2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ben hazırlamadım daha 2 haftaya hazırlıycam ama listem hazır onu atıyorum belki faydası olur

Eklentiler

• Screenshot_20190302-000144.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 61
İyi geceler kızlar. Evlilik konusu açılmış benim yaşım 35 olmasa hayatta evlenmezdim yani oldukça standartbir hayatım var ama evlilik bana göre değil onu biliyorum. Eşimle 10yıllık bi sevgili hayatımız oldu, yaşım artık geldi çocuk yapalım dedik evlendik. Onun harici sevgililik hayatı süper bence. Eşim hala diyor sana kalsaydıııı sen evlenmezdin biliyorum.

Bazıları kasılmalardan bahsetmiş bu haftasonu bana kasılmam var diye yatış verip 1 gün gözlem altında ilaç tedavisi uyguladılar. Benim kasılmalrım orta şiddetliydi ama düzenliymiş o yüzden yatış verdiler. Ebeye karnımı gösterip bu kasılma normalmi dedim evet dedi yani tek taraflı sertleşme ve çıkıntı olması bebeğin pozisyonundanmış. Benim nstde sancım çıktığında elimimkarnımda gezdirdiğimde rahmin nerde sonlandığını çeperini hissedip futbol topu gibi elime geliyordu. Ve2 tarafta kasılmıştı. Belki sizde öyle fark edebilirsiniz. Düzenli kasılma olması maalesef erken doğum belirtisiymiş yalancı sancı değil.

Yok canim yani kasilmanin tanimini tam bilmiyorum ama anormal bisey olsa insan hisseder galiba.anormal bi durum hic hissetmedim suana kadar
Kızlar benim acayip canim yanıyor, karnım gunlerdir acıyor bildiğiniz (derisi) iki de bı taş gibi oluyor kuzum yırtılıp çıkacak sanıyorum, sizin de öyle oluyor mu? Normal mi ki böyle

Bebek görmeye gittik bu akşam
42 günlük daha
Minnacık bişey çok acayip hissettim ürktüm birazda
Gazı varmış çok sürekli mızıkladı hep emmek istiyo annesini memede uyuyo falan
Kadının memesi hamur olmuş :)

Ve memelerin kamuya açık olduğunu söylememe gerek yok heralde

B bibliyofil_k canım ben 12 yıldır evliyim , Rabbim de bana şimdi nasip etti .bazı durumlarda ne yazıkki şanslı olamayabiliyoruz.hersey istediğimiz gibi olmuyor.hatta hayattan tek istediğimiz bir evlat olsada olmuyor.

Bir arkadaş kısır lik diye alay konusu etmiş. Bu durumun bu şekilde tabir edilmesi bile bunu direk yaşayan bir insanı çok kırıyor.

Canımcım Allah isteyen nasip etsin yokluğunu göstermesin de alay etmedi herkes çocuk yapmadıkları için kısır zannediyomuş kendisini onu dile getirdi komik Bi durum çünkü her çocuğu olmayan insan kısır olamaz dimi sonuçta tercihler hiç istemeyenlerde var
Benim arkadaşım da 4 yıllık evli ne eşinde ne kendinde tıbbi Bi sebep olmamasına rağmen hamile kalamıyo tedaviye başlicaklar Bi arkadaşım daha var yapmıyo Allah korusun falan diyo düşün yani olmayana çok zor Bi durum haklısın ama dalga geçilmelik Bi durum olmadı

Bu neye göre oluyo anlamıyorum. Bi tanıdığım 17 kilo aldı, bebeği doğurunca vs. 10 kilo gitmiş. Bebek 6 aylık oldu anca son zamanlardaki sıkı diyetle 2 kilo vermiş daha anca. Emziremedi ama..
Normal doğum yapanlar daha kolay veriyor sanırım canım ben sezeryanla yapan biri olarak hiçte kolay vermedigimi söyleyebilirim baya diyetle falan hatta hamilelik öncesi kiloma 1.5-2 senede ulastim

İnşallah gül yüzünü bolca gösterir bu kadar hasrete canım bizim cadı hiç göstermedi yanına çikolata almayı unutma ben unutmuşum bolca uyudu
Benimkisi 22 haftalıkken gösterdi ilk. Bayağı da hareketli en son kontrolde ayağını neredeyse burnuna sokacaktı. Elini yüzüne koymuştu bir ara mesela Dr öksşr falan dedi ben öksürünce o da zıoladı yüzü açıldı :)

Canım benim ben 2 2.5 yıl uğraştım ne streslere girdim gitmediğim doktor kalmadı. Evet bizim bünyemiz demekki hemen hamile kalmayı kabul etmiyor.seninki dile kolay 12 yıl. Rabbim kucagımıza alınca çektiğimiz tüm sıkıntılar unutturur insallah

Dikkat ettim de bizim gibi zor hamile kalanlar genelde ikinciye yanlışlıkla pat diye hamile kalıveriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…