2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canlar hemen hergün rüya görüyor musunuz sizde?Bu rüyalar herşeyi içeriyor(kabus,cinsellik,dinsel konular,güzel olaylar,metafizik olaylar) Çok gerçekçi görüyorum.Bazen baya etkisinde kalıyorum.Hamile kaldığımdan beri böyle.Bu hafta yine tavan yaptı.Hormonlarla mi ilgili acaba?

HD kalitede rüyalar görüyorum doğuruyorum genel olarak da rüyamda. Ama dediğin gibi ger türlü görüyorum ve gerçekten yaşıyorum gibi. Hamilelik döneminde artıyormuş rüya görmeler

Şu göğüs kalkanları hakkında alternatif söleyim kızlar mesela yara mara bişi oldu göğsünüz kaşık da iyi geliyormuş bildiğimiz kaşık:)) birde lahana acayip iyi geliyormuş

Bende bir öneri söyleyim ayva jeli ve kantoron yağı da çok iyi geliyor.

HD kalitede rüyalar görüyorum doğuruyorum genel olarak da rüyamda. Ama dediğin gibi ger türlü görüyorum ve gerçekten yaşıyorum gibi. Hamilelik döneminde artıyormuş rüya görmeler

Ha ha bende bi anormallik yok o zaman

Eklentiler

• image.webp
    24 KB · Görüntüleme: 23
  • image.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 20
Bu da benim küçük danam dönmeye çalışıyor boyuna ama donemiyor anasının paşası:))
Oyy maşallah onun tombiş yanaklarına ne güzel vermiş pozunu
Biz daha tek ismede karar veremedik malesef sen yine birini belirlemissin
Ayy aynı dert bizde de var bu gidişle doğana kadar bulamıycaz. Artık bir kahramanlık falan yapmasını bekleriz isim vermek için

Aynen öyle ne ararsan var görüyorumda görüyorum puffff bi dünya..cinayet bile işledim neler neler yazsak kitap olur nedir bu bu kadar anlamadım

Kızlar sümüksü akıntı doğum belirtisi olabilir mi baya bildiğin sümük gibi yoğun her wc den sonra geliyor peceteye iki gündür. Bir hafta önce idrar tahlili kültürü her biseyi yapıldı hastanede.

Off gebeliğin başından beri benim yeşil sarı sümük gibi akintim var ne yapsam geçmedi. Kaç kere tahlil yapıldı, hatta vajinadan sıvı alıp kültür yapıldı hiçbir şey çıkmadı, sonuçlar temiz. Ama gel gör ki akintı devam ediyor .Erken doğumla ilgisi yok korkma

kızlar süt saklama poşeti hangi markayı tavsiye edersiniz?

Lansinoh aldim. Cift kilidi var, yapısı diğer markalara gore daha güzel ve daha saglikli geliyor. Kızımda da çoğunlukla lansinoh kullandim

Ben gözümü kapattığım andan acana kadar rüya görüyorum. Geçenlerde sabaha kadar bebek emzirdim, bu gece bir cinayete tanıklık etmiştim . Kaçıyordum beni de öldüreceklerdi onları gordum diye :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…