2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Hahaha :)) ya çok acıtıyor diye şikayet ettiğimde eşim kızıyor çocuk oynasa suç oynamasa suç diye büyüdükçe nasıl guclendiler dimi

Bazen fena vuruyor.Uyurken sicratiyor resmen.E artık bir buçuk kiloyu geçiyorlar.Hem kuvvetlendiler hem de yerleri var daha rahatça depik atıyorlar

İyi akşamlar herkese..
Şeker testi sonucum normal geldi..
Ama demirim düşmüş.. Yarın sabah bi daha kan alıp tablet vereceklermiş onun için..
O yeni bir olay değil, oğlumda da öncesinde de bekarken de anemiktim zaten O yüzden çok da şeapmıyorum..

Alıntı yapmadım ama süt saklama poşeti Lansinoh öneririm..

Kızlar kendimi çok suçlu hissediyorum hamilelik şekeri çıktı diye buna alışmam zaman alacak
Geçmiş olsun canım ama neden suçlu hissediyosun ki? Senle hiç alakası yok bence tamamen piyango. Kutu kutu dondurma yedim, tatlılar meyveler oğlumda yine çıkmamıştı.. Bu defa hep ekşi aşerdim ama yine çıkmadı.. sandviçlerim, makarna, pilavım eksik olmuyo hiç.. Bence biraz şans..
Diyet listelerinizi okudukça ben acıkıyorum mesela. Gerçekten çoook güçlü bu gruptaki şeker diyeti yapan anneler.. ekstra güçlü ♥

All I want is cry like crazy!!! Inan bana az yemek yada yememek umrumda bile değil ama ne bilim sanki dünyaları yediğim için böyle olmuş gibi hissediyorum. Diyet listem olsa daha rahat olacam ne yicemi bilmek daha iyi gelecektir bana bebeğe zarar verir mi,doğumdan sonra kalir mi diye sorular var kafamda

Bence her şey kontrol altındadır.. Gerekli durumlarda paniklemeyi iyi biliyo bizim burdakiler. Bence kontrole gittiğinde böyle hissettiğini paylaş doktorunla.. Eminim benim gibi söyleyecektir
Burda sık sık paylaşılıyodu diyetler vs ama ben çok dikkat etmedim, okurken bile acı çektiğimden
Sanırım şimdilik ekmeği kesip meyveyi azaltıp, bol salatalık sebze et tüketmeye çalışman yeter, doktora gidene kadar en azından.. Sabah kahvaltısında süt yumurta domates salatalık peynir vs mesela..
çok da bilmiyorum da.. bence böyle bişeyler işe yarar gibi..

Ben dün mememin ucunun koptuğunu gördüm sabah uyanıp hatırlayınca çok gülmüştüm

Ya aslında bu söylediklerin bana pek yabancı degil diyet yaparken yaptıgım şeyler yanına bide kepekli tam buğday dilim ekmekle idare ederim günü gelene kadar. Aynen öyle bu hissettiklerimi paylasicam bakalim ne diyecek. Bende çok liste gördüm ama dikkat etmedim. Çok sağol canim desteğin için

Kızlar kendimi çok suçlu hissediyorum hamilelik şekeri çıktı diye buna alışmam zaman alacak
Sakin ol canım kendini suçlama.. benim 3. hamileliğim diğerlerinde çıkmamıştı şeker, beslenme konusunda çok dikkatliyimdir özellikle hamilelikte zaten bulantılardan tiksinmiştim her türlü tatlıdan kızartmadan vs.. sebze ağırlıklı besleniyordum hiç ummazken diyabet çıktı hemde öyle yüksek ki insüline başladık sürekli dozu artırılıyor çok katı diyet yapmama rağmen.. bu hiçbirimizin suçu değil hormonal bir durum
Ne yiyeceğin konusuna gelince bana günlük liste vermediler sadece yasakları söylediler, her türlü tatlı beyaz undan yapılan herşey makarna pirinç patates yasak, ara öğün kesinlikle yok meyve de yok, günde üç öğün sınırsız protein sebze kalsiyum alıyorum.. sabahları misal 2 yumurta bolca peynir çeşitleri biber salatalık domates ceviz badem süt, öğlen sebze yemeği yapıyorum yada bol çeşitli salata ton balık vs akşamda et tavuk balık sebze yemeğiyle öyle dengelemeye çalışıyorum

Dün gece rüyamda hiç tanımadığım iki adamla kavga ediyordum niye ettiğimi de bilmiyorum o kadar bağırdım çağırdım strese girdim ki bi uyandım benim oğlan karnımda çıldırıyor. O da etkilendi galiba sonra sevdim biraz karnımı sakinleşti kuzucuğum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…