2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Sen en iyisi kendi evine geçince güzel bir oda yaptir kızına her yeri del valla :)
Nasip durumumuz bi belli olsa oynamıyorum yerim dar
odasını aldım götürürüm de dekorasyondan birazcık kısıcam yapcak bişey yok stickerla idare edelim
Da buda çok içime sindi canım bence çok tatlı durcak

200-400 arası benim baktıklarımda canım
hatta bi tane beğendim 950 tlyi görünce ay çooook köü diyip çıktım
Benim beyin halı anlayışı böyle anam babam halı yani bildiğin kilim gibi olanlara para vermem çocuk üşür müşür diyor. Öyle halklara baktık oda ölçüsüne göre anam 1500 lira çiçekli böcekli halısı var zaten odanın evlenirken alınan onu neetcez dedim öyleydi böyleydi derken halı örtüsü bulalım dedik

bencede çok mantıklı hemde at sık sık yıkansın toz olmaz tüy olmaz canım

10 gün önce gayet iyiydim ya. Çalışırım daha ben böyle devam ederse diyordum.

Benimde acı esigim cok dusuk hemen basarım feryadı bende yanlz kaliyorm ailem yakin degl esimde ise gidiyo kimse yok cevremde dolayisiyla bunalsam da kendi isimi kendimi gormek zorundaym ve bazen hic bisey yapasim gelmiyo ama mecbur oluyosun :) sonrada sikayet etme cok istedin unutma diyorum sanırım gelip gecici seyler oyle umuyorum

çok beğendim ben de böyle bişi yapmak istiyorum, görkem karmanda görmüştüm çok güzel duruyordu. çiçekli olan yapıştırmalar falan çok hoşuma gitmişti.

Benimde eşim çok rahat daha bebek arabası ve odasını almadık. Ama ben odasındaki aksesuarları falan bile aldım:)
Hep alırız halederiz zaman var diyor.
Benim eşimde aynen öyle. Bu adamı çocuk doğana kadar boşamazsam bir daha boşamam kuzenini yemeğe götürüyoruz nişanlandı(adetleri öyle) 400-500hesap. Teyzesi kuzenleriyle geldi onları hurraaa yemeğe götürüyoruz 1000tl hesap. Abi millete gelince aman laf etmesinler derdine tekerine taş gelmez, kızanıma bişey alsam ohho biz onlarla mı büyüdük der. Hayır yapıyorsan yap ama illa en iyi yerlere neden götürüyorsunki insanları, inat insanla işler zor.

Kızlar aranizda suyu fazla olan var mi?
O benim benim. Taaa 22. Haftada ayrıntılıda en derin cep ölçümü 78di sonra 96ya kadar çıktı. 2 aydır kilo almadığım gibi ağzıma lokma tatlı koymuyorum resmen eziyet. Mis gibi dondurma kokuyor heryer. Yinede çocuğumun sağlığı herşeyden önemli, kuzum benim.

Aynen bakıyorum bende herkese herşeye var bende alıyorum bebisime en iyisini bizden kisacaklarina milletten kissinlar valla.bi iki hafta daha beklicem yok baktım daha var alırız diyor gidip kendim alicam artik:)

Merhaba ben zümrüt fotoğrafçısına yaptıracağım.
Mariademir var güzel gene fotoğrafçı
Bir de valentinus photo var...

çok beğendim ben de böyle bişi yapmak istiyorum, görkem karmanda görmüştüm çok güzel duruyordu. çiçekli olan yapıştırmalar falan çok hoşuma gitmişti.
zevke göre ohooo dünya çeşit var valla canım çok mantıklı hemde kendinden yapışkanlı hava yapmamasını sağlamak lazım o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…