2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar şimdi hm tulumlara baktım bodylerde bile jarse yazıyor. Benim bildiğim jarse pamuklu kumaş değil böyle parlak bi kumaş. Bebeğim terini nasıl emiyorki bebek giysisinde jarse olurmuki?
Yok canim hm deki jarse pamuklu kumas oluyor ona bende takilmistim ama aldim baktim yuzde yuz pamuk yani alabilirsin butun bebek kiyafetleri bu sekilde

Kızlar şimdi hm tulumlara baktım bodylerde bile jarse yazıyor. Benim bildiğim jarse pamuklu kumaş değil böyle parlak bi kumaş. Bebeğim terini nasıl emiyorki bebek giysisinde jarse olurmuki?
Terettüt bile etme canım organic coton yazıyo etiketinde ki kumaşı gerçekten yumuş yumuş

hastane çıkışımız nasıl kızlar
Çok tatlı güzel günlerde giysin bu kumaş böyle dokulu bir kumaş dimi tugbakugu da bir organik bir de penye seçeneği var bu hangisi oluyor canım?
Ay Allahım resmen saçları çıkmış artık bunların ya maşallah

Mutlu,sağlıklı senelerin olsun:)
Hediyende sağlıkla gelsin inşallah
Benimde 4 gün sonra doğum günüm

benim aldığım organik canım
yumuşacık kumaşı

çıktık kontrolden kızlar
bizim kız 1660 gram 41 cm olmuş
herşey yolunda çok şükür
yine yüzünü göremedik doğuma artık diyorum yani göstermicek anlaşıldı
sabah bide dünya çikolata yedim uyumasın göstersin diye yine yok yine yok yani
açlık tokluk şekerimede kan değerlerimede normal dedi
haftası yine kafa çevresi 2 hafta karın çevresi 1 hafta ilerde genetiktir olabilir diyo bizim doktor takılmıyo önde gitmesine
eşi artık iyice yukarı çıkmış kesinlikle normal doğumu etkilicek şekilde rahmi kapatmıyo dedi
rahim ağzı uzunluğumda 33 cm
bizde durumlar böyle işte

Sanırım bendede 12 yılın verdiği bi tahammülsüzlük var bu söze karşı,cok isteyen bi insanı cok incitiyor.birazda suanin vermış olduğu duygusallıktan ve hassasliktan olmalı ki bian okuyunca içime dokundu... tabi ki yaşamayan bu konunun hassasiyetini anlayamaz.sozum yok buna.Rabbim kimseye de yaşatmasın bunu.

Canim kotu niyetin oldugunu dusunmuyorum zaten.bende ki hassasiyet tabiki herkesde olamaz ama emin olki bu durumu yasayan çok insan bu sözden alinabilir.sorun yok benden yana.Rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin.

Amin canım benim inşallah.

Maşallah
Bende de gecen hafta kontrole gittiğimde baş cevresi 2 hafta ,karın çevresi 1 hafta ilerde gidiyordu
Kemik fl uzunlugu 1 hafta geriden
Senın fl uzulupu kaç canım

Yok canım demek istediğim hani istemeyen insanlarda olabiliyor kimi çocuk çocuk yanarken hani bu insanlara bile o muamele yapılıyor toplum cahilliği yoksa hoş değil olmayana denilmez olana da denilmez
Tabiki zor Allah kimsenin evini boş bırakmasın

Tontiş Tontiş Bi kızın olcak
Maşallah canım

P Pelinim35 bu sözü söyleyen insanla muhbbeti iki uzatsan, ardından küfür de eder. Aslında hiiiç takmamak lazım demek ki seviyesi o ama insan bazen sinirleniyor tabii. Bazıları çocuk doğurup doğurup sokağa atıyor, o mantıkla o zaman onlar nasıl hak etmiş oluyor. Ayrıca veren Allah almasını da bilir, büyük konuşmamalı kimse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…