Canlar hemen hergün rüya görüyor musunuz sizde?Bu rüyalar herşeyi içeriyor(kabus,cinsellik,dinsel konular,güzel olaylar,metafizik olaylar) Çok gerçekçi görüyorum.Bazen baya etkisinde kalıyorum.Hamile kaldığımdan beri böyle.Bu hafta yine tavan yaptı.Hormonlarla mi ilgili acaba?
Kızlar ya benim kız bu gün kuduruk gibi sabah beri bünyemi sarsıp duruyor, karnım sağa sola coşuyor, hiç böyle olmazdı neden acep? (anam bebeler hareket etse dert etmese dert)
Vallaha yaaa çok küfür ettim bugün sıpanin anasına hep altıma vuruyor saatlerdir çıkmak istiyor heralde. Hayır o değil öyle bir aciyor ki doguruyorum saniyorum her seferinde.
kızlar size bir soru yakın bir arkadaşınızda temiz ve sizin işinizi görecek yeni sayılabilecek ana kucağı puset ve beşik varsa alıp kullanırmıydınız? yoksa ilk çocuk herşeyi istediğim gibi yapmam lazım deyip yeni mi alırdınız? :)
Aynı ilaç hem ağızdan hem de vajinal fitil olarak kullanılıyor. Doktorun nasıl onerdiyse o şekilde kullan. Vajinal kullanımda yan etkileri daha az oluyor
Ev tipi ana kucaklarından birini ben de bir arkımdan alıcam. Diğerini kendim aldım ama seninki de benim aldığıma benziyor.tinylove benimki. Puset de tertemiz duruyor, al kullan yani. Bebek arabasını alabilirsin dediğin gbi, o çünkü çabuk eskiyebi
Liyor, tekerlekler yıpranabiliyor vs.
Kızlar sümüksü akıntı doğum belirtisi olabilir mi baya bildiğin sümük gibi yoğun her wc den sonra geliyor peceteye iki gündür. Bir hafta önce idrar tahlili kültürü her biseyi yapıldı hastanede.
kızlar size bir soru yakın bir arkadaşınızda temiz ve sizin işinizi görecek yeni sayılabilecek ana kucağı puset ve beşik varsa alıp kullanırmıydınız? yoksa ilk çocuk herşeyi istediğim gibi yapmam lazım deyip yeni mi alırdınız? :)
Ev tipi ana kucaklarından birini ben de bir arkımdan alıcam. Diğerini kendim aldım ama seninki de benim aldığıma benziyor.tinylove benimki. Puset de tertemiz duruyor, al kullan yani. Bebek arabasını alabilirsin dediğin gbi, o çünkü çabuk eskiyebi
Liyor, tekerlekler yıpranabiliyor vs.
Danam benim diye seviyorum artık :))) yediğim her şey ona gidiyor yiyor yiyor donemiyor anasını dövüyor:)) sağ ol canimm:)
[/QUOTE
Ben de bugün kontrole gittim. 29+2 1750 Gr olmuş. Benim oğlan da iyi yiyor Bu gidişle 38. Haftada falan kaç kilo olurlar dersin. Kilo alımı yavaslamaz herhalde.