- 17 Kasım 2018
- 609
- 583
- 18
Canim ben bi duunde alip bahce ekmistim ama bisey cikmamisti sanirimKızlar daha önce hiç kalem çiçek tohumu hediye veren yada alan, yetiştiren var mı? Ben onlardan düşünüyorum ama kullanışlı mı yaparlar mı atarlar mı bilemedim
bne yaptırıcam canım ama izmirdeyimkızlar merhaba ben biraz geç katıldım aranıza..
27+5teyim.
bir şey sormak istiyorum. yenidoğan fotoğraf çekimi yaptırmayı düşünüyor musunuz? bildiğiniz güzel çekim yapan istanbulda bir yer var mı?
Bende trendyoldaki ürüblerin içeriğine pek güvenmiyorum canım bikaç marka ürün aldım sahte geldi saat vs o yüzden trendyoldan düşünmem ama tek tek alacağım daha uygun çanta ıvır zıvır geliyo boş kalabalıkTrendyolda set olarak var canım çantalı falan. 218 tl hiç indirim yok. Ben de indirime girsin diye bekliyorum :)
Canım yazdılar mı doğum iznini, ikizlerde 30+0da yazılıyor heralde.Kızlar doğum izni kağıdı için sgk anlaşmalı bir hastahaneye kontrole gittim. O iş tamam çok şükürBebişler 1420 ve 1450 gr almışlar. Yalnız anlamadığım 2 haftada 1 kilo vermişim. Hem evdeki tartıda, hem bugun gittiğim kontrolde gördüm. Aynı şekilde yiyorum valla, artısı var eksisi yok. Şekerim düzeldi insulin sayesinde, ondan mı acaba
Ben hastanede giydiğim terliği hayatta eve getirmem, kendim sağlıkçı olduğum için hastanenin belli bir florası var. Hastane için hastanede kullanıp atacaiım bi terlik alacağım.Kızlar ya bu önü kapalı havlu terlikler çok kışlık mod değilmi o sıcakta bunları ayağımızda tutabilir miyiz ki ben önü açık daha yazlık bi tarz düşünüyorum yani illa bu havlu terlikler mi olmalı
Benimde acı esigim cok dusuk hemen basarım feryadı bende yanlz kaliyorm ailem yakin degl esimde ise gidiyo kimse yok cevremde dolayisiyla bunalsam da kendi isimi kendimi gormek zorundaym ve bazen hic bisey yapasim gelmiyo ama mecbur oluyosun :) sonrada sikayet etme cok istedin unutma diyorum sanırım gelip gecici seyler oyle umuyorum
Bizimde son durum iki oglusla kızımızı bekliyoruz
Bana da kargocu abla sana bir hesap bari açalım diyorKargo bombardımanı var şu ançıkıp gezme işi yasaklaninca emzirme yastığı terlik taç dogurmalik gecelik geldi ve digerleri de bugün gelecek saat başı kapı çalıyor ay çok eğlenceli
Benim oğlanın biriyle adaş Ömerben de emzik zinciri yaptırdım :)
bundan olacak bu Ömer bizimki Ömer Kerem :)
Canım bunlar ne olarak aratılıyor netteEki Görüntüle 2261909
Ve yeni Bi fikirle karşınızdayım
Canımlar biz kiradayız ve çıkma durumumuz var söylemiştim duvar kağıdına şerit alçıya para gömmek istemediğim için odayı çok açık beyaza yakın bi gri yaptırıp beşiğin olduğu duvarı böyle sticker yapıcam olayı kapatıcam
80-100 TL gibi bu stickerlar fikir olsun kirada olan canımlara
Maşallah bebişlere büyümüşler. Canım tam kaçta aldın raporu. Ben 29+4 de olacağım veririz dedi amaKızlar doğum izni kağıdı için sgk anlaşmalı bir hastahaneye kontrole gittim. O iş tamam çok şükürBebişler 1420 ve 1450 gr almışlar. Yalnız anlamadığım 2 haftada 1 kilo vermişim. Hem evdeki tartıda, hem bugun gittiğim kontrolde gördüm. Aynı şekilde yiyorum valla, artısı var eksisi yok. Şekerim düzeldi insulin sayesinde, ondan mı acaba
Bende kilo vermişim. Daha fazla yediğimi düşünüyordum demek yememisim.Kızlar doğum izni kağıdı için sgk anlaşmalı bir hastahaneye kontrole gittim. O iş tamam çok şükürBebişler 1420 ve 1450 gr almışlar. Yalnız anlamadığım 2 haftada 1 kilo vermişim. Hem evdeki tartıda, hem bugun gittiğim kontrolde gördüm. Aynı şekilde yiyorum valla, artısı var eksisi yok. Şekerim düzeldi insulin sayesinde, ondan mı acaba
Kızlar doğum izni kağıdı için sgk anlaşmalı bir hastahaneye kontrole gittim. O iş tamam çok şükürBebişler 1420 ve 1450 gr almışlar. Yalnız anlamadığım 2 haftada 1 kilo vermişim. Hem evdeki tartıda, hem bugun gittiğim kontrolde gördüm. Aynı şekilde yiyorum valla, artısı var eksisi yok. Şekerim düzeldi insulin sayesinde, ondan mı acaba
Canım yazdılar mı doğum iznini, ikizlerde 30+0da yazılıyor heralde.
Ben hastanede giydiğim terliği hayatta eve getirmem, kendim sağlıkçı olduğum için hastanenin belli bir florası var. Hastane için hastanede kullanıp atacaiım bi terlik alacağım.
Canım bunlar ne olarak aratılıyor nette
Canım evet çıktı onlar. Seninki eksik mi geldiMerhaba kızlar, nasılsınız? Herkesler ve bebekleri iyidir umarımAra ara okuyabildim mesajları bayaaadır yazmayınca çok birikmiş :)
@Meylen canım perde sormuşsun da ben ne çalışma odası havası versin ne de öyle vıcık vıcık panayır yeri olsun diye düşünüp şunu aldım. n11den sipariş ettim, kumaşı gayet iyi. Tülü de görseldeki gibi düz bi şey alacağım. Oğlumun mobilyaları beyaz, halısı düz gri ya da yine buna kombinlenen bulutlu gri halı var onu düşünüyorum, karar veremedim henüz odasının tek eksiği halı.
Eki Görüntüle 2261971
Saye- cim bi şey soracaktım da, anne yanı beşikle ilgili :) Aldığınızda sabitleme aparatları çıktı mı içinden?
Sağol canım bende o şekilde aratayımben mesela instagrama #duvarstickeri #duvarkagidi falan yazip aratiyorum. gorkem karmaninkini cok begendim mesela o kidspaperie diye bi instagram hesabindan almis.
Canım yazdı, direk kadın doğumcusu sisteme girdi, böylece sgknın da sistemine girmiş oluyor. 30+0 da gittim usg ye göre ama bebişler kendi doktorumda öndeyken kadında 29+4 falan gözüktü. Gene de yzdı canım başvuruyu.Canım yazdılar mı doğum iznini, ikizlerde 30+0da yazılıyor heralde.
Ben hastanede giydiğim terliği hayatta eve getirmem, kendim sağlıkçı olduğum için hastanenin belli bir florası var. Hastane için hastanede kullanıp atacaiım bi terlik alacağım.
Canım adet tarihime göre 30+0 da gittim ama ultrasonda geride gözüktüm. Sıkıntı olmadıBana da kargocu abla sana bir hesap bari açalım diyorhep aynı çocuk getiriyor kargoyu herşeyi netten alınca tanış olduk
Benim oğlanın biriyle adaş Ömer
Canım bunlar ne olarak aratılıyor nette
Maşallah bebişlere büyümüşler. Canım tam kaçta aldın raporu. Ben 29+4 de olacağım veririz dedi ama
Yani ben tam çözemedim. Hatta dün sonunda koca bir hamburger+pattes kızartması yedim ve kola içtim. Pişman diildim zaten, şimdi hiç diilimBende kilo vermişim. Daha fazla yediğimi düşünüyordum demek yememisim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?