İşverenim 2 gün git dinlen eleman alışsın biraz hem pazartesi görüşürüz dedi
Bende boş durur muyum yarın çocuk odasını boşaltıcam cuma boyasını yaptırıyorum
Bende trendyoldaki ürüblerin içeriğine pek güvenmiyorum canım bikaç marka ürün aldım sahte geldi saat vs o yüzden trendyoldan düşünmem ama tek tek alacağım daha uygun çanta ıvır zıvır geliyo boş kalabalı
Bende bu yüzden dermokozmetiği internneten almam
Ama sachane okey kızlar orjinal yani gidip direkt mağazadan aldığım için söylüyorum gönül rahatlığı ile
Ordada set vardı bu arada
Canım yazdılar mı doğum iznini, ikizlerde 30+0da yazılıyor heralde.
Ben hastanede giydiğim terliği hayatta eve getirmem, kendim sağlıkçı olduğum için hastanenin belli bir florası var. Hastane için hastanede kullanıp atacaiım bi terlik alacağım.
niye içine sinmedi canımm, bende babyme alacaktım, hatta mühendisin oğlu da araştırıp içeriğinin temiz olduğunu savunmuştu.
bübchen markası var canım Alman markası, Kanada'da bulunur mu bilmiyorum
Canım benimki nbl alg oil. İyi bence ama bitince bu ay I mom alacağım. Biraz daha ekonomik olsun.
İlk bebek mi canım? Benim de ağustosta olan bebeğe hamileyken haziranda karpal tünel oldu. Sonra öğrendim. Atel kullanabilirmişsin. Dr. danışabilirsin. İnce motor beceri gerektiren işlerde parmaklarım uyuşuyordu. Bir şey yapamıyordum. Ne hikmetse 2. de olmadı. Umarım yine olmaz. Tüm rahatsızlıklar gibi o da zor..
Evet canım ilk bebek.herseyiyle ilk .bugün verdi doktor.el ve bileği destekleyecek kalıp gibi birşey.hic sorma canım ya.böcügüme bi yelek örmek istedim. Ertesi gün ellerimin ağrısından ağladım.oda yarim kaldı. Çamaşırlarını yıkadım ütülemem lazım ama ütüyü tutabilecek güç yok ellerimde
Seninki doğumdan sonra geçmişiydi hemen?
ben organik vegan, ozellikle renksiz ve kokusuz bebek sampuani almayi dusunuyorum urtekram ya da logona markalari gibi.. ayni markalarin yag ve kremleri de var
Bi kereden bişey olmaz, benim ciğer geliştiriciiğnesi yüzünden 2 gün 170 lere falan çıktı, bebekler etkilenmemiş ama. Dün de bir güzel geldi ki hamburger o beni 3 hafta idare eder:)
Evet canım ilk bebek.herseyiyle ilk .bugün verdi doktor.el ve bileği destekleyecek kalıp gibi birşey.hic sorma canım ya.böcügüme bi yelek örmek istedim. Ertesi gün ellerimin ağrısından ağladım.oda yarim kaldı. Çamaşırlarını yıkadım ütülemem lazım ama ütüyü tutabilecek güç yok ellerimde
Saye-SSaryamaryaSShewolf15LaL
kızlar normal gebelik, emzirme vs kitabını bitirdim:)) yalnız ikiz bakımı farklı birkonu biliyorsunuz, bu dönemde ikiz eğitimiyle ilgili bildiğiniz iyi bir kitap var mı? Ne düşünüyorsunuz bu konuda? Doğru davranış biçimleri vs nasıl olmalı
Benim de kv battaniye yapmıştı. Takı yastığının file kısmını da ben örüyordum. Tığla küçük bir şey ama gel gör ki zor tamamladım. Bamya falan da ayıklayamadım. Bunları hatırlıyorum. Neyseki doğumdan sonra geçti. Ve ikincide olur diyordum olmadı şükür..