2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
kuzumK canım kesinlikle ihmal etme o önemli bişey. Lekelenme olduğu zaman doktorla görüşmek gerekiyor. Samira34 canimm çok çok geçmiş olsun. S Shewolf15 canım benimde dis problemim var 3 aydır biliyorsun. 2 ayrı kadın dogumcum da iltihabın daha zararlı olduğunu söyleyerek antibiyotik icmelisin dediler. Kurumus-Maskara Y Yademim kızlar size de hayırlı olsun cicileriniZ :)) kilo konusuna gelince de bende 11 kilo aldım ama kollarım ve bacaklarım hala ince. Karnım da ve biraz popomda var sanıyorum doğurur doğurmaz eski halime dönerim gibi bı kaç haftada. Ama eşim kesinlikle kilo vermemi istemiyor . Önceki resimlerime bakıyoruz ara ara yaa çok zayifmissin sakin böyle olma diyor :)) bı de şey sorucam ben lohusa pedi aldiydim o olmaz mı şimdi ? Hasta bezi falan diye konuşulmuş da

Teşekkür ederiz canım benim daha iyileri sizin olsun. Valla ben dediğim gibi Always Max pedlerini almayi düşünüyorum çok yoğun kanamalar için ve lohusa icinde tavsiye ediliyor.

Sağol canim. Kaldı 9 haftamız ay çok heyecanlı
Sağlıkla gelsinler inşallah giydirrelim cicileri

Ben eşimle aynı kilodaydim zaten 9 kilo kadar alınca adamdan 9 kilo fazlayim su an 70 kilo oldum

Bende 5 kilo aldım bulantım iştah kaybında olmadı.ama normalde kilom var diye heralde az aldım diyorum
Bende 70kilo ile hamile kaldım canım evet kimimiz var diye de az almış olabiliriz. Bendede Evet çok bulantım olmadı zorlanmadım istahsizdim biraz sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…