2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Sağ ol canimm Allah razı olsun. Yok hastane de yattığımda baktılar detaylı enfeksiyon yok dediler doğum belirtisi de değilse madem baya rahatladım
Anlattığına göre sorun yok canım, nişan degil yani
kızlar süt saklama poşeti hangi markayı tavsiye edersiniz?
İlk başlarda lansinoh kullanmıştım. Biraz bütçeyi sarsınca (çalışıyordum çünkü) baby me marka poşete geçtim. Sorun yaşamadım..

Hemde ne rüyalar. Aklım da hayalimde olmayan şeyler valla.

Kızlar ya benim kız bu gün kuduruk gibi sabah beri bünyemi sarsıp duruyor, karnım sağa sola coşuyor, hiç böyle olmazdı neden acep? (anam bebeler hareket etse dert etmese dert)
Vallaha yaaa çok küfür ettim bugün sıpanin anasına hep altıma vuruyor saatlerdir çıkmak istiyor heralde. Hayır o değil öyle bir aciyor ki doguruyorum saniyorum her seferinde.

Pusetİ kesin alırdım. Bebekarabası da az kullanılmışve iyi bir ürünse, onu da kesin alırdım:))

Pusetİ kesin alırdım. Bebekarabası da az kullanılmışve iyi bir ürünse, onu da kesin alırdım:))
Bebek arabasını satın alıcam ama puseti ve anakucagını kesin alcam sanırım:)) ekte gönderiyorum fotolarını:)

Eklentiler

• AF371023-FBEE-44F4-97A0-996C8B758B2A.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 41
  • 8F6176DD-02D2-4A3F-AB15-E8D141232F36.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 44
Bebek arabasını satın alıcam ama puseti ve anakucagını kesin alcam sanırım:)) ekte gönderiyorum fotolarını:)
Ev tipi ana kucaklarından birini ben de bir arkımdan alıcam. Diğerini kendim aldım ama seninki de benim aldığıma benziyor.tinylove benimki. Puset de tertemiz duruyor, al kullan yani. Bebek arabasını alabilirsin dediğin gbi, o çünkü çabuk eskiyebi
Liyor, tekerlekler yıpranabiliyor vs.

Kızlar sümüksü akıntı doğum belirtisi olabilir mi baya bildiğin sümük gibi yoğun her wc den sonra geliyor peceteye iki gündür. Bir hafta önce idrar tahlili kültürü her biseyi yapıldı hastanede.

Nişan değil canım. Endişelenme..

Kizlar oğluma EYMEN ALP ismini dusunuyorum nasil sizce :)

Tek isim seviyorum ben. Seninkiler de güzel..

Öldüm kızlar gerçekten keşke işe gitseydim dedim
Daha yarın boya var

Kolay gelsin canım..

Temiz bir insansa alırım canım ben arkadasinsa aşağı yukarı bilirsin evini mutfağını eşyalarını temiz mi kullanıyor.

Arkadasınki de tinylove canım yıkayıp kullanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…