2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

ayyy bunu okuyunca bi an korktum. Ben lierac kullanıyorum çatlak olmasın diye, her gün göğüslerime de sürüyorum o da mı uyarır ki ?

HD kalitede rüyalar görüyorum doğuruyorum genel olarak da rüyamda. Ama dediğin gibi ger türlü görüyorum ve gerçekten yaşıyorum gibi. Hamilelik döneminde artıyormuş rüya görmeler
ben görmüyorum ya görüyorsam da hatırlamıyorum valla

Canım aynı soruları yaşadım. 1- şeker çıkması yükselen hormonlar ve az çalışan pankreastan dolayı oluyor. İkizlerde çıkma şansı ve annesi bababasında şeker olanlarda çıkma olasılığı daha da çok. Kısaca bu bizle alakalı değil.
2. Diyet listesi istiyosan, bizimkileri paylşabiliriz
3. Bebeğe zarar vermez, eğer ki sürekli seni ve değerlerini kontrol eden bir endokrinci olursa. Amaç o zaten bu yüklemenin.
4. Gebelik şekerinin kalıcı olması çok çok düşük ihtimal. Fakat 50-60 lı yaşlarda yaşam biçimine dikkat etmezsen ortya çıkabilir

Benim gittiğim hastenede 5₺
Yaklaşık 20 dk bağlıyorlar nst ye
5 lira mı. Hangi hastane bu :)
Kızımda gelişim geriliği vardı O yüzden çok nst ye bağlanmıştım son haftalarda. Ve hep para ödedim nerdeyse muayene ücreti kadar
Ama hiç gözümde değil. En son nst ye girmeseydim kızım karnımda ölmek uzereydi

Benim sorular cok ama aklima geldikce taksit taksit yaziyorum sorry.Goguslerim kipkirmizi benim genelde.boyle olan var mi tecrubeli anneler normal mi sizce?

Kahverengi siyah kırmızı... her renge döner hamilelik süreci boyunca. Şuan benimki bildiğin siyah :)
Krem için erken canım, 33-34. Haftadan sonra başlarız ufak ufak sürmeye . Arkadaşların dediği gibi göğüs ucunu uyarmak şuan iyi değil

Sen de çok ödemişsin. Bikaç ay önce benim doktorumda da, bostancıda bi merkezde de tek seferi 60 tlymiş ama ben de hastaneye göre değişir mi, daha uygunu var mı diye merak ettim.

Hastaneye gore değişiyor nst ucreti. Doktorlar da kendi muayenesinde cihaz olsa bile genelde para alıyorlar.

ayyy bunu okuyunca bi an korktum. Ben lierac kullanıyorum çatlak olmasın diye, her gün göğüslerime de sürüyorum o da mı uyarır ki ?
Bende aynen senin gibi karnim icin kullanirken bir guzel goguslerime yedire yedire surdum korkutum ya okurken ama hic bilmiyo idim boyle bir sey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…