2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ben göğüs kalkanı kullanmamıştım ilk bebeğimde

Göğüs yaralarım da bayağı fena olmuştu. Kremler falan asla ise yaramamıştı. Ben evde bir hafta üstsüz gezmiştim :)

Bizim burada eski bir eczacı abimiz var. Onun yaptığı özel doğal bir karışım var. Onu kullanmıştım hemen geçmişti. Yaralar yüzünden kizimin ağzının içi kan doluyordu o derece fenaydı

Ihtiyacı olan olursa o kremden yollarım ins

Vallaha yaaa çok küfür ettim bugün sıpanin anasına hep altıma vuruyor saatlerdir çıkmak istiyor heralde. Hayır o değil öyle bir aciyor ki doguruyorum saniyorum her seferinde.

Büyük oğlum bebek hareket ettiğinde anne sıkılmış sanırım çıkmak istiyor kardeşim diyor.Aman oğlum ağzını hayra aç daha erken zamanı gelince saglikla çıksın diyorum

Canim en son hamilelkten once yoktu sindi cikmis.Rahim agzinda giriste doktor aliverdi. Buyuktu biraz bakakim sonucu cikcak.
Benim de yarın alınacak polipim, 20. haftamda lekelenmem oldu öyle anlaşıldı, rahim ağzında yarım cm'miş. Alınması kolay oldu mu peki canım? Yakmicam sadece lokal anesteziyle kesip alıcam dedi doktor. Benimki de hamilelikte çıkmış.

Öldüm kızlar gerçekten keşke işe gitseydim dedim
Daha yarın boya var

Benimde bugün boya vardı canım az önce bitti çok şükür ama çok güzel oldu odası da üretimden çıkmış haftaya kadar odanın iyice havalanması bekleyip getirteceğiz
Heyecan artıyor hal böyle olunca
Darısı senin başına

Ah canım benim odayı boşaltmak canımı çıkardı küçük tuvaleti kapattırdım marangoza
Çocuk odasında bazam vardı altı çakılı dolu onu boşalt kendi bazamı boşalt yerleştir nevresimleri yıka ütüle ıvır zıvır Bi dünya şey çıktı öldüm
Yarın boya yormicak 18indede mobilyamız gelicek
Ay evet valla çok güzel şeyler sağlıkla gelsin miniklerimiz

Ben hamile kaldıgimdan beri öyle değişik rüyalar görüyorum kiii! Eşimi eşimle aldatiyordum en son

Büyük oğlum bebek hareket ettiğinde anne sıkılmış sanırım çıkmak istiyor kardeşim diyor.Aman oğlum ağzını hayra aç daha erken zamanı gelince saglikla çıksın diyorum
Hahaha :)) ya çok acıtıyor diye şikayet ettiğimde eşim kızıyor çocuk oynasa suç oynamasa suç diye büyüdükçe nasıl guclendiler dimi

Valla bugün sizden öğrendim yavrum ya diğer arkadaşlar da yazınca :)) hiç bilmiyordum . Siz nereden biliyordunuz onun öyle de olabilecegini ?
Doktorum söyledi bana vajinal alırsan daha etkili ama istersen ağızdan da alabilirsin sana kalmış dedi bende hep vajinal aldım

Valla bugün sizden öğrendim yavrum ya diğer arkadaşlar da yazınca :)) hiç bilmiyordum . Siz nereden biliyordunuz onun öyle de olabilecegini ?
Ben de 12. Haftada iki hafta boyunca progestani vajinal aldım canım sabah akşam. Ama şimdi ağızdan alıyorum. Biraz kafa yapıyordu başlarda. Ama şimdi alıştım. Vajinal alınca da bir kısmı geri geliyordu. Bazen tuvalete gittiğinde pıt diye tuvalete düşüyordu. Sevmedim ben vajinal almayı.

Yok sarı gibi ama aynı mukus gibi.
Canım bende de olmuştu bir ama üst üste değil. İki kere falan oldu şimdiye kadar ama aralıklı. Tehlikeli bir durum olduğunu sanmıyorum. Şöyle bir şey okumuştum; bazen o bölgede flora değişiyor ve vücutta bir savunma mekanizması oluşturuyormuş. Doktora sormakta fayda var tabi.

Kızlar gebelik şekeri varmış maalesef. Ama yarin yada Pazartesi arayacaklar özel diyet için. Ama o zamana kadar ne yapmam lazim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…