Ben evlenmeden vajinismus dum bir kaç ay terapi gördüm sonra evlendim o işi halletmeye başlamıştım ama hamile kalınca tekrar başladı korkular doğumdan sonra bana yine psikolog yolları
Ben evlenmeden vajinismus dum bir kaç ay terapi gördüm sonra evlendim o işi halletmeye başlamıştım ama hamile kalınca tekrar başladı korkular doğumdan sonra bana yine psikolog yolları
5 lira mı. Hangi hastane bu :)
Kızımda gelişim geriliği vardı O yüzden çok nst ye bağlanmıştım son haftalarda. Ve hep para ödedim nerdeyse muayene ücreti kadar
Ama hiç gözümde değil. En son nst ye girmeseydim kızım karnımda ölmek uzereydi
Kahverengi siyah kırmızı... her renge döner hamilelik süreci boyunca. Şuan benimki bildiğin siyah :)
Krem için erken canım, 33-34. Haftadan sonra başlarız ufak ufak sürmeye . Arkadaşların dediği gibi göğüs ucunu uyarmak şuan iyi değil
Hastaneye gore değişiyor nst ucreti. Doktorlar da kendi muayenesinde cihaz olsa bile genelde para alıyorlar.
Benım hastanede çalıştığım dönem bedavaydi
Şimdi 5₺ yapmışlar Akademi Hastanesi
Şu an doktorum başka hastaneye gitti orda daha nst ye bağlanmadım daha ama yine çok pahalı değildir
5 lira mı. Hangi hastane bu :)
Kızımda gelişim geriliği vardı O yüzden çok nst ye bağlanmıştım son haftalarda. Ve hep para ödedim nerdeyse muayene ücreti kadar
Ama hiç gözümde değil. En son nst ye girmeseydim kızım karnımda ölmek uzereydi
Kahverengi siyah kırmızı... her renge döner hamilelik süreci boyunca. Şuan benimki bildiğin siyah :)
Krem için erken canım, 33-34. Haftadan sonra başlarız ufak ufak sürmeye . Arkadaşların dediği gibi göğüs ucunu uyarmak şuan iyi değil
Hastaneye gore değişiyor nst ucreti. Doktorlar da kendi muayenesinde cihaz olsa bile genelde para alıyorlar.
Bu nedir ya nst yede mi okadar bayılcaz.e doktor habire nstye sokuyor bizim hamileleri görüyorum son zamanları herhalde 100 o 100 o her seferinde oh maşşallah
Benim psikologumun adı yavrum cinsellik üzerine ihtisas yapmış harika bir kadın bana ters hipnoz uygulayıp iki üç ayın sonunda duzeltmisti herkesin 3 günde bitirdiği olay için bana üç ay ugrasti. Çuvalla da para aldı tabi
kızlar size bir soru yakın bir arkadaşınızda temiz ve sizin işinizi görecek yeni sayılabilecek ana kucağı puset ve beşik varsa alıp kullanırmıydınız? yoksa ilk çocuk herşeyi istediğim gibi yapmam lazım deyip yeni mi alırdınız? :)
Ben görümcemden anne yanını ve ilk aylarda kullanılabilecek travel sistem bebek arabasını ve takımı ana kucağını alacağım mesela temizmiş ve zaten kısa süreli kullanılacak onlar da çekinerek söylediler ama benlik sıkıntı yok memnun olurum dedim. odasını baston arabasını kendim ihtiyaç duyunca alacağım zaten
Ben görümcemden anne yanını ve ilk aylarda kullanılabilecek travel sistem bebek arabasını ve takımı ana kucağını alacağım mesela temizmiş ve zaten kısa süreli kullanılacak onlar da çekinerek söylediler ama benlik sıkıntı yok memnun olurum dedim. odasını baston arabasını kendim ihtiyaç duyunca alacağım zaten