Saol canım evet gittikçe büyüyorlar, maşallah hepsine. Sağsağlim geldinlerSupersinkızlarinda masallahi var kocaman oluyorlar artık
ya ben bunu mesela hic dusunmemistim iyi ki yazmissin hic aklima bile gelmedi ki ben de bir donem hastanede calismistimben de senin gibi yapayim bari. oyle seylerden cok huylanirim.
Bende hastane terliği olsa onu alcaktım ama sonrada fazla mı ince olur dedim. Ben de lohusa terliği sevmiyorum, oyshodan indirimden 50 tlye düz gri bi terlik aldımBende de otellerdeki havlu terliklerden var. Hatta biri pembe renk. Onu götüreceğim. Kullan at yani
Gule gule kullan canim cok guzeller
niye içine sinmedi canımm, bende babyme alacaktım, hatta mühendisin oğlu da araştırıp içeriğinin temiz olduğunu savunmuştu.ben baby&me aldım ama içime sinmedi musteladan bir daha alıcam :)
bübchen markası var canım Alman markası, Kanada'da bulunur mu bilmiyorumKizlar. Şampuan,vücut yikama,masaj yağı, ve pişik kremi önerir misiniz bana? Ama Türk malı olmayan kolay bulunan
Selam kızlar benimde kontrolum vardı bugün bebeğim 1223 Gr olmuş direnclerde ilerleme yok ama gerilemede yok böyle giderse preeklampsi olmaz dedi pozisyon makat birde çok asagida bebek dedi hareketlerini az hissetmeme buna bağladı nst ile sancı kontrolü yaptı normal çıktı kendini yorma dinlen zamanla yukarı çıkar dedi birde omega3 önerdi siz ne kullaniyorsunuz
Canım gördüm bunları hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah henüz karar vermedim bakalım ne yapıcam böyle mi düz mü karar veremiyorum vallaMerhaba kızlar, nasılsınız? Herkesler ve bebekleri iyidir umarımAra ara okuyabildim mesajları bayaaadır yazmayınca çok birikmiş :)
@Meylen canım perde sormuşsun da ben ne çalışma odası havası versin ne de öyle vıcık vıcık panayır yeri olsun diye düşünüp şunu aldım. n11den sipariş ettim, kumaşı gayet iyi. Tülü de görseldeki gibi düz bi şey alacağım. Oğlumun mobilyaları beyaz, halısı düz gri ya da yine buna kombinlenen bulutlu gri halı var onu düşünüyorum, karar veremedim henüz odasının tek eksiği halı.
Eki Görüntüle 2261971
Saye- cim bi şey soracaktım da, anne yanı beşikle ilgili :) Aldığınızda sabitleme aparatları çıktı mı içinden?
Bebek odası sticker yazabilirsin canım çıkıyo Bi çok modelBana da kargocu abla sana bir hesap bari açalım diyorhep aynı çocuk getiriyor kargoyu herşeyi netten alınca tanış olduk
Benim oğlanın biriyle adaş Ömer
Canım bunlar ne olarak aratılıyor nette
Maşallah bebişlere büyümüşler. Canım tam kaçta aldın raporu. Ben 29+4 de olacağım veririz dedi ama
Yok canım Nisa olucak bu ordaki çalışmaydıSenin de kızın mı olacakyoksa adı da duru mu olacak benim kızımın gibi
Şampuan için iyi dedi ama pişik kremini ve bebe yağını da almıstım onlar için temiz demedi canımniye içine sinmedi canımm, bende babyme alacaktım, hatta mühendisin oğlu da araştırıp içeriğinin temiz olduğunu savunmuştu.
bübchen markası var canım Alman markası, Kanada'da bulunur mu bilmiyorum
Hmm anladım canımYok canım Nisa olucak bu ordaki çalışmaydı
Kizlar. Şampuan,vücut yikama,masaj yağı, ve pişik kremi önerir misiniz bana? Ama Türk malı olmayan kolay bulunan
Mandarina events hatta tacı terliği de burdan beğendim Eki Görüntüle 2261900
Bunada 110 TL dedi
Buda çok ciciben bunu aldım canım
80 tl
fili nerden aldınız canım kaç paraydıBu arada resimdeki uyku arkadaşı fili kız kardeşim aldı ve erkek kardeşim el koydu (yaş 9)
adını tesla koydu ve nisoşta kusura bakmasın hep ona hep ona olmaz buda dayısına olsun dedi
Çok sağol canım bana da yazar inşallah yoksa bir kaç gün yıllık izin almalıyımCanım adet tarihime göre 30+0 da gittim ama ultrasonda geride gözüktüm. Sıkıntı olmadı
Oyy patates kızartmasını çok canım çekiyorYani ben tam çözemedim. Hatta dün sonunda koca bir hamburger+pattes kızartması yedim ve kola içtim. Pişman diildim zaten, şimdi hiç diilim
Teşekkür ederim canım bakayımBebek odası sticker yazabilirsin canım çıkıyo Bi çok model
canım 30+0da mı çıktın sen şimdi doğum iznineKızlar doğum izni kağıdı için sgk anlaşmalı bir hastahaneye kontrole gittim. O iş tamam çok şükürBebişler 1420 ve 1450 gr almışlar. Yalnız anlamadığım 2 haftada 1 kilo vermişim. Hem evdeki tartıda, hem bugun gittiğim kontrolde gördüm. Aynı şekilde yiyorum valla, artısı var eksisi yok. Şekerim düzeldi insulin sayesinde, ondan mı acaba
Yok canım renkli doppler ile damarların kan akışına bakıyorCanım dirençleri nasıl tespit etti? Fetüs göbek çevresi ölçümüyle mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?