusura bakmasın hep ona hep ona olmaz buda dayısına olsun dedi
fili nerden aldınız canım kaç paraydı
ben ikeada baktım 80 tlydi almadım ama daha

Canım adet tarihime göre 30+0 da gittim ama ultrasonda geride gözüktüm. Sıkıntı olmadı
Çok sağol canım bana da yazar inşallah yoksa bir kaç gün yıllık izin almalıyım
Yani ben tam çözemedim. Hatta dün sonunda koca bir hamburger+pattes kızartması yedim ve kola içtim. Pişman diildim zaten, şimdi hiç diilim
Oyy patates kızartmasını çok canım çekiyor şöyle bol karbonhidratlı bir kahvaltı istiyorum aslında ya sabır diyorum
Bebek odası sticker yazabilirsin canım çıkıyo Bi çok model
Teşekkür ederim canım bakayım

İşverenim 2 gün git dinlen eleman alışsın biraz hem pazartesi görüşürüz dedi

Bende boş durur muyum yarın çocuk odasını boşaltıcam cuma boyasını yaptırıyorum

canım 30+0da mı çıktın sen şimdi doğum iznine
30+6da mı yani 30 dolunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…