2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Biz görmemişin çocuğu olmuş gibiyiz dimi ilkinde böyle miydin bazen abartıyo muyum diyorum da yapmazsam da çatlarım gibime geliyo

Ve yeni Bi fikirle karşınızdayım
Canımlar biz kiradayız ve çıkma durumumuz var söylemiştim duvar kağıdına şerit alçıya para gömmek istemediğim için odayı çok açık beyaza yakın bi gri yaptırıp beşiğin olduğu duvarı böyle sticker yapıcam olayı kapatıcam
80-100 TL gibi bu stickerlar fikir olsun kirada olan canımlara

bende buna benzer bir sey aldim.Bence az once attigin gri perdeyle cok guzel durur

insan tek olmadıgına sevinirim mi.. vallahi çok sevindim ben 5 yıldır uğraşıyorum çocuk sahibi olabilmek için ve şimdi o kadar mızmızlanıyorum ki kendime kiziyorum ama yine de bir yerlerim ağrıdıkça buhran geçiriyorum benim ağrılara hiç tammülum yokmuş ben onu anladim hamilelikte

Aynısını düşünüyordum bende

olsun yapacak bişey yok bizde de eşim al al diyor ben temkinli gidiyorum

Allah yardımcınız olsun, bebeklerimiz iyiler çok şükür, zaman gelecek bu günler anı kalacak.. Yoksa 2. 3. hamilelikler düşünülemezdi hiç. Güzel sona odaklanalım..
Boyle seyleri çok çabuk unutan biriyim eğer Rabbim kısmet ederse bir daha evlât, başım gözüm üstünde yeri var..buyursun gelsin.Allahim hepimizin yardımcısı olsun insallah canom

Benim oğlumun odasi olmayacak yanı başıma koyacam beşiğini inşallah beşiği koyduğum duvara böyle stickerler takicam ismide olacak. Hatta paylaşmıştım burda daha önce isminin yaninda bir ayicik.ben AliExpressten sipariş verdim 2-3 dolara

çok iyi yapmışsın valla canım
duvar kağıdı çok seviyorum ama 3 5 ay sonra çıkarsam gömdüğüm paraya çok üzülürüm gerçekten

Bu arada resimdeki uyku arkadaşı fili kız kardeşim aldı ve erkek kardeşim el koydu (yaş 9)
adını tesla koydu ve nisoşta kusura bakmasın hep ona hep ona olmaz buda dayısına olsun dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…