Kızlar tek tek cevap veremedim kusura bakmayın evdeyim dinleniyorum. Dün biraz yordum kendimi sanırım çarşıya cikmistik biraz fazla yurumustum. Sabah tansiyon düşüklüğü akşam bu derken yarını bekleyim dedim. Bir de ayıptır söylemesi anneme gösterdim pedimi, pedimin ortasinda değil de sağda ve solda birer olmak üzere iki damla var, annem bu leke ön tarafından olmuştur dedi. hani bazen kaşıntı fln oluyo o yüzdendir diye...ben de bugun bekleyim Allah korusun yarın da devam ederse doktora gidicem. Dinlendikce karnım da biraz biraz gevşemeye başladı inşallah duzelirim
Kızlar tek tek cevap veremedim kusura bakmayın evdeyim dinleniyorum. Dün biraz yordum kendimi sanırım çarşıya cikmistik biraz fazla yurumustum. Sabah tansiyon düşüklüğü akşam bu derken yarını bekleyim dedim. Bir de ayıptır söylemesi anneme gösterdim pedimi, pedimin ortasinda değil de sağda ve solda birer olmak üzere iki damla var, annem bu leke ön tarafından olmuştur dedi. hani bazen kaşıntı fln oluyo o yüzdendir diye...ben de bugun bekleyim Allah korusun yarın da devam ederse doktora gidicem. Dinlendikce karnım da biraz biraz gevşemeye başladı inşallah duzelirim
buda bizim son halimiz
kızımla işe giderkene
32de doktorum izne çıkarcak mı bakalım
doğumdan sonrasına iznimin kalması için 37ye kadar çalışmak istiyorum ama bakalım doktorum bey ne dicek
Boğaz enfeksiyonu. Boğazım taş gibi oldu nefes alırken bile acıyor.
Bir de nezle, yüksek ateş ve sıtma...
Sıtma dan dolayı kendimi öyle kastım ki gece boyu . Suan bütün kemiklerim etlerime geçmiş gibi agriyor. Bas ağrısı da var
Evveeettttt şimdi gelelim alınan kilolara :)) Ben yakında yuvarlanacağım diye korkmaya başladım. Üstünüze afiyet 12 kilo aldım da Benim gibi etine dolgun hanımları sohbete beklerim
Mrb kızlar
bugün kontrolüm vardı.oğluşum 30 haftalık 1500 kg 40 cm olmuşuz.doktor birde balık yağı yazdı son aylarda önemliymiş
birde guatrm ve karaciğer enzimlerim yüksek çıktı dahiliyeye sevk etti
Erkek hastalığı çekilmiyor da görümcemler kayınpederim vs sürekli arayıp yazıyorlar tövbe Bi basit üşütme grip bile değil sanki çocuk komalık oldu onlar hiç mi hiç çekilmiyor canım
6 kilo 31 .hafta için super bence.acikcasi bende bulantılar kesilince birden aldim.son iki aydır durdu kilo almam.ki iyikide durdu.cok korkuyordum daha fazla alicam diye.sanirim şuan oğlum benden alıyor gerekli olanları ve de yedillerim direk ona gidiyor.zaten beslenmem çok kısıtlandı.sayili.seyleri yıyebiliyorum.refluden dolayı pek birşey yiyemez oldum