2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Aynen öyle

Bende bu yüzden dermokozmetiği internneten almam
Ama sachane okey kızlar orjinal yani gidip direkt mağazadan aldığım için söylüyorum gönül rahatlığı ile
Ordada set vardı bu arada

O zaten benim içinde düşünülemez ama genel olarak o terlikler bunaltır gibi o yüzden dedim

Evet canım ilk bebek.herseyiyle ilk .bugün verdi doktor.el ve bileği destekleyecek kalıp gibi birşey.hic sorma canım ya.böcügüme bi yelek örmek istedim. Ertesi gün ellerimin ağrısından ağladım.oda yarim kaldı. Çamaşırlarını yıkadım ütülemem lazım ama ütüyü tutabilecek güç yok ellerimde
Seninki doğumdan sonra geçmişiydi hemen?

Bi kereden bişey olmaz, benim ciğer geliştiriciiğnesi yüzünden 2 gün 170 lere falan çıktı, bebekler etkilenmemiş ama. Dün de bir güzel geldi ki hamburger o beni 3 hafta idare eder:)

Canım çok geçmiş olsun.Allah şifa versin.Insallah hemen geçer.

Benim de kv battaniye yapmıştı. Takı yastığının file kısmını da ben örüyordum. Tığla küçük bir şey ama gel gör ki zor tamamladım. Bamya falan da ayıklayamadım. Bunları hatırlıyorum. Neyseki doğumdan sonra geçti. Ve ikincide olur diyordum olmadı şükür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…