2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar doktorumun asistanını aradım bebeğin kilosunu sordum 1535 grm dedi,ama boyunu bilmiyorum dedi yazmamışlar dedi. Sizce tombalak mi? Normal mi?

Bence normal canım.Benim bebe 26. haftada 1260 gr dı.Su an senin bebeğinin kilosuna ulaşmıştır tahminen.

Inşallah herşey gönlüne göre olur canım bizim minnoşlar ne yapacak bakalım bizim arkadaş doğum çantasını takside unutmuş aceleden takside geri getirmemis boşuna gitmişti herşey sağlıkla en güzel şekilde mutlulukla gelsinler inşallah

canım her çocuğun gelişim süreci farklı okuyup öğrendiklerimiz aklımızda kalıyor ama yaşayıp deneyimlemek çok daha farklı oluyor, bebeklerin seni yönlendirecekler kendi karakterlerine göre :) ilk zamanlar ihtiyaçları sınırsız sevgi anne baba sıcaklığı ve süt 6 Aydan itibaren uyku beslenme eğitimleri oluyor o zaman uzman görüşlerine bilgilere ihtiyaç oluyor işte

Evet sanırım ben 6 aydan sonrasını şimdiden düşünüyorum:)) dediğin gbi zamanı gelince düşünülür herhalde:)))

Evet sanırım ben 6 aydan sonrasını şimdiden düşünüyorum:)) dediğin gbi zamanı gelince düşünülür herhalde:)))
Dediğim gibi canım çocuğunun gelişimine karakterine göre davranmak gerekecek ne kadar öğrensene havada kalabiliyor, benim çocuklarımın çok farklı gelişimleri oldu biri 6 aylık döndü diğeri 40 günlükken, kolik problemimiz hiç olmadı ama ilk kızımda hep beslenme problemimiz oldu çok kitabına kurallara uymaya çalışmıştım açıkcası.. ikincide daha rahattım ve o ablasına göre çok daha kolay yedi uyudu büyüdü.. ikizlerde de inş rahat olmayı düşünüyorum anne rahatsa bebekte rahat oluyor şimdiden stres yapma

Bi kereden bişey olmaz, benim ciğer geliştiriciiğnesi yüzünden 2 gün 170 lere falan çıktı, bebekler etkilenmemiş ama. Dün de bir güzel geldi ki hamburger o beni 3 hafta idare eder:)
Yarın misafirim var aslında ertesi sabah kahvaltıya bir kaçamak yapayım
Canım daha bu konuyla ilgili hiç kitap okumadım desem Bakınıyorum bende ama hep tek gebelikle ilgili kitaplar. Ayşe Öner’in kitaplarını öneriyorlar

Merhaba hanimlar size sorum var aranizda gebeyken adet gören varmi yada hiç duydunuz mu boyle bişey

Benim anneannem 9 ay adet görerek annemi doğurmuş.
benim ablam 3 ay adet görmüş 3 ay sonra adeti kesilince dr gitmis dr 3 aylık demiş benim 2 adettir tuhaf geliyor tam gününde geliyir benimki bi adetim düzenli diğer adetim de 6 gün atar 3 aydır hep ayın 21 de oluyorum ve adetimde önce kırmızı sonra kahve rengi oluyor bisey anlamadım kafam çok karışık

Test yaptınız mı doktora gittiniz mi?

O senin tatlılığın canım Bence ideal şu an.Çok tombik değil.Ama bu değil ki tombik doğmayacak.En hızlı kilo aldıkları döneme girdik artık
Ay benim bebekliğime benzemesin de, ben pek ufak doğmuşum herkes olecek gözüyle bakıyormuş,ama 40m cikana kadar baya tombis olmuşum annemin sütü baya yaramış öyle kiiii kollarımın rollulari varmis annem aralarini temizlermis hah o kilolar hala duruyor çok sağlam yer edindi

Hayir test yapmadım eşim azospermi ve tedavi görmüyorum zanetmiyorum gebeliği ama kafamdan da çıkmıyor değil 2 de bir aklıma geliyir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…