2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Aslında hiç kötü bir niyetim olmadan yaşadığım süreci anlattım. 6 yıl kendi isteğimizle çocuk yapmadığınızı büyüklere anlatamıyorduk. Onlarda olmadığını düşünüyordu. En genel tabiriyle ülkede kısırlık deniyor diye bu kelimeyi kullandım.
Yasadigin zorluğu ve kırılganlığı anlayabiliyorum ama asla niyetimin insanları kırmak olmadığını da bil lütfen. Sevgiler..

Bizde öncekilerde gördük te insan her seferinde görmek istiyor işte ilk kizimda bu haftalarda hiç göstermiyordu kollarını yüzüne kapatmıştı son gittiğimizde Dr renkli denedi ama olmadı malesef

5 ayda tanıştık evlendik ve balayında regl sonrasına denk geldi olmaz derken o kadar kolay değil hamile kalmak falan diyoduk ama bı baktım hamileyim Eylül'de tanışmıştık bir sonraki Eylül'de kızımizi kucağımiza aldık şimdi artık buyuttuk rahatladım derken kızıma kardeş çok istemeye başlamıştım iyiki varlar benim kadar hızlısı var mı peki bakalım

Dün eşimde 5 aylık bebeği kucağına almış çok minik garip oldum falan dedi ama kendi cocugunla başkasının çocuğu çok farklı ki biz 1810 Gr la eve çıktık yani düşün oldukça minnostu bebeğimiz ama hıc öyle gelmiyor anne babalık içgüdüsü evlat gerçekten çok farklı

Göğüsler enteresan bir şekilde koldan farksız bir hale geliyor

Ayrıca orucu sordum tutamazsınız dedi bi denesem olmaz mı dediğimde susuz kalır bebek olmaz dedi en azından biraz denemek istiyordum hayırlısı bakalım

Benim de öyle oldu. Adetim düğünden bir hafta sonra olacaktı evlendiğimden beri olmadım. Ekim'de düğünüm oldu. Temmuzda doğum olcak. Tanışalı bir buçuk sene oldu. İki senelik tanışıyorken bir sene bile evliliğimiz dolmamışken anne baba olcaz. Daha evliliğe bile alıştık diyemem ailemizi çok özlüyoruz ikimiz de. Gurbetteyiz. Az önce ağlaştık hatta o memleketine gitmişti benim annem gelmişti yanıma. Şimdi yine yalnız kaldık.

Kesinlikle valla Allahım isteyene (hakedene) versin bizide sağlıkla kavuştursun yavrularımıza
Ay gelsin artık bebeklikler azıcık hava atalım evet ben yaptım çok güzel yapmışım dimi diye
Normal doğum yapanlar daha kolay veriyor sanırım canım ben sezeryanla yapan biri olarak hiçte kolay vermedigimi söyleyebilirim baya diyetle falan hatta hamilelik öncesi kiloma 1.5-2 senede ulastim
İşte bence de öyle. Ben de ondan korkuyorum, kendi kendine gtmicek benim de kilolarım öyle hissediyorum. Diet yaptığımda hemen etkisini gösteriyor ama yanii sıkı bir irade ve çaba gerekiyor. Çok gıcık. Bi de yaş ilerledikçe, eskisi gbi kolay da olmayacaktır benim için...

Henüz dru normal veya sezeryanla doğum olur şeklinde bir açıklamada bulunan oldu mu? Daha erken galiba bunu anlayabilmek için.

Henüz dru normal veya sezeryanla doğum olur şeklinde bir açıklamada bulunan oldu mu? Daha erken galiba bunu anlayabilmek için.
Ben 22 nisanda kontrole gittim 31 haftaliktm erken oldugunu dusundugum halde sordum hocam belli olurmu diye suan olmaz kilosu tam belli degil bile dedi yani son haline bagli kilosuna durusuna felan sanirim belki bi dahaki sefere daha net konusur diye umuyorum

Biliyorsunuz bizim köpeğimiz var ve tatile, heryere hep onu da götürdük. İnstagramda sürekli onun fotolarını paylaştığımız için, millet dışarda görünce siz de köpekle kafayı yediniz çocuk yapın artık diyordu. Ben kısmet/hayırlısı diince, olsun olsun hadi artık yapın diyorlardı.(genelde büyükler) Ayıp olmasın diye size ne diyemiyordum ama düşününce bi terslemek lazım. Sanki çocuk yapsam 2 dakika için bile olsa sevinecek ya da bigün gelip de çocuğuma bakacak. Eski nesil daha patavatsız ve cahil olabiliyor...

Ben de 33 haftalıkken gidicem o zaman sorarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…