2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Yok canım daha yeni yarin gidecem doktorla görüşmeye. Ama en son 2 saat önce armut yedim biraz bademle. Durup dururken yükselir mi ki?

Yok canım daha yeni yarin gidecem doktorla görüşmeye. Ama en son 2 saat önce armut yedim biraz bademle. Durup dururken yükselir mi ki?
İnsülin gereken durumlarda diyete rağmen durup dururken yükseliyor canım senin durumunu bilemiyorum, benim şeker diyete rağmen yükseldikçe insülini yükseltiyor dr ve şikayetlerim azalıyor, misal bugün akşam yemeğini kesinlikle diyete uymadan yemek zorunda kaldım yüksek çıktı 2 saattir su içiyorum şiddetli susama çarpıntı hepsi var ama sebebi belli kendi suçum :)

Bende durumum nasil tam olarak bilmiyorum artik sikicaz disimizi kendi listemiz olana kadar. Kiz dikkat et biraz yürü

Reactions: LaL
1 saat sonraki bu 119
2 saat sonra bi daha bakılmadı
şeker yüklemesi değildi zaten
açken kan alındı bide yemek yedikten 1 saat sonra
Benimde yükleme yapılmadan bakıldı canım değerlerim yüksekti, doktorun daha iyi bilir ama sanki değerlerin normal

Yorulduğunla kalmışsın canım kötü olmuş, randevular önceden ayarlanmıyor mu eli boş dönmek can sıkıcı
Canım sonuç için randevu alınmıyor hiç gidip direk gösteriyordum. O da izinliymiş aksilik. Perşembe var dedi sekteteri ama ben Pazartesi giderim sanırım riske atmam

Reactions: LaL
Hahaha yok kız niyetim moral bozma değil :))) hamilelikden benimkisi bi öyle bi böyle:))) ben kendi adıma sevmem yanii ben derim ama ona o bana diyemez:) o da büyük ihtimal korkusundan yapamıyo öyle şakalar:))
Ay yapsınlar böylemiydik böyle mi Kalıcaz ki onların çocuklarını taşıyoruz valla döverim
Hamiş psikolojisi bana vurmadı galiba

Aynen canım artık anlıyoruz çok şükür ay eskiden daha zordu
Bende 32de gidicem 33te Bi daha gidicem rapor için sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…