Benim sizden daha geç galiba kuzular 2015 şubatta evlendim ve 2018 Eylül sonu hamile kaldım, klomen , aşılama ve 2adet embriyo var tüp bebek merkezindeBen de 2015 Ağustos ayında evlendim.iki kere aşılama yaptırdım tutmadı. Hatta tüp bebek merkeziyle gidip görüştük. Bir ay sonra kendiliğinden hamile kaldım.
Benimki kaburgalarımın tekmeliyor kuzuuu ne diyorsuuuun, Bazen bi tekme atıyor göğüslerim oynuyorYa kızlar kaburganızla aranız iyi midir hoşmudur?
Benim yorulunca feci acıyo
Oraya kadar çıkmamıştır dimi bu bebeler
Herkes aynı olmaz canım kötü düşünme akıllı bi bebişin olur inşallah , elbette zorlandigimiz zaman olacak ama biz güçlüyüz yaparızBen bazen çok korkuyorum. Sanırım en küçük benim aranızda. 24 yaşındayım. Kpss hazırlanırken yanlışlıkla hamile kaldım. Kpssyi bebekle birlikte halletmek istıyorum. Hele bugün bdvde bir konu gördüm yeni doğum yapan bir annenin çok ürkütücüydü. Uykusuzluğa nasıl dayanıcam bilmiyorum en azından üç ay sonra az buçuk düzen oturursa kpssyş halletmem gerek ama konudaki gibi bir bebeğim olursa muhtemelen tımarhaneye atanırım en iyi ihtimalle.
Canım benimde bazen taş gibi oluyor gerginlesiyor ama bu benimle alakalı diye düşünüyorum , genellikle ben gergin olduğumda oluyor. Jel kullanıyorum gerginlik için çatlama için olanlardan. Yoksa bu kastettikleri bricxton hiks mi ne dedikleri kasılma mıKızlar benim acayip canim yanıyor, karnım gunlerdir acıyor bildiğiniz (derisi) iki de bı taş gibi oluyor kuzum yırtılıp çıkacak sanıyorum, sizin de öyle oluyor mu? Normal mi ki böyle
Cihazın var mı ölçüm yapmaya başladın mı? Benim şekerim yükseldiğinde kalbim ağzımdan çıkarcasına çarpıyor gözlerimde siyah sinekler uçuşuyor ve sanki saat çarkı döner gibi oluyor gözümün içinde, normal sınırdayken bunları yaşamıyorumKızlar,malum şeker yüzünden dikkat ediyorum yediklerime ama o günden beridir hafif baş donmelerim ve arada carpintim oluyor. Normal mi?
Ahahah ben de az önce elimi karnıma koymuştum üç dört kere tekmeledi üst üste dürtüklüyo beni.Benimki kaburgalarımın tekmeliyor kuzuuu ne diyorsuuuun, Bazen bi tekme atıyor göğüslerim oynuyor
Hahaha yok kız niyetim moral bozma değil :))) hamilelikden benimkisi bi öyle bi böyle:))) ben kendi adıma sevmem yanii ben derim ama ona o bana diyemez:) o da büyük ihtimal korkusundan yapamıyo öyle şakalar:))Kız moral mi veriyorsun moral mi bozuyorsun belli değil
Şaka yapıyodur diyorsun sonra şakası da kötü diyorsun sonra benimki hayatta demez diyorsun gaza getirmesine
Hem benim kocalık ta der canımın içisi istediğini diyebilir karı koca arasında öyle latifeler olur nolmuş
Trde yapılan tahlilleri çok bilemiyorum ama glükoz a bakarak yorumlamak gerekirse 119 çıkmış eğer bu aç kan şekerinse yüksek oluyor, bizde açlık şekeri 95 sınırkızlar doktorum açlık tokluk şekerine bakalım dedi
sonuçlar böyle anlayanınız bi yorumlayabilir mi ?
yarın gidicem doktora sonucu göstermeye merak ettim şimdi gitmeden bide size sorayım dedim
bazılarınız sürekli açlık tokluk ölçüyosunuz ama benimki kan alınarak bakıldı sonuçları aynı mı olur bilmiyorum
bebişin kilosu haftasına göre fazla diye istemişti buna baktırmamı
yarın bakalım bizim tosuncuk kaç kilo çıkıcak
Stres falan da erken doğum kasılmalarına neden oluyormuş.Canım benimde bazen taş gibi oluyor gerginlesiyor ama bu benimle alakalı diye düşünüyorum , genellikle ben gergin olduğumda oluyor. Jel kullanıyorum gerginlik için çatlama için olanlardan. Yoksa bu kastettikleri bricxton hiks mi ne dedikleri kasılma mı(kasilmanin adını doğru yazmadigima eminim )
Sen yüreklisin maşallahBen çoook izledim normal doğum beni etkilemiyor insan başına gelmeyince başkasının acısını hissedemez ya o misal
Canım drum izinliymiş görüşemedim maalesef. O kadar yolu gittiğimle kaldım aramadım da akıl edemedim gitmedenSaye- endokrin ne dedi canım kontrole gidecektin?
Evet canım stresten uzak kalmakta imkansız gibi çalışıyorum ve bazen bu halimle zor olabiliyor. Yine iyi idare ettim BenceStres falan da erken doğum kasılmalarına neden oluyormuş.
I
Canım drum izinliymiş görüşemedim maalesef. O kadar yolu gittiğimle kaldım aramadım da akıl edemedim gitmeden
2 tane glikoz var 119 olan yüksek biraz TSH ne güzelmiş senin öyle hı:)kızlar doktorum açlık tokluk şekerine bakalım dedi
sonuçlar böyle anlayanınız bi yorumlayabilir mi ?
yarın gidicem doktora sonucu göstermeye merak ettim şimdi gitmeden bide size sorayım dedim
bazılarınız sürekli açlık tokluk ölçüyosunuz ama benimki kan alınarak bakıldı sonuçları aynı mı olur bilmiyorum
bebişin kilosu haftasına göre fazla diye istemişti buna baktırmamı
yarın bakalım bizim tosuncuk kaç kilo çıkıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?