Sen bulunduğun yerde yalnızsın sanırım canım Allah kavuştursun sizide en yakın zamandakızlar okudum yorumlarınızı hepinize teşekkür ederim. Annemle eşim şöylee bi 5 gün kafa dinlememi rahatlamamı istese de pek yola çıkmamı istemiyolardı, onlar oyle deyince size de danışıyım dedim. hal böyle olunca eşim haftaya cuma iş çıkışı gelirim dedi, cmt sabah burda olur nasipse ve pazar öğlen tekrar dönüş yolumalesef izin hakkı yok onun...ben biraz da o yüzden istiyordum aylardır ayrıyız zaten ve ayda bir görüşüyoruz. o da 1 güncük herkes aynı şeyi diyince ben de tamam öyle olsun dedim, inşallah bayram tatilinde gelirim 7-8 gün kalırız birlikte dedi, sonrası da Allah nasip ederse doğum izni zaten....yani böyle işte kızlar. Ayrı kalmak da, uzun uzak yollar da, çaresizlik de, ilk heyecanımızı doyasıya yaşayamamak da...ama Allah bugünümüzü aratmasın halimize hamd olsun...az kaldı sıkıcam dişimi artık
+ ben de yaşadım bir süre vajinismusu, 20 gün kadar fln ama evlendikten sonra 3 ay içinde de hamile kaldım hala nasıl olduğuna inanamasam daBen evlenmeden vajinismus dum bir kaç ay terapi gördüm sonra evlendim o işi halletmeye başlamıştım ama hamile kalınca tekrar başladı korkular doğumdan sonra bana yine psikolog yolları
Kaynatıp iyicede yıkadıktan sonra birsey olacagını sanmıyorum .sonucta kiralanan süt sagma makineleride var
bende bi akrabamdan alacaktım bu sekılde yapıp kullanan cok olmus aleti bana verincede öyle yapmamı söylemişlerdi.rica ederim :)sterilizatöre koysam olur mu peki? makine de güzel bi makine benim istediğimden tam. hiç bu şeyleri bilmediğim için arada kalmıştım teşekkür ederim
Kendini iyi hissediyorsan riskli bir durum yoksa gidip gelebilirsin belki canım geçen hafta sivastan Ankara'ya Ankara'dan Side ordan Finike kas ve ordan yine Ankara Sivas yaptık biraz yorucu oldu ve bu hafta bebeğin çok asagida olduğunu söyledi Dr çokmu yordun kendini falan dedi demekki etkilenmiş kuzucum
amin canım Allah razı olsun, şu an annem yanımda 1 haftadır burda, doğuma kadar gitmiycem diyo..zor oluyor Allah ayrı kalanları kavuştursun, evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah... Kuzum benim ya, etkilenmiş demek ki...iyi ki bu forum var valla fikir alışverişi çok iyi oluyorSen bulunduğun yerde yalnızsın sanırım canım Allah kavuştursun sizide en yakın zamanda
kuzumK canım otobüsle 7 saat uzun bi süre gibi.Sen kendini şu anki vücudunu daha iyi tanıyorsun.Kaldirabilecekmisin?Ayakların sisebilir.Wc problem olabilir.Belin agriyabilir.Allah en kısa sürede eşinle ayrılmamak üzere kavustursun
Çok güzel olmuş güle güle kullanın. Bir şey sorucam siz kendiniz mi yaptınız peki , başka birimi yaptı duvar kağıdını ? Yani anlamak istediğim kolay mı yapıştırılması.
Hayırlı olsun guzel olmuş
Ne kadara peki
Bn çocuk odası için duvar kağıdı beğendim
Bu hafta başlyacgm
Biz 3 duvarı beyaza boyadık tek duvar duvar kağıdı, vinil kağıtlar masraflı oluyor hem çok karışık olmasın dedim, yaptığım duvarın ölçüsü 330*230 gibi şuan tam aklımda değil 350 tl tuttu kağıdı, metre karesi 45tl, kağıdı nefes alan plastik içermeyen boyası hp su bazlı boya, baya araştırdım bu kalitede olanlar 45-50 tl arasıDuvar kağıdınız çok güzel olmuş güle güle kullanın tek duvara mı yaptınız acaba bide kim yapıştırdı ustamı sizmi
Teşekkürler, fikir olmuş oldu. Çünkü birine yaptırmaya kalksak çok daha fazlaya gelecek. Denemek lazım.Biz 3 duvarı beyaza boyadık tek duvar duvar kağıdı, vinil kağıtlar masraflı oluyor hem çok karışık olmasın dedim, yaptığım duvarın ölçüsü 330*230 gibi şuan tam aklımda değil 350 tl tuttu kağıdı, metre karesi 45tl, kağıdı nefes alan plastik içermeyen boyası hp su bazlı boya, baya araştırdım bu kalitede olanlar 45-50 tl arası
Uygulamayı kendimiz yaptık ben çok eğil kalk yapamıyorum ama güzel sanatlar mezunu bi arkadaşımla birlikte yaptık, 3 saatimizi aldı, öncesinde videolar izledik baya, biraz cesaret sabır titiz çalışma istiyor ama yapılmayacak bişey değil, kumunu gönderiyorlar suyla karıştırarak kıvama getiriyorsunuz kağıtlar tam duvar boyunda geliyo 5 cm paylı yani desenler zrn kağıt sırasıyla otamatik oturuyor falçatalya çok küçük paylar atılıyor, eğer böyle şeylerle uğraşmayı seviyorsanız video izleyerek yapabilirsiniz ama imkansız olmamakla birlikte çok kolay değil
Ben dersimi aldım kuzum bundan sonra hiiic yorulmak yok. Yazık bize.merhaba kızlar dün kalça ağrısından ızdırap çekiyordum. yatıyorum dönemiyorum, oturuyorum ağrıyor. topallayarak yürüdüm baya.. ne fena birşey, sanırım bundan sonra bebişler büyüdükçe daha da artacak, anladım ki hiç yormamak lazım artık kendimizi. akıllanırsam inşallah. bi iki hareket yaptım yine de geçmedi, aman sizde dikkat edin.
Kuzum zaten tam anlamıyla asma işi keyif almaya başladığında oluyor. Ben bir sene sonra hamile kaldım ama keyif alma işi bir sene boyunca olmadı+ ben de yaşadım bir süre vajinismusu, 20 gün kadar fln ama evlendikten sonra 3 ay içinde de hamile kaldım hala nasıl olduğuna inanamasam dagebelik öncesinde tamamen yendim diyemem belki o yüzden hala sıkıntılarım var, bebeği koruma içgüdüme bağlıyoruz eşimle inşallah öyledir, ben de tekrar dönmek istemiyorum o günlere
Sen bunun gruplarını görseydin açık konuşmalar oradaydıKuzum zaten tam anlamıyla asma işi keyif almaya başladığında oluyor. Ben bir sene sonra hamile kaldım ama keyif alma işi bir sene boyunca olmadıçok mu açık konuştum. Ama utanilcak bişey değil bu. Çok istiyordum hamile kalmayı. Ben inanıyorum ki doğumdan sonra tam anlamıyla kadın gibi hissedip daha istekli olucaz. Geri donmiycez o günlere kesinlikle.
off ilk doğumdan sonra vajinusmus olmamama rağmen bende başa döndüm. Hormonların etkisi birde emzirirken prolaktin hormonu baya cinsellik durumunu sekteye uğratıyor ama zamanla astik.Ben evlenmeden vajinismus dum bir kaç ay terapi gördüm sonra evlendim o işi halletmeye başlamıştım ama hamile kalınca tekrar başladı korkular doğumdan sonra bana yine psikolog yolları
Benim de görünce vermişti sadece 2 ay kullanmıştı. Ben düdüklü tencerede sterilizasyon için 20 dk kaynatıp kullandım bir sıkıntı olmadı kullanabilirsin.kızlar bişi sorcam bi arkadaşım süt sağma makinesini bana vermeyi teklif etti de sizce bu hijyenik olur mu?
Iki gün üst-üste 3 saatlik yola gittim kendim sürdüm arabayı sırf otobüsle yorulmayım diye pazartesi de annemden evime gideceğiz eşim alıcak 6 saat arabayla ama arada mola verdikçe yürürsen bir sıkıntı olmaz bence tabi kendin bilirsin.Kızlar ya...ben size bı şey danisicam. Ramazan'ın ilk haftası eşimin yanına gideyim diye düşünuyodum, hem hasret gideririz hem de bebeğin ihtiyaçlarını tamamlariz diyodum. Bebek odası, bebek arabası, işte geriye kalan ıvır zıvır ne varsa..evi tasiyacagimiz için bu saydiklarimi ordan almamız lazım ve ben doğum iznine ayrılınca tüm bunları yetiştiremem. Şimdi ben bulunduğum ilden 7saat kadar otobüs yolculuğu yapmak zorundayım, annemlerin evi orta noktada gibi bı şey. Eşim de oraya gelir bı gece kalırız sonra da eşimin olduğu yere geçeriz. Ama gelin görün ki yol hâli işte, biraz korkuyorum...ne yapmalı bilemedim yani hiç bu yolculuk olayına girmesem mi acaba ne dersiniz
O ayrılığı ilk hamileligimde bende cok yasadim. Bilirim ne zordur ama geçecek bebek doğsun hep birarada olacaksınız inş.kızlar okudum yorumlarınızı hepinize teşekkür ederim. Annemle eşim şöylee bi 5 gün kafa dinlememi rahatlamamı istese de pek yola çıkmamı istemiyolardı, onlar oyle deyince size de danışıyım dedim. hal böyle olunca eşim haftaya cuma iş çıkışı gelirim dedi, cmt sabah burda olur nasipse ve pazar öğlen tekrar dönüş yolumalesef izin hakkı yok onun...ben biraz da o yüzden istiyordum aylardır ayrıyız zaten ve ayda bir görüşüyoruz. o da 1 güncük herkes aynı şeyi diyince ben de tamam öyle olsun dedim, inşallah bayram tatilinde gelirim 7-8 gün kalırız birlikte dedi, sonrası da Allah nasip ederse doğum izni zaten....yani böyle işte kızlar. Ayrı kalmak da, uzun uzak yollar da, çaresizlik de, ilk heyecanımızı doyasıya yaşayamamak da...ama Allah bugünümüzü aratmasın halimize hamd olsun...az kaldı sıkıcam dişimi artık
Parçaları sıcak suyla dezenfekte ettikten sonra sıkıntı olmaz canım.kızlar bişi sorcam bi arkadaşım süt sağma makinesini bana vermeyi teklif etti de sizce bu hijyenik olur mu?
Gebelikte kolesterol yukselirmis zaten, bebegi etkilemezmis bu durum. Plesanta kolesterolu bebeğe gecirmezmis.Kizlar selamlar herkese.kan tahlili yaptirdim saglik ocaginda.kolesterol epey yuksek.sizde oldu mu boyle bisey?
Kuzum zaten tam anlamıyla asma işi keyif almaya başladığında oluyor. Ben bir sene sonra hamile kaldım ama keyif alma işi bir sene boyunca olmadıçok mu açık konuştum. Ama utanilcak bişey değil bu. Çok istiyordum hamile kalmayı. Ben inanıyorum ki doğumdan sonra tam anlamıyla kadın gibi hissedip daha istekli olucaz. Geri donmiycez o günlere kesinlikle.
Hanımlar benim bu konuda deneyimim iyi. Vajinismus olmadım ancak rahim yolum dar ve ilişki sırasında acı ister istemez oluyordu. Doğumdan sonra tam istediğim duruma geldim. Acısız mutlu bir iliskimiz var çok şükür. Kötü deneyimler elbet vardır ama iyi yönde etkilenenler de var. Ben gibiSen bunun gruplarını görseydin açık konuşmalar oradaydıVE temennilerinize yürekten amin
Aynen yani her türlü girilecekse girilecek ama her nst cihazı aynıdır sonuçta, uyguna varsa ona gidim diyorum:))5 lira mı. Hangi hastane bu :)
Kızımda gelişim geriliği vardı O yüzden çok nst ye bağlanmıştım son haftalarda. Ve hep para ödedim nerdeyse muayene ücreti kadar
Ama hiç gözümde değil. En son nst ye girmeseydim kızım karnımda ölmek uzereydi
Kahverengi siyah kırmızı... her renge döner hamilelik süreci boyunca. Şuan benimki bildiğin siyah :)
Krem için erken canım, 33-34. Haftadan sonra başlarız ufak ufak sürmeye . Arkadaşların dediği gibi göğüs ucunu uyarmak şuan iyi değil
Hastaneye gore değişiyor nst ucreti. Doktorlar da kendi muayenesinde cihaz olsa bile genelde para alıyorlar.
Senin neresiydi canım yerBen 16₺ verdim heryerde farklı ama muayene ücreti ile aynı olması çok sacma
Ağırlaşmadan bitirmem lazım canım öldüm inşallah bugün boyada biterse tamamdır genel temizliğe karışmicam zaten Allahtan iş yok 2 gündür bunlarla uğraşıyorum işteKız o kadar yüklenme kendine bak sakın. Bı misafir agirladim neler oldu biliyosun. Artık büyüdü bebekler dikkat etmek lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?