Maşallah toplu bi beybi olacak anlaşılanKızlar doktorumun asistanını aradım bebeğin kilosunu sordum 1535 grm dedi,ama boyunu bilmiyorum dedi yazmamışlar dedi. Sizce tombalak mi? Normal mi?
Evet canım Kanada da yaşıyorum. Burda da çok marka var Aveeno diye bir marka var çok iyi diyorlar ama bilemedim. Dediğin markaya da bakayim bensen galiba kanadada yasiyorsun anladigim kadariyla.. istersen puracy markasina bir bak. amazonda da satiliyormus hem.
Kızlar doktorumun asistanını aradım bebeğin kilosunu sordum 1535 grm dedi,ama boyunu bilmiyorum dedi yazmamışlar dedi. Sizce tombalak mi? Normal mi?
Galiba :)Maşallah toplu bi beybi olacak anlaşılan
Benim bebeBence normal canım.Benim bebe 26. haftada 1260 gr dı.Su an senin bebeğinin kilosuna ulaşmıştır tahminen.
Benim bebeay nasıl tatlı dedin öyle. O zaman kesinlikle normal kilosu
Inşallah herşey gönlüne göre olur canım bizim minnoşlar ne yapacak bakalım15₺ye tüylü terlikler vardı ama doğumdan sonra ödem olur ayağım şiş olur rahat edemem diye bundan aldım bende taç için birkaç malzeme daha alacağım sanırım çarşıya cikmam lazım ilk doğuma hazırlıksız yakalandim ne terlik ne taç ne hediyelik hicbisey yoktu hastane cantam hazır değildi kıyafetleri 1 gün önce utulemistim zaten onları gözümde görmedi de gerekte kalmamıştı hiçbirine bu sefer gününde gelir umuduyla hazırlık yapıyorum bakalım
canım her çocuğun gelişim süreci farklı okuyup öğrendiklerimiz aklımızda kalıyor ama yaşayıp deneyimlemek çok daha farklı oluyor, bebeklerin seni yönlendirecekler kendi karakterlerine göre :) ilk zamanlar ihtiyaçları sınırsız sevgi anne baba sıcaklığı ve sütSaye- @Saryamarya @Shewolf15 LaL kızlar normal gebelik, emzirme vs kitabını bitirdim:)) yalnız ikiz bakımı farklı birkonu biliyorsunuz, bu dönemde ikiz eğitimiyle ilgili bildiğiniz iyi bir kitap var mı? Ne düşünüyorsunuz bu konuda? Doğru davranış biçimleri vs nasıl olmalı
Anladım canımcım, pişik önleyici krem ben de karar vermedim dahaŞampuan için iyi dedi ama pişik kremini ve bebe yağını da almıstım onlar için temiz demedi canım
Evet sanırım ben 6 aydan sonrasını şimdiden düşünüyorum:)) dediğin gbi zamanı gelince düşünülür herhalde:)))canım her çocuğun gelişim süreci farklı okuyup öğrendiklerimiz aklımızda kalıyor ama yaşayıp deneyimlemek çok daha farklı oluyor, bebeklerin seni yönlendirecekler kendi karakterlerine göre :) ilk zamanlar ihtiyaçları sınırsız sevgi anne baba sıcaklığı ve süt6 Aydan itibaren uyku beslenme eğitimleri oluyor o zaman uzman görüşlerine bilgilere ihtiyaç oluyor işte
Dediğim gibi canım çocuğunun gelişimine karakterine göre davranmak gerekecek ne kadar öğrensene havada kalabiliyor, benim çocuklarımın çok farklı gelişimleri oldu biri 6 aylık döndü diğeri 40 günlükken, kolik problemimiz hiç olmadı ama ilk kızımda hep beslenme problemimiz oldu çok kitabına kurallara uymaya çalışmıştım açıkcası.. ikincide daha rahattım ve o ablasına göre çok daha kolay yedi uyudu büyüdü.. ikizlerde de inş rahat olmayı düşünüyorum anne rahatsa bebekte rahat oluyor şimdiden stres yapmaEvet sanırım ben 6 aydan sonrasını şimdiden düşünüyorum:)) dediğin gbi zamanı gelince düşünülür herhalde:)))
Yarın misafirim var aslında ertesi sabah kahvaltıya bir kaçamak yapayımBi kereden bişey olmaz, benim ciğer geliştiriciiğnesi yüzünden 2 gün 170 lere falan çıktı, bebekler etkilenmemiş ama. Dün de bir güzel geldi ki hamburger o beni 3 hafta idare eder:)
Canım daha bu konuyla ilgili hiç kitap okumadım desemSaye- @Saryamarya @Shewolf15 LaL kızlar normal gebelik, emzirme vs kitabını bitirdim:)) yalnız ikiz bakımı farklı birkonu biliyorsunuz, bu dönemde ikiz eğitimiyle ilgili bildiğiniz iyi bir kitap var mı? Ne düşünüyorsunuz bu konuda? Doğru davranış biçimleri vs nasıl olmalı
Benim anneannem 9 ay adet görerek annemi doğurmuş.Merhaba hanimlar size sorum var aranizda gebeyken adet gören varmi yada hiç duydunuz mu boyle bişey
benim ablam 3 ay adet görmüş 3 ay sonra adeti kesilince dr gitmis dr 3 aylık demiş benim 2 adettir tuhaf geliyor tam gününde geliyir benimki bi adetim düzenli diğer adetim de 6 gün atar 3 aydır hep ayın 21 de oluyorum ve adetimde önce kırmızı sonra kahve rengi oluyor bisey anlamadım kafam çok karışıkBenim anneannem 9 ay adet görerek annemi doğurmuş.
Test yaptınız mı doktora gittiniz mi?benim ablam 3 ay adet görmüş 3 ay sonra adeti kesilince dr gitmis dr 3 aylık demiş benim 2 adettir tuhaf geliyor tam gününde geliyir benimki bi adetim düzenli diğer adetim de 6 gün atar 3 aydır hep ayın 21 de oluyorum ve adetimde önce kırmızı sonra kahve rengi oluyor bisey anlamadım kafam çok karışık
Ay benim bebekliğime benzemesin de, ben pek ufak doğmuşum herkes olecek gözüyle bakıyormuş,ama 40m cikana kadar baya tombis olmuşum annemin sütü baya yaramış öyle kiiii kollarımın rollulari varmis annem aralarini temizlermisO senin tatlılığın canımBence ideal şu an.Çok tombik değil.Ama bu değil ki tombik doğmayacak.En hızlı kilo aldıkları döneme girdik artık
Kuzum sağol ama umarım şekerim yoktur ve şekerden değildirAkilvar canım hepsini Hepsiburada dan aldım ayrı ayrı sitelerde sepet oluşturmaya üşendim valla :) Kurumus-Maskara maskara canimm bebisin masallahi var :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?