Kargo bombardımanı var şu an çıkıp gezme işi yasaklaninca emzirme yastığı terlik taç dogurmalik gecelik geldi ve digerleri de bugün gelecek saat başı kapı çalıyor ay çok eğlenceli
Maşallah hanımlar, döktürmüşsünüz, hepsini güle güle kullanın. Benim süsleme işine ne hevesim ne de vaktim var. Aldığım anne yanı küçük bir beşik ve bebek kıyafetleri.. Gerisi zaten oğlumdan kalanlar. İki çocuk arası az olunca fazla da masrafa girmeye gerek yok şimdilik, gerisi doğumdan sonra ihtiyaç dahilinde alırız..
Ve yeni Bi fikirle karşınızdayım
Canımlar biz kiradayız ve çıkma durumumuz var söylemiştim duvar kağıdına şerit alçıya para gömmek istemediğim için odayı çok açık beyaza yakın bi gri yaptırıp beşiğin olduğu duvarı böyle sticker yapıcam olayı kapatıcam
80-100 TL gibi bu stickerlar fikir olsun kirada olan canımlara
Eki Görüntüle 2261909
Canımlar biz kiradayız ve çıkma durumumuz var söylemiştim duvar kağıdına şerit alçıya para gömmek istemediğim için odayı çok açık beyaza yakın bi gri yaptırıp beşiğin olduğu duvarı böyle sticker yapıcam olayı kapatıcam
Günaydın kizlar bende cok rahat bi hamilelik gecirdim dogrusu kusma bulanti vs hic yasamadim ama su 1 aydir el ayak sismesi ayaklarmda halsizlik kendimde halsizlik hic biseye yetemiyoms gibi bi his oluyo icimde ozelilikle bu aralar yani agirlastkca hareket alani kisiliyo uyku duzeni bozuluyo bacaklarda kramp gerilme derken beni bir dogum korkusu almis durumda bebegimi cok istedm 2 yili gecmis bi surede bekledm sukur cok sukur bugunume sukur kesinlikle sikayet etmek degl ama gercekten annelik zorms bazen yapabilcekmiyim korkusu aliyor benim gibi olan varmi normal dogum cok istemekle birlikte korkudan sezeryana alsn bitsin gitsin diyorum bazen erkenmi dogsa diyorum bazende zmaaninda gelsin sacmalama diyorm
insan tek olmadıgına sevinirim mi.. vallahi çok sevindim ben 5 yıldır uğraşıyorum çocuk sahibi olabilmek için ve şimdi o kadar mızmızlanıyorum ki kendime kiziyorum ama yine de bir yerlerim ağrıdıkça buhran geçiriyorum benim ağrılara hiç tammülum yokmuş ben onu anladim hamilelikte
Eki Görüntüle 2261909
Allah yardımcınız olsun, bebeklerimiz iyiler çok şükür, zaman gelecek bu günler anı kalacak.. Yoksa 2. 3. hamilelikler düşünülemezdi hiç. Güzel sona odaklanalım..
Boyle seyleri çok çabuk unutan biriyim eğer Rabbim kısmet ederse bir daha evlât, başım gözüm üstünde yeri var..buyursun gelsin.Allahim hepimizin yardımcısı olsun insallah canom
Eki Görüntüle 2261909
Benim oğlumun odasi olmayacak yanı başıma koyacam beşiğini inşallah beşiği koyduğum duvara böyle stickerler takicam ismide olacak. Hatta paylaşmıştım burda daha önce isminin yaninda bir ayicik.ben AliExpressten sipariş verdim 2-3 dolara
Benim oğlumun odasi olmayacak yanı başıma koyacam beşiğini inşallah beşiği koyduğum duvara böyle stickerler takicam ismide olacak. Hatta paylaşmıştım burda daha önce isminin yaninda bir ayicik.ben AliExpressten sipariş verdim 2-3 dolara
Bu arada resimdeki uyku arkadaşı fili kız kardeşim aldı ve erkek kardeşim el koydu (yaş 9)
adını tesla koydu ve nisoşta kusura bakmasın hep ona hep ona olmaz buda dayısına olsun dedi