Yani kızlar yanlış anlamayın dayanamadım artık ama karnınızda bebek taşıyorsunuz, orucu doktora soruyorsunuz. Doktor tut dese tutacak mısınız? Akıl var sonuçta, bütün gün yememek, içmemek nasıl bebeği etkilemesin... ilk düşünmeniz gereken o canlının sağlığı..
Günaydınlar.8.45 te uyandım.Ama hala açılamadim
Oruç konusunu bilemiyorum.Gönül istiyor tutmak.Ama şimdi bebeğin hızla geliştiği beslenmeye suya en çok ihtiyaç duyduğu dönemler.Bizim depolarımizin karşılaması mümkün değil.Sahur ve iftar karşılar mi bilemiyorum.Hele ki su ihtiyacini.Etrafimda 30 haftalıktan doğuma kadar tutan hamileler var,vardı.Herhangi bi sağlık problemi yasamadılar.Ama bu herkesin vücudu için geçerli değil.Hayirlisi diyelim...
İşte bence de öyle. Ben de ondan korkuyorum, kendi kendine gtmicek benim de kilolarım öyle hissediyorum. Diet yaptığımda hemen etkisini gösteriyor ama yanii sıkı bir irade ve çaba gerekiyor. Çok gıcık. Bi de yaş ilerledikçe, eskisi gbi kolay da olmayacaktır benim için...
Neticede bı şekilde gidiyor canım senin kilo alımında yavaşlamış artık zaten bu haftalardann sonra da yavaşladığı söyleniyor hiç modunu düşürme hallederiz tadını çıkar
Günaydınlar.8.45 te uyandım.Ama hala açılamadim
Oruç konusunu bilemiyorum.Gönül istiyor tutmak.Ama şimdi bebeğin hızla geliştiği beslenmeye suya en çok ihtiyaç duyduğu dönemler.Bizim depolarımizin karşılaması mümkün değil.Sahur ve iftar karşılar mi bilemiyorum.Hele ki su ihtiyacini.Etrafimda 30 haftalıktan doğuma kadar tutan hamileler var,vardı.Herhangi bi sağlık problemi yasamadılar.Ama bu herkesin vücudu için geçerli değil.Hayirlisi diyelim...
Kızlar şimdi hm tulumlara baktım bodylerde bile jarse yazıyor. Benim bildiğim jarse pamuklu kumaş değil böyle parlak bi kumaş. Bebeğim terini nasıl emiyorki bebek giysisinde jarse olurmuki?
Benim de öyle oldu. Adetim düğünden bir hafta sonra olacaktı evlendiğimden beri olmadım. Ekim'de düğünüm oldu. Temmuzda doğum olcak. Tanışalı bir buçuk sene oldu. İki senelik tanışıyorken bir sene bile evliliğimiz dolmamışken anne baba olcaz. Daha evliliğe bile alıştık diyemem ailemizi çok özlüyoruz ikimiz de. Gurbetteyiz. Az önce ağlaştık hatta o memleketine gitmişti benim annem gelmişti yanıma. Şimdi yine yalnız kaldık.
Gurbetin ilacı evlat kesinlikle bende gurbetteyim ve hamileyken zaten daha hassasta olduğun için habire agliyodum ama çocuk olduktan sonra biraz daha değişiyor ve zamanla biraz daha alisiyorsun ama bu sefer kızım gitmelerini istemiyor üzülürse diye üzülüyorum
Ben de kontrole geldim , ayrıca bugün doğumgünüm 30 Yaşıma giriyorum hediyem bu tospik oldu 37 cm 1286 gr olmuş. Aldığım 10 kiloya fazla her gün yarım saat yürüyüş dedi 32. Haftaya nst ve tahlil istedi Eki Görüntüle 2264193
Biliyorsunuz bizim köpeğimiz var ve tatile, heryere hep onu da götürdük. İnstagramda sürekli onun fotolarını paylaştığımız için, millet dışarda görünce siz de köpekle kafayı yediniz çocuk yapın artık diyordu. Ben kısmet/hayırlısı diince, olsun olsun hadi artık yapın diyorlardı.(genelde büyükler) Ayıp olmasın diye size ne diyemiyordum ama düşününce bi terslemek lazım. Sanki çocuk yapsam 2 dakika için bile olsa sevinecek ya da bigün gelip de çocuğuma bakacak. Eski nesil daha patavatsız ve cahil olabiliyor...
Aynen öyle bizim cocugumuzun olup olmaması milleti gerdi sizene dimi? Ben en çok nezaman kırılmıştım biliyomusunuz facede şuanda net hatırlamıyorum kedi yada köpeğe yapılan bir zulüm videosunun altına bir kadın vicdansız olduğun Allahın sana çocuk nasip etmediğinden belli zaten gibi bişey yazmıştı çok dokunmuştu vicdansızların mı çocuğu olmuyor yani diye çok çirkin zihniyetler var
Yani kızlar yanlış anlamayın dayanamadım artık ama karnınızda bebek taşıyorsunuz, orucu doktora soruyorsunuz. Doktor tut dese tutacak mısınız? Akıl var sonuçta, bütün gün yememek, içmemek nasıl bebeği etkilemesin... ilk düşünmeniz gereken o canlının sağlığı..
Bol kabuslu bol ekşınlı bir geceden sonra Günaydın herkese
9’da oğlumla uyuyup 3’te uyandım. Halen uyanığım..
Öğlen uykusuna birlikte yatıcaz yine belli oldu..
Tabi ki sağlığını düşünürüm çocuğumun ama Ramazan harici bile çok sık yiyen açlıktan cok etkilenen biri olmadım hamilelik süresince. Ki hepsini değil dr sıkıntı olmaz demiş olsaydı gün aşırı tutmayı düşünmüştüm izinli günlerimde. Ablam 3 hamilelik geçirdi hepsinde de ara ara tuttu cok şükür bir sıkıntısı da olmadı dr da kötü olmadığın sürece tutabilirsiniz demişti Borç olayından biraz korkuyorum maddi manevi. Rabbim izin veriyor tabi ki merhameti de sonsuz ama ben sormadan kendim karar vermek istemedim