2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar tek tek cevap veremedim kusura bakmayın evdeyim dinleniyorum. Dün biraz yordum kendimi sanırım çarşıya cikmistik biraz fazla yurumustum. Sabah tansiyon düşüklüğü akşam bu derken yarını bekleyim dedim. Bir de ayıptır söylemesi anneme gösterdim pedimi, pedimin ortasinda değil de sağda ve solda birer olmak üzere iki damla var, annem bu leke ön tarafından olmuştur dedi. hani bazen kaşıntı fln oluyo o yüzdendir diye...ben de bugun bekleyim Allah korusun yarın da devam ederse doktora gidicem. Dinlendikce karnım da biraz biraz gevşemeye başladı inşallah duzelirim

Çok geçmiş olsun. Lütfen kendini yorma canım. Mümkünse çarşı işlerini aralarda dinlenerek yap. İnşallah önemsiz biseydir

bizim kızın odası geldi
dolabını kamyona yüklemeyi unutmuş ama saftirikler iki tane şifonyer getirmişler
dolabı haftaya gelicek
Çok güzelmiş. Güzel sağlıklı günlerde kullanın inşallah.
buda bizim son halimiz
kızımla işe giderkene
32de doktorum izne çıkarcak mı bakalım
doğumdan sonrasına iznimin kalması için 37ye kadar çalışmak istiyorum ama bakalım doktorum bey ne dicek
Maşallah size

Geçmiş olsun canım bende 23 nisandan bu yana hastayim daha bugün işe gidebildim inşallah atlatırsın hemen

Evveeettttt şimdi gelelim alınan kilolara :)) Ben yakında yuvarlanacağım diye korkmaya başladım. Üstünüze afiyet 12 kilo aldım da Benim gibi etine dolgun hanımları sohbete beklerim
Ben seni niye incecik hayal etmişim acaba ya

Kaç kilosun şimdi
Aman boşverr

Ben şimdilik 6 kilo aldım ama kızımda 20 kilo aldım
6 kilo 31 .hafta için super bence.acikcasi bende bulantılar kesilince birden aldim.son iki aydır durdu kilo almam.ki iyikide durdu.cok korkuyordum daha fazla alicam diye.sanirim şuan oğlum benden alıyor gerekli olanları ve de yedillerim direk ona gidiyor.zaten beslenmem çok kısıtlandı.sayili.seyleri yıyebiliyorum.refluden dolayı pek birşey yiyemez oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…