2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar sümüksü akıntı doğum belirtisi olabilir mi baya bildiğin sümük gibi yoğun her wc den sonra geliyor peceteye iki gündür. Bir hafta önce idrar tahlili kültürü her biseyi yapıldı hastanede.
Koyu renkli kahverengi veya kanlı pembe bir akıntı mı?

Benim de doğumdan sonra goğüslerim yara oldu. Kalkanı bi kaç gün kullandım dışarı çıkarken kiyafet filan degmesin diye. Onun dışında evde memeler fora. Hava aldıkça yara kurudu ve 10 gün sonra tamamen geçti. Mümkün oldugunca havalandirip kalan sutu meme başına sürdüğünüzde geciyor yaralar. Bazen bebek ne kadar dogru emerse emsin memeler emzirilmeye alışana kadar yara olabiliyor. Umarım kimse yaşamaz çünkü dişimi sıka sıka emzirdiğimi biliyorum. Ayrıca gecmeyen yara olursa mutlaka bebeginizin dil ve dudak bağı var mı bir baktırın derim..

Vajinal yoldan kullanimlik verseymis keske doktorun. bana yan etkileri olmasin diye o sekilde vermisti canim. Diger turlu cok yan etkisi oluyormus.

Kızlar sümüksü akıntı doğum belirtisi olabilir mi baya bildiğin sümük gibi yoğun her wc den sonra geliyor peceteye iki gündür. Bir hafta önce idrar tahlili kültürü her biseyi yapıldı hastanede.
Bende de çok oluyor o canım, rengi kahverengi ya da pembe-kırmızı değişse korkma.

Persentil eğrilerinin içinde kalıyor o nedenle normal dedim canım.Üst sınırı çok geçmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…