2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Çok güzel olmuş güle güle kullanın. Bir şey sorucam siz kendiniz mi yaptınız peki , başka birimi yaptı duvar kağıdını ? Yani anlamak istediğim kolay mı yapıştırılması.

Direk uçuş yok malesef canım o yüzden otobüs düşünmustum ama içim de his rahat değil...çok şükür risk olmadı bu zaman kadar ama Dr sorayım ben bır de o zaman, sağol canım

Hayırlı olsun guzel olmuş
Ne kadara peki
Bn çocuk odası için duvar kağıdı beğendim
Bu hafta başlyacgm

Kizlar selamlar herkese.kan tahlili yaptirdim saglik ocaginda.kolesterol epey yuksek.sizde oldu mu boyle bisey?
Canım gebelikte kolesterol önemsenmiyor benimde yüksek çıktı hiç takılmadı dr, gebelikte bakmıyoruz dedi
Direk uçuş yok malesef canım o yüzden otobüs düşünmustum ama içim de his rahat değil...çok şükür risk olmadı bu zaman kadar ama Dr sorayım ben bır de o zaman, sağol canım
Canım aktarmalı ne kadar sürüyor peki uçakla. Druna danış bencede baya uzunmuş yol. Kendi aracınla gidecek olsan arada dinlene dinlene giderdin ama bilemedim

kuzumK doktorum erken doğum riski olmadan önce de uzun yolculuk yapma diye beni uyarmıştı. Bence çok uzun bacaklarına kramplar girebilir. Wc problemi de yaşarsın kesin. Risk almadan başka bı yolbulsan keşke.

Doktor yazdi simdi canim.hic onemli degil dedi rahatladim

Kizlar selamlar herkese.kan tahlili yaptirdim saglik ocaginda.kolesterol epey yuksek.sizde oldu mu boyle bisey?
Gebelikte kolesterol bakılmaz canım çoğu doktor bunu bilmeden bakıp endişelendiriyor anneleri ama kolesterol gebelikte hormonlar nedeniyle yükselir doğumdan sonra normale döner hiç takılma bile

Duvar kağıdınız çok güzel olmuş güle güle kullanın tek duvara mı yaptınız acaba bide kim yapıştırdı ustamı sizmi

Canım 7 saat epey yorucu olur kara yoluyla hava yolu altarnatifin yok mu

Kendini iyi hissediyorsan riskli bir durum yoksa gidip gelebilirsin belki canım geçen hafta sivastan Ankara'ya Ankara'dan Side ordan Finike kas ve ordan yine Ankara Sivas yaptık biraz yorucu oldu ve bu hafta bebeğin çok asagida olduğunu söyledi Dr çokmu yordun kendini falan dedi demekki etkilenmiş kuzucum

Canım 7 saat epey yorucu olur kara yoluyla hava yolu altarnatifin yok mu

kızlar okudum yorumlarınızı hepinize teşekkür ederim. Annemle eşim şöylee bi 5 gün kafa dinlememi rahatlamamı istese de pek yola çıkmamı istemiyolardı, onlar oyle deyince size de danışıyım dedim. hal böyle olunca eşim haftaya cuma iş çıkışı gelirim dedi, cmt sabah burda olur nasipse ve pazar öğlen tekrar dönüş yolu malesef izin hakkı yok onun...ben biraz da o yüzden istiyordum aylardır ayrıyız zaten ve ayda bir görüşüyoruz. o da 1 güncük herkes aynı şeyi diyince ben de tamam öyle olsun dedim, inşallah bayram tatilinde gelirim 7-8 gün kalırız birlikte dedi, sonrası da Allah nasip ederse doğum izni zaten....yani böyle işte kızlar. Ayrı kalmak da, uzun uzak yollar da, çaresizlik de, ilk heyecanımızı doyasıya yaşayamamak da...ama Allah bugünümüzü aratmasın halimize hamd olsun...az kaldı sıkıcam dişimi artık

Evet WC problemi kesinlikle oluyor arabayla gidilirde otobüs sıkıntı olabilir bence de kuzumK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…