2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Tamam canım cok sağol dediğin seyler cok mantıklı

Canim sen fotograf icin anlasmistin diye hatirliyorum ama yakiniz diye soruyorm ne kadara buldun acaba?
Canım anlaştık ben çok çok uygun Bi paraya anlaştım arkadaşım ayarladığı için şimdi fiyatı söylesem mi söylemesem mi bilemedim
İstersen özelden hangi hastane de olcaksın vs yaz senin için bilgi alayım yine indirimse indirim yaptırmaya çalışırım

Yaa hakkaten hadsizmiş ona ne. Herşeyi geçtim çocuk en büyük yatırımdır hayatta, yarın herkes gitse o senin en büyük destekçin olacak. Hazır olmak lazım sadece, o da sorumluluk açısından. İnsanlar bazen kıskançlığından da konuşuyor, kusur bulmak için.

Kesinlikle valla Allahım isteyene (hakedene) versin bizide sağlıkla kavuştursun yavrularımıza
Ay gelsin artık bebeklikler azıcık hava atalım evet ben yaptım çok güzel yapmışım dimi diye

Kızlar hastane çantasını hazırlayan oldu mu? Birkaç birşey hazır benim ama bavula yerleşmedi. Bir tane gecelik aldım doğum sonrası giymek için hasta bezi aldım. Kanamam için. Hastane çıkışı iki adet. Bebek bezi almam gerekiyor sanırım başka ne koyulur? Siz neler koydunuz? Şarj aleti yiyecek birşeyler falan aklımda.

Amin canımm hepimiz tek nefeste inşallahhh bilseydim hiç gitmezdim hiç aklımdan geçirmemiştim

Kızlar gebelikte tırnak mantarı cilası kullanan varmı yada böyle bir problem yaşayan bulaştı biyerden kurtulamıyorum

Birde hastane çantasını hazırlayacağım ama kabin boy valizim yok normal ebatlı çekçekli güzel bir vakizim var onu götürsem büyük kaçar mı komik olur mu

Oyhhh çok olmuş Bi bakıma çok güzel kocaman olmuştur ben 4 haftayı bitiremiyorum süper beklemişsin valla canım
Canım 2 haftadır annemdeydim ankarada oyuzden gidemedim. Ayin 13unde de 32. Hafta raporunu alacağım 10 günlük süre geçmesin diye 6sini beklemeyi düşündüm. 2 kez para vermeyim dedim. Birde hareketleriyle kendini hissettiriyor çok şükür

Kızlar,malum şeker yüzünden dikkat ediyorum yediklerime ama o günden beridir hafif baş donmelerim ve arada carpintim oluyor. Normal mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…