Çok güzel olmuş güle güle kullanın. Bir şey sorucam siz kendiniz mi yaptınız peki , başka birimi yaptı duvar kağıdını ? Yani anlamak istediğim kolay mı yapıştırılması.Merhabaoda hazırlıkları başlamış, biz de başlamıştık fikir olsun diye paylaşayım ilk olarak duvarları boyadık şuan biten iş o var. @Meylen yazmıştı galiba kidspaperia bende o sayfadan duvar kağıdı aldım, sipariş verdiğim günün ertesi günü geldi ve biz çok beğendik
L lovelypregnamom canımcım benimde asm de bakılınca yüksek çıkmıştı kendi Dr. ma sorunca gebelik sürecinde kolesterole bakılmaz demişti, için rahat olsun.kuzumK 7 saat için sadece otobüs mü var canım, bi de riskin falan var mıydı senin? Ya da eşinin olduğu yere uçak yok mu? Dr.na danış derim. Eğer otobüsü onaylarsa bence iki koltuk satın al yata yata git
Hayırlı olsun guzel olmuşMerhabaoda hazırlıkları başlamış, biz de başlamıştık fikir olsun diye paylaşayım ilk olarak duvarları boyadık şuan biten iş o var. @Meylen yazmıştı galiba kidspaperia bende o sayfadan duvar kağıdı aldım, sipariş verdiğim günün ertesi günü geldi ve biz çok beğendik
Gayet normal canım merak etme, tansiyonun da iyimiş hem. Benim de ara ara baya kanıyor.S Saryamarya pazartesi sağlık ocağında bakıldı en son tansiyonuma 11-7ydi
İyi canım iş güç :):)Çok şükür canım yatıyorum iyiyiz şimdilik. Sen nasılsın
Canım gebelikte kolesterol önemsenmiyor benimde yüksek çıktı hiç takılmadı dr, gebelikte bakmıyoruz dediKizlar selamlar herkese.kan tahlili yaptirdim saglik ocaginda.kolesterol epey yuksek.sizde oldu mu boyle bisey?
Canım aktarmalı ne kadar sürüyor peki uçakla. Druna danış bencede baya uzunmuş yol. Kendi aracınla gidecek olsan arada dinlene dinlene giderdin ama bilemedimDirek uçuş yok malesef canım o yüzden otobüs düşünmustum ama içim de his rahat değil...çok şükür risk olmadı bu zaman kadar ama Dr sorayım ben bır de o zaman, sağol canım
Doktor yazdi simdi canim.hic onemli degil dedi rahatladimL lovelypregnamom canımcım benimde asm de bakılınca yüksek çıkmıştı kendi Dr. ma sorunca gebelik sürecinde kolesterole bakılmaz demişti, için rahat olsun.kuzumK 7 saat için sadece otobüs mü var canım, bi de riskin falan var mıydı senin? Ya da eşinin olduğu yere uçak yok mu? Dr.na danış derim. Eğer otobüsü onaylarsa bence iki koltuk satın al yata yata git
Bende kullanıyorum canım arkadaşlarımdan erken başlayanlar daha rahatlarBen gogus kreminin simdiden kullanilmasi gerektigini duydum da bi tane aldim kullanicam.bi bilginiz var mi ?
Canım ben ileri işaret parmağıyla itebildiğim kadar itiyorum ama ister istemez bi miktar geliyor o da normalKızlar siz bu progestani çok mu derine itiyorsunuz. Yoksa böyle akması normal mi camasirima gelmiş birazı.
Gebelikte kolesterol bakılmaz canım çoğu doktor bunu bilmeden bakıp endişelendiriyor anneleri ama kolesterol gebelikte hormonlar nedeniyle yükselir doğumdan sonra normale döner hiç takılma bileKizlar selamlar herkese.kan tahlili yaptirdim saglik ocaginda.kolesterol epey yuksek.sizde oldu mu boyle bisey?
Duvar kağıdınız çok güzel olmuş güle güle kullanın tek duvara mı yaptınız acaba bide kim yapıştırdı ustamı sizmiMerhabaoda hazırlıkları başlamış, biz de başlamıştık fikir olsun diye paylaşayım ilk olarak duvarları boyadık şuan biten iş o var. @Meylen yazmıştı galiba kidspaperia bende o sayfadan duvar kağıdı aldım, sipariş verdiğim günün ertesi günü geldi ve biz çok beğendik
Kızlar ya...ben size bı şey danisicam. Ramazan'ın ilk haftası eşimin yanına gideyim diye düşünuyodum, hem hasret gideririz hem de bebeğin ihtiyaçlarını tamamlariz diyodum. Bebek odası, bebek arabası, işte geriye kalan ıvır zıvır ne varsa..evi tasiyacagimiz için bu saydiklarimi ordan almamız lazım ve ben doğum iznine ayrılınca tüm bunları yetiştiremem. Şimdi ben bulunduğum ilden 7saat kadar otobüs yolculuğu yapmak zorundayım, annemlerin evi orta noktada gibi bı şey. Eşim de oraya gelir bı gece kalırız sonra da eşimin olduğu yere geçeriz. Ama gelin görün ki yol hâli işte, biraz korkuyorum...ne yapmalı bilemedim yani hiç bu yolculuk olayına girmesem mi acaba ne dersiniz
Sen hamgisini kullanıyorsyn canımBende kullanıyorum canım arkadaşlarımdan erken başlayanlar daha rahatlar
Totişini dönmüştür fındık kurdu, merak etme :) sadece anne kucağı aldım canım :)
ben de sürüyorum Lireac aklıma geldikçe 3 aydan beri çoğunluk karnıma aklıma geldikçe de göğüs ucuma bi sıkıntı olmadı şükürayyy bunu okuyunca bi an korktum. Ben lierac kullanıyorum çatlak olmasın diye, her gün göğüslerime de sürüyorum o da mı uyarır ki ?
Ben 16₺ verdim heryerde farklı ama muayene ücreti ile aynı olması çok sacmaBu nedir ya nst yede mi okadar bayılcaz.e doktor habire nstye sokuyor bizim hamileleri görüyorum son zamanları herhalde 100 o 100 o her seferinde oh maşşallah
Kendini iyi hissediyorsan riskli bir durum yoksa gidip gelebilirsin belki canım geçen hafta sivastan Ankara'ya Ankara'dan Side ordan Finike kas ve ordan yine Ankara Sivas yaptık biraz yorucu oldu ve bu hafta bebeğin çok asagida olduğunu söyledi Dr çokmu yordun kendini falan dedi demekki etkilenmiş kuzucumKızlar ya...ben size bı şey danisicam. Ramazan'ın ilk haftası eşimin yanına gideyim diye düşünuyodum, hem hasret gideririz hem de bebeğin ihtiyaçlarını tamamlariz diyodum. Bebek odası, bebek arabası, işte geriye kalan ıvır zıvır ne varsa..evi tasiyacagimiz için bu saydiklarimi ordan almamız lazım ve ben doğum iznine ayrılınca tüm bunları yetiştiremem. Şimdi ben bulunduğum ilden 7saat kadar otobüs yolculuğu yapmak zorundayım, annemlerin evi orta noktada gibi bı şey. Eşim de oraya gelir bı gece kalırız sonra da eşimin olduğu yere geçeriz. Ama gelin görün ki yol hâli işte, biraz korkuyorum...ne yapmalı bilemedim yani hiç bu yolculuk olayına girmesem mi acaba ne dersiniz
Canım gebelikte kolesterol önemsenmiyor benimde yüksek çıktı hiç takılmadı dr, gebelikte bakmıyoruz dedi
Canım aktarmalı ne kadar sürüyor peki uçakla. Druna danış bencede baya uzunmuş yol. Kendi aracınla gidecek olsan arada dinlene dinlene giderdin ama bilemedim
kuzumK doktorum erken doğum riski olmadan önce de uzun yolculuk yapma diye beni uyarmıştı. Bence çok uzun bacaklarına kramplar girebilir. Wc problemi de yaşarsın kesin. Risk almadan başka bı yolbulsan keşke.
Canım 7 saat epey yorucu olur kara yoluyla hava yolu altarnatifin yok mu
Evet WC problemi kesinlikle oluyor arabayla gidilirde otobüs sıkıntı olabilir bence dekuzumK doktorum erken doğum riski olmadan önce de uzun yolculuk yapma diye beni uyarmıştı. Bence çok uzun bacaklarına kramplar girebilir. Wc problemi de yaşarsın kesin. Risk almadan başka bı yolbulsan keşke.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?