Göğüs yaralarım da bayağı fena olmuştu. Kremler falan asla ise yaramamıştı. Ben evde bir hafta üstsüz gezmiştim :)
Bizim burada eski bir eczacı abimiz var. Onun yaptığı özel doğal bir karışım var. Onu kullanmıştım hemen geçmişti. Yaralar yüzünden kizimin ağzının içi kan doluyordu o derece fenaydı
Vallaha yaaa çok küfür ettim bugün sıpanin anasına hep altıma vuruyor saatlerdir çıkmak istiyor heralde. Hayır o değil öyle bir aciyor ki doguruyorum saniyorum her seferinde.
Büyük oğlum bebek hareket ettiğinde anne sıkılmış sanırım çıkmak istiyor kardeşim diyor.Aman oğlum ağzını hayra aç daha erken zamanı gelince saglikla çıksın diyorum
Benim de yarın alınacak polipim, 20. haftamda lekelenmem oldu öyle anlaşıldı, rahim ağzında yarım cm'miş. Alınması kolay oldu mu peki canım? Yakmicam sadece lokal anesteziyle kesip alıcam dedi doktor. Benimki de hamilelikte çıkmış.
Benimde bugün boya vardı canım az önce bitti çok şükür ama çok güzel oldu odası da üretimden çıkmış haftaya kadar odanın iyice havalanması bekleyip getirteceğiz
Heyecan artıyor hal böyle olunca
Darısı senin başına
Benimde bugün boya vardı canım az önce bitti çok şükür ama çok güzel oldu odası da üretimden çıkmış haftaya kadar odanın iyice havalanması bekleyip getirteceğiz
Heyecan artıyor hal böyle olunca
Darısı senin başına
Ah canım benim odayı boşaltmak canımı çıkardı küçük tuvaleti kapattırdım marangoza
Çocuk odasında bazam vardı altı çakılı dolu onu boşalt kendi bazamı boşalt yerleştir nevresimleri yıka ütüle ıvır zıvır Bi dünya şey çıktı öldüm
Yarın boya yormicak 18indede mobilyamız gelicek
Ay evet valla çok güzel şeyler sağlıkla gelsin miniklerimiz
Canlar hemen hergün rüya görüyor musunuz sizde?Bu rüyalar herşeyi içeriyor(kabus,cinsellik,dinsel konular,güzel olaylar,metafizik olaylar) Çok gerçekçi görüyorum.Bazen baya etkisinde kalıyorum.Hamile kaldığımdan beri böyle.Bu hafta yine tavan yaptı.Hormonlarla mi ilgili acaba?
Büyük oğlum bebek hareket ettiğinde anne sıkılmış sanırım çıkmak istiyor kardeşim diyor.Aman oğlum ağzını hayra aç daha erken zamanı gelince saglikla çıksın diyorum
Ben de 12. Haftada iki hafta boyunca progestani vajinal aldım canım sabah akşam. Ama şimdi ağızdan alıyorum. Biraz kafa yapıyordu başlarda. Ama şimdi alıştım. Vajinal alınca da bir kısmı geri geliyordu. Bazen tuvalete gittiğinde pıt diye tuvalete düşüyordu. Sevmedim ben vajinal almayı.
canım sabah attığım mesaj hala düşmemiş sayfaya. ben pedde aldım evet lansinohun ince pedleri var bir pakette 24 lüsü falan satılıyor ondan üç paket aldım. Silvernurse aldım canım
Canım bende de olmuştu bir ama üst üste değil. İki kere falan oldu şimdiye kadar ama aralıklı. Tehlikeli bir durum olduğunu sanmıyorum. Şöyle bir şey okumuştum; bazen o bölgede flora değişiyor ve vücutta bir savunma mekanizması oluşturuyormuş. Doktora sormakta fayda var tabi.