2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
bne yaptırıcam canım ama izmirdeyim
hastane kendisi ayarlıyo ben bulmadım fotoğrafçıyı

Trendyolda set olarak var canım çantalı falan. 218 tl hiç indirim yok. Ben de indirime girsin diye bekliyorum :)
Bende trendyoldaki ürüblerin içeriğine pek güvenmiyorum canım bikaç marka ürün aldım sahte geldi saat vs o yüzden trendyoldan düşünmem ama tek tek alacağım daha uygun çanta ıvır zıvır geliyo boş kalabalık

Canım yazdılar mı doğum iznini, ikizlerde 30+0da yazılıyor heralde.
Ben hastanede giydiğim terliği hayatta eve getirmem, kendim sağlıkçı olduğum için hastanenin belli bir florası var. Hastane için hastanede kullanıp atacaiım bi terlik alacağım.

Geçecek inşallah bugünümüze şükür ben çalışıyorum Allahtan vakit çabuk geçiyor ✌

Kizlar. Şampuan,vücut yikama,masaj yağı, ve pişik kremi önerir misiniz bana? Ama Türk malı olmayan kolay bulunan

Kargo bombardımanı var şu an çıkıp gezme işi yasaklaninca emzirme yastığı terlik taç dogurmalik gecelik geldi ve digerleri de bugün gelecek saat başı kapı çalıyor ay çok eğlenceli
Bana da kargocu abla sana bir hesap bari açalım diyor hep aynı çocuk getiriyor kargoyu herşeyi netten alınca tanış olduk
ben de emzik zinciri yaptırdım :)

bundan olacak bu Ömer bizimki Ömer Kerem :)
Benim oğlanın biriyle adaş Ömer
Canım bunlar ne olarak aratılıyor nette
Maşallah bebişlere büyümüşler. Canım tam kaçta aldın raporu. Ben 29+4 de olacağım veririz dedi ama

Bende kilo vermişim. Daha fazla yediğimi düşünüyordum demek yememisim.

Kızlar ben hala hamile kaldigim kilomdaym hatta 200 gram vermisim 20 gunde bebegim 600 gram almis mesela belkide yapisal olarak degisiyor

Merhaba kızlar, nasılsınız? Herkesler ve bebekleri iyidir umarım Ara ara okuyabildim mesajları bayaaadır yazmayınca çok birikmiş :)
@Meylen canım perde sormuşsun da ben ne çalışma odası havası versin ne de öyle vıcık vıcık panayır yeri olsun diye düşünüp şunu aldım. n11den sipariş ettim, kumaşı gayet iyi. Tülü de görseldeki gibi düz bi şey alacağım. Oğlumun mobilyaları beyaz, halısı düz gri ya da yine buna kombinlenen bulutlu gri halı var onu düşünüyorum, karar veremedim henüz odasının tek eksiği halı.

Saye- cim bi şey soracaktım da, anne yanı beşikle ilgili :) Aldığınızda sabitleme aparatları çıktı mı içinden?

Supersin kızlarinda masallahi var kocaman oluyorlar artık

ya ben bunu mesela hic dusunmemistim iyi ki yazmissin hic aklima bile gelmedi ki ben de bir donem hastanede calismistim ben de senin gibi yapayim bari. oyle seylerden cok huylanirim.

Canım evet çıktı onlar. Seninki eksik mi geldi
ben mesela instagrama #duvarstickeri #duvarkagidi falan yazip aratiyorum. gorkem karmaninkini cok begendim mesela o kidspaperie diye bi instagram hesabindan almis.
Sağol canım bende o şekilde aratayım

Canım yazdı, direk kadın doğumcusu sisteme girdi, böylece sgknın da sistemine girmiş oluyor. 30+0 da gittim usg ye göre ama bebişler kendi doktorumda öndeyken kadında 29+4 falan gözüktü. Gene de yzdı canım başvuruyu.

Canım adet tarihime göre 30+0 da gittim ama ultrasonda geride gözüktüm. Sıkıntı olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…