Kız moral mi veriyorsun moral mi bozuyorsun belli değil
Şaka yapıyodur diyorsun sonra şakası da kötü diyorsun sonra benimki hayatta demez diyorsun gaza getirmesine
Hem benim kocalık ta der canımın içisi istediğini diyebilir karı koca arasında öyle latifeler olur nolmuş
İkiz anneleri bizden fit canım o kesin bilgi
İnşallah dediğin gibi olur yaa.. 5 kilo alsam ne güzel olur
Karnını kaldırdığında parmağını koy, hafif bastırarak takip et, sivri olan dirsek ya da topuk oluyo genelde.. geniş geniş takip ettiğin baş ya da poposu..
Ama senin için durum biraz karışık tabi kollar bacaklar kimin poposu nerde falan
Valla canım ikiz annesi olarak mutfaktaki buzdolabı ile aynı profildeyim karnım 8 aylık gibi sağdaki çocuğum kaburgalara dayandı yer yokluğundan halimi görseniz korkarsiniz maşallahiniz var sizin
Kaba taslak hesap yaparsam jardinyer takımı ve sebile para vermicem var
300 TL 30 tane hediyelik ve 100 tane çikolatası tutuyor
200 TL kapı süsü
Masa tülü diktircem büyük ihtimal onada 100 lira diyelim
Pano yaptırcam 30 lira
Sadece jardinyenleri kiralayıp gerisini sende halledebilirsin en azından isimli istediğin şeyler olur
Tabi onların isimli farkı ne kadar onuda öğren kapı süslerine bak canım içine sinsin
Kızlar benim acayip canim yanıyor, karnım gunlerdir acıyor bildiğiniz (derisi) iki de bı taş gibi oluyor kuzum yırtılıp çıkacak sanıyorum, sizin de öyle oluyor mu? Normal mi ki böyle
200 TL kapı süsü
Pano yaptırcam 30 lira
Sadece jardinyenleri kiralayıp gerisini sende halledebilirsin en azından isimli istediğin şeyler olur
Tabi onların isimli farkı ne kadar onuda öğren kapı süslerine bak canım içine sinsin
Bana çok düz geldi bi şamdan vazo sebil ve yatak beşik süslemesi için 550 isimli hiçbir sey yok cunku içime sinmedi tam olarak acaba kendim mi yaptırsam herseyini yastık kapı süslemesi cikolata magnet falan
Bana çok düz geldi bi şamdan vazo sebil ve yatak beşik süslemesi için 550 isimli hiçbir sey yok cunku içime sinmedi tam olarak acaba kendim mi yaptırsam herseyini yastık kapı süslemesi cikolata magnet falan
Bak ben sana aklımdakini söyleyeyim Bi masa 2 yuvarlak jardinyer birine çikolata birine dağıtılcak hediye
Ortada 3 tabak değişik atıştırmalıklar ne bilim kurabiye kuru pasta gibi
Arkaya cam sebil (bu arada tedi de görmüştüm 50 tl falandı sanırım)
En arka duvara Bi tane pano hoşgeldin yazılı isimli nette var 30 TL oda
Yani demem o ki jardinyer bulursan gerisi bişey değil Bi çevrene sor söz nişan yapan doğum günü yapan birinde vardır belki
Yada sadece onları kiralayabilirsin
200 TL kapı süsü
Pano yaptırcam 30 lira
Ben 18 martta gittim en son epey oldu.
Kizlar annenizin dikisi iyiyse ona yaptirsaniza.biz tul aldik annem dikecek yataga falan.bide cok guzel kocaman kurdelalar yaptik