2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Benim sorular cok ama aklima geldikce taksit taksit yaziyorum sorry.Goguslerim kipkirmizi benim genelde.boyle olan var mi tecrubeli anneler normal mi sizce?

Hayır canım sakın, banyo yaparken, yağlanırken vs göğüsle temas en az şekilde olsun dedi bana ebem. Her insanda farklı reaksiyon gösteriyormuş ama çoğunda kasılmalara sebep olup Allah korusun erken doğumu tetikliyormuş göğüsü uyarmak. 36.hftada sürmeye başla dedi bana, onda da parmak ucunla sür ovalamak kremi yedirmek vs yok dedi L lovelypregnamom

Tatsız bi durum tabi, mecburiyet olunca özellikle..
Ama lütfen takılmamaya çalış sen de. Her şey bebiş için

Sen yurtdisinda belki duymussundr canim ben earth mama diye bi krem aldim organikmis falan diye.hafif hafif ovalamadan sureyim dedim

Yaa bize de eğitimde 35. Hafta demişlerdi ama ben “ya bebek erken gelirse he he he???” diyerek 30’da az az başlamıştım. 39+3’te doğdu gerçi ama olsun

Sen yurtdisinda belki duymussundr canim ben earth mama diye bi krem aldim organikmis falan diye.hafif hafif ovalamadan sureyim dedim
Duydum evet, mühim olan lanolin içermesi zaten, pıt pıt nokta nokta sürüyodum ben yedirmiyordum yani.. Bir de son 10 hafta yine duş jeli sabun vs değdirmemiştim. Tamamen ten kokusu ve su..

Oyle mi canim.bende 28 den sonra diye duymustum o zaman cok dikkatli olmak lazim

Duydum evet, mühim olan lanolin içermesi zaten, pıt pıt nokta nokta sürüyodum ben yedirmiyordum yani.. Bir de son 10 hafta yine duş jeli sabun vs değdirmemiştim. Tamamen ten kokusu ve su..
Ben hamilelikten beri dus jeli h kullanmadim zeytinyagli sabunla yikandim hep.ama bende dedigin gibi sadece suyla temizliyim orayi bundan sonra

İçime su serptin vallahi. Bu kadar dikkate rağmen senin bile şekerin çıktıysa gerçekten suç bende değil o zaman. Ben bu aksamdan basladim sebze yemeği,yogurt,1 dilim buğday ekmek,salata biraz da çorba içtim çokta doyurdu. :) çok teşekkür ederim

Reactions: LaL
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…