All I want is cry like crazy!!! Inan bana az yemek yada yememek umrumda bile değil ama ne bilim sanki dünyaları yediğim için böyle olmuş gibi hissediyorum. Diyet listem olsa daha rahat olacam ne yicemi bilmek daha iyi gelecektir bana bebeğe zarar verir mi,doğumdan sonra kalir mi diye sorular var kafamda
Canım bunun seninle alakası yok. Çıkmasa bende çıkmazdı. Ne kilo aldım ne bir şey. Doğru düzgün tatlı yemedim, çok yiyen biri de değilim ama çıktı işte. Tamamen hormonel.
Bu nedir ya nst yede mi okadar bayılcaz.e doktor habire nstye sokuyor bizim hamileleri görüyorum son zamanları herhalde 100 o 100 o her seferinde oh maşşallah
Benim hamileligin ilk haftalarinda neredeyse her sabah kaniyodu aniden kanamiyodu ama aptest alirken falan. Halende ara ara kaniyo yuzumu yikarken.Ben hic endiselenmemistim.Cok mu rahatim ne Bir ara tansiyonum falan mi cikti diye dusundum ama.tansiyonumda her zaman iyi yani
Benim psikologumun adı yavrum cinsellik üzerine ihtisas yapmış harika bir kadın bana ters hipnoz uygulayıp iki üç ayın sonunda duzeltmisti herkesin 3 günde bitirdiği olay için bana üç ay ugrasti. Çuvalla da para aldı tabi
Hep çocukların suçu taa 5-6 yaslarimda çıktı problem :))) evet canım şaka bı yana doğumdan sonra kesinlikle evlilik hayatıma devam edecegime dair güven var içimde. Korkmuyorum doğumdan sonrasından. Şimdi bebekten ötürü karıştım sadece :)
Kızlar ya...ben size bı şey danisicam. Ramazan'ın ilk haftası eşimin yanına gideyim diye düşünuyodum, hem hasret gideririz hem de bebeğin ihtiyaçlarını tamamlariz diyodum. Bebek odası, bebek arabası, işte geriye kalan ıvır zıvır ne varsa..evi tasiyacagimiz için bu saydiklarimi ordan almamız lazım ve ben doğum iznine ayrılınca tüm bunları yetiştiremem. Şimdi ben bulunduğum ilden 7saat kadar otobüs yolculuğu yapmak zorundayım, annemlerin evi orta noktada gibi bı şey. Eşim de oraya gelir bı gece kalırız sonra da eşimin olduğu yere geçeriz. Ama gelin görün ki yol hâli işte, biraz korkuyorum...ne yapmalı bilemedim yani hiç bu yolculuk olayına girmesem mi acaba ne dersiniz
Merhaba oda hazırlıkları başlamış, biz de başlamıştık fikir olsun diye paylaşayım ilk olarak duvarları boyadık şuan biten iş o var. @Meylen yazmıştı galiba kidspaperia bende o sayfadan duvar kağıdı aldım, sipariş verdiğim günün ertesi günü geldi ve biz çok beğendik
Llovelypregnamom
canımcım benimde asm de bakılınca yüksek çıkmıştı kendi Dr. ma sorunca gebelik sürecinde kolesterole bakılmaz demişti, için rahat olsun. kuzumK
7 saat için sadece otobüs mü var canım, bi de riskin falan var mıydı senin? Ya da eşinin olduğu yere uçak yok mu? Dr.na danış derim. Eğer otobüsü onaylarsa bence iki koltuk satın al yata yata git