Canlar hemen hergün rüya görüyor musunuz sizde?Bu rüyalar herşeyi içeriyor(kabus,cinsellik,dinsel konular,güzel olaylar,metafizik olaylar) Çok gerçekçi görüyorum.Bazen baya etkisinde kalıyorum.Hamile kaldığımdan beri böyle.Bu hafta yine tavan yaptı.Hormonlarla mi ilgili acaba?
Canlar hemen hergün rüya görüyor musunuz sizde?Bu rüyalar herşeyi içeriyor(kabus,cinsellik,dinsel konular,güzel olaylar,metafizik olaylar) Çok gerçekçi görüyorum.Bazen baya etkisinde kalıyorum.Hamile kaldığımdan beri böyle.Bu hafta yine tavan yaptı.Hormonlarla mi ilgili acaba?
HD kalitede rüyalar görüyorum doğuruyorum genel olarak da rüyamda. Ama dediğin gibi ger türlü görüyorum ve gerçekten yaşıyorum gibi. Hamilelik döneminde artıyormuş rüya görmeler
Aynı ilaç hem ağızdan hem de vajinal fitil olarak kullanılıyor. Doktorun nasıl onerdiyse o şekilde kullan. Vajinal kullanımda yan etkileri daha az oluyor
Şu göğüs kalkanları hakkında alternatif söleyim kızlar mesela yara mara bişi oldu göğsünüz kaşık da iyi geliyormuş bildiğimiz kaşık:)) birde lahana acayip iyi geliyormuş
HD kalitede rüyalar görüyorum doğuruyorum genel olarak da rüyamda. Ama dediğin gibi ger türlü görüyorum ve gerçekten yaşıyorum gibi. Hamilelik döneminde artıyormuş rüya görmeler
Kızlar ya benim kız bu gün kuduruk gibi sabah beri bünyemi sarsıp duruyor, karnım sağa sola coşuyor, hiç böyle olmazdı neden acep? (anam bebeler hareket etse dert etmese dert)
Kızlar sümüksü akıntı doğum belirtisi olabilir mi baya bildiğin sümük gibi yoğun her wc den sonra geliyor peceteye iki gündür. Bir hafta önce idrar tahlili kültürü her biseyi yapıldı hastanede.
Off gebeliğin başından beri benim yeşil sarı sümük gibi akintim var ne yapsam geçmedi. Kaç kere tahlil yapıldı, hatta vajinadan sıvı alıp kültür yapıldı hiçbir şey çıkmadı, sonuçlar temiz. Ama gel gör ki akintı devam ediyor .Erken doğumla ilgisi yok korkma
Ben gözümü kapattığım andan acana kadar rüya görüyorum. Geçenlerde sabaha kadar bebek emzirdim, bu gece bir cinayete tanıklık etmiştim . Kaçıyordum beni de öldüreceklerdi onları gordum diye :))