2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Günaydınlar.8.45 te uyandım.Ama hala açılamadim
Oruç konusunu bilemiyorum.Gönül istiyor tutmak.Ama şimdi bebeğin hızla geliştiği beslenmeye suya en çok ihtiyaç duyduğu dönemler.Bizim depolarımizin karşılaması mümkün değil.Sahur ve iftar karşılar mi bilemiyorum.Hele ki su ihtiyacini.Etrafimda 30 haftalıktan doğuma kadar tutan hamileler var,vardı.Herhangi bi sağlık problemi yasamadılar.Ama bu herkesin vücudu için geçerli değil.Hayirlisi diyelim...

Neticede bı şekilde gidiyor canım senin kilo alımında yavaşlamış artık zaten bu haftalardann sonra da yavaşladığı söyleniyor hiç modunu düşürme hallederiz tadını çıkar

Ben normalde de 1.5lt su ancak içiyorum oruç tutsam o kadarını da icemem bu senede böyle olsun napalim telafi ederiz inşallah birgün

Kızlar şimdi hm tulumlara baktım bodylerde bile jarse yazıyor. Benim bildiğim jarse pamuklu kumaş değil böyle parlak bi kumaş. Bebeğim terini nasıl emiyorki bebek giysisinde jarse olurmuki?

Gurbetin ilacı evlat kesinlikle bende gurbetteyim ve hamileyken zaten daha hassasta olduğun için habire agliyodum ama çocuk olduktan sonra biraz daha değişiyor ve zamanla biraz daha alisiyorsun ama bu sefer kızım gitmelerini istemiyor üzülürse diye üzülüyorum

Aynen öyle bizim cocugumuzun olup olmaması milleti gerdi sizene dimi? Ben en çok nezaman kırılmıştım biliyomusunuz facede şuanda net hatırlamıyorum kedi yada köpeğe yapılan bir zulüm videosunun altına bir kadın vicdansız olduğun Allahın sana çocuk nasip etmediğinden belli zaten gibi bişey yazmıştı çok dokunmuştu vicdansızların mı çocuğu olmuyor yani diye çok çirkin zihniyetler var

Katılıyorum canım zaten Allah izin vermiş günahı da yok daha sonra tutma hakkımız var zorlamak yanlış gibi geliyor.

Bol kabuslu bol ekşınlı bir geceden sonra Günaydın herkese
9’da oğlumla uyuyup 3’te uyandım. Halen uyanığım..
Öğlen uykusuna birlikte yatıcaz yine belli oldu..

Tabi ki sağlığını düşünürüm çocuğumun ama Ramazan harici bile çok sık yiyen açlıktan cok etkilenen biri olmadım hamilelik süresince. Ki hepsini değil dr sıkıntı olmaz demiş olsaydı gün aşırı tutmayı düşünmüştüm izinli günlerimde. Ablam 3 hamilelik geçirdi hepsinde de ara ara tuttu cok şükür bir sıkıntısı da olmadı dr da kötü olmadığın sürece tutabilirsiniz demişti Borç olayından biraz korkuyorum maddi manevi. Rabbim izin veriyor tabi ki merhameti de sonsuz ama ben sormadan kendim karar vermek istemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…