2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Anaa valla ilk defa görüyom. Bunu şimdi vajinaya mi koyucaz böyle.
Evet canım ben günde 1 alıyorum doktor gece yatmadan yap demişti. Birde progesteronun ağız ve iğne sekli şekeri etkiliyormuş bana özellikle vajinal al dedi perinatolog.
Bendede 24. Haftada anlaşıldı gebelikte hormonların etkisiyle oluşmuş. Geç fark edildiği için alınmasını riskli buldular duruyor öyle.
50 mg yaziyordu kutunun üstünde 1 saatlikti. Ama sonucu söylemediler var dedi sadece
Canım tr’de 50mglık pozitif gelirse 100lük ile testi yeniliyorlar. Benim ailemde şeker olduğu için bana direk 75lik yapıldı. Şeker çıkınca endokrine sevk ettiler şeker aleti aldık günde 6 kez aç-tok olmak üzere şeker ölçtük diyet yaptık.hala şekeri diyetle düzenleyemezlerse insülin başlandı bazı arkadaşlara. Günde sabah 2 öğle 1 akşam 1 tam buğday ekmeği ve ekmek yerine geçen şeyler yiyoruz. Şekerli herşey yasak benim magnezyumum suda eriyenlerdendi onu bile değişti şeker içerdiği için. Pilav makarna erişte patates hepsi çıkyı hayatımızdan ama kaçamak yapıyorux arada.

Vallahi zor ama yapicaz mecbur. Bir an önce arasalarda diyeti ve o kan ölçme zimpirtisini verseler. Şuan aksama ne yemem gerekiyor onu bilmiyorum mesela,yada sabah kahvaltısinda ne yemem lazim firkim yok

Mrb canim evet cok kolay oldu normal.muayene sirasinda lokal aliverdi sonucuda iyi cikti benimde hamilelikten dolayi oldugunu soyledi ve alinmasi lazimmis kanama yaparmis aldir gitsin sorun olmaz hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…