- 17 Kasım 2018
- 609
- 583
- 18
Yok canim hm deki jarse pamuklu kumas oluyor ona bende takilmistim ama aldim baktim yuzde yuz pamuk yani alabilirsin butun bebek kiyafetleri bu sekildeKızlar şimdi hm tulumlara baktım bodylerde bile jarse yazıyor. Benim bildiğim jarse pamuklu kumaş değil böyle parlak bi kumaş. Bebeğim terini nasıl emiyorki bebek giysisinde jarse olurmuki?
Terettüt bile etme canım organic coton yazıyo etiketinde ki kumaşı gerçekten yumuş yumuşKızlar şimdi hm tulumlara baktım bodylerde bile jarse yazıyor. Benim bildiğim jarse pamuklu kumaş değil böyle parlak bi kumaş. Bebeğim terini nasıl emiyorki bebek giysisinde jarse olurmuki?
aynen canım tuğba kuğuÇok güzel canım seninki de mi tugbakugu
Çok tatlı güzel günlerde giysinhastane çıkışımız nasıl kızlar
Ay Allahım resmen saçları çıkmış artık bunların ya maşallahBen de kontrole geldim , ayrıca bugün doğumgünüm 30 Yaşıma giriyorum hediyem bu tospik oldu37 cm 1286 gr olmuş. Aldığım 10 kiloya fazla her gün yarım saat yürüyüş dedi 32. Haftaya nst ve tahlil istedi Eki Görüntüle 2264193
Mutlu,sağlıklı senelerin olsun:)Ben de kontrole geldim , ayrıca bugün doğumgünüm 30 Yaşıma giriyorum hediyem bu tospik oldu37 cm 1286 gr olmuş. Aldığım 10 kiloya fazla her gün yarım saat yürüyüş dedi 32. Haftaya nst ve tahlil istedi Eki Görüntüle 2264193
seninde kutlu olsun canımGünaydın
Üreten kazanan işçi emekçi arkidişlerim bayramımız kutlu olsun
benim aldığım organik canımÇok tatlı güzel günlerde giysinbu kumaş böyle dokulu bir kumaş dimi tugbakugu da bir organik bir de penye seçeneği var bu hangisi oluyor canım?
Ay Allahım resmen saçları çıkmış artık bunların ya maşallah
Sanırım bendede 12 yılın verdiği bi tahammülsüzlük var bu söze karşı,cok isteyen bi insanı cok incitiyor.birazda suanin vermış olduğu duygusallıktan ve hassasliktan olmalı ki bian okuyunca içime dokundu... tabi ki yaşamayan bu konunun hassasiyetini anlayamaz.sozum yok buna.Rabbim kimseye de yaşatmasın bunu.Canımcım Allah isteyen nasip etsin yokluğunu göstermesin de alay etmedi herkes çocuk yapmadıkları için kısır zannediyomuş kendisini onu dile getirdi komik Bi durum çünkü her çocuğu olmayan insan kısır olamaz dimi sonuçta tercihler hiç istemeyenlerde var
Benim arkadaşım da 4 yıllık evli ne eşinde ne kendinde tıbbi Bi sebep olmamasına rağmen hamile kalamıyo tedaviye başlicaklar Bi arkadaşım daha var yapmıyo Allah korusun falan diyo düşün yani olmayana çok zor Bi durum haklısın ama dalga geçilmelik Bi durum olmadı
Canim kotu niyetin oldugunu dusunmuyorum zaten.bende ki hassasiyet tabiki herkesde olamaz ama emin olki bu durumu yasayan çok insan bu sözden alinabilir.sorun yok benden yana.Rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin.Aslında hiç kötü bir niyetim olmadan yaşadığım süreci anlattım. 6 yıl kendi isteğimizle çocuk yapmadığınızı büyüklere anlatamıyorduk. Onlarda olmadığını düşünüyordu. En genel tabiriyle ülkede kısırlık deniyor diye bu kelimeyi kullandım.
Yasadigin zorluğu ve kırılganlığı anlayabiliyorum ama asla niyetimin insanları kırmak olmadığını da bil lütfen. Sevgiler..
Amin canım benim inşallah.Canım benim ben 2 2.5 yıl uğraştım ne streslere girdim gitmediğim doktor kalmadı. Evet bizim bünyemiz demekki hemen hamile kalmayı kabul etmiyor.seninki dile kolay 12 yıl. Rabbim kucagımıza alınca çektiğimiz tüm sıkıntılar unutturur insallah
Maşallahçıktık kontrolden kızlar
bizim kız 1660 gram 41 cm olmuş
herşey yolunda çok şükür
yine yüzünü göremedik doğuma artık diyorum yani göstermicek anlaşıldı
sabah bide dünya çikolata yedim uyumasın göstersin diye yine yok yine yok yani
açlık tokluk şekerimede kan değerlerimede normal dedi
haftası yine kafa çevresi 2 hafta karın çevresi 1 hafta ilerde genetiktir olabilir diyo bizim doktor takılmıyo önde gitmesine
eşi artık iyice yukarı çıkmış kesinlikle normal doğumu etkilicek şekilde rahmi kapatmıyo dedi
rahim ağzı uzunluğumda 33 cm
bizde durumlar böyle işte
Yok canım demek istediğim hani istemeyen insanlarda olabiliyor kimi çocuk çocuk yanarken hani bu insanlara bile o muamele yapılıyor toplum cahilliği yoksa hoş değil olmayana denilmez olana da denilmezSanırım bendede 12 yılın verdiği bi tahammülsüzlük var bu söze karşı,cok isteyen bi insanı cok incitiyor.birazda suanin vermış olduğu duygusallıktan ve hassasliktan olmalı ki bian okuyunca içime dokundu... tabi ki yaşamayan bu konunun hassasiyetini anlayamaz.sozum yok buna.Rabbim kimseye de yaşatmasın bunu.
Ay ben ona bakcaktım unuttum bugün bakıp yazıcam kuzum eve geçer geçmezKızlar fl uzunluğu yani kemik uzunluğu 1 hafta geriden gidiyor.dr sordum normal dedi
Böyle olan var mı
Tontiş Tontiş Bi kızın olcakçıktık kontrolden kızlar
bizim kız 1660 gram 41 cm olmuş
herşey yolunda çok şükür
yine yüzünü göremedik doğuma artık diyorum yani göstermicek anlaşıldı
sabah bide dünya çikolata yedim uyumasın göstersin diye yine yok yine yok yani
açlık tokluk şekerimede kan değerlerimede normal dedi
haftası yine kafa çevresi 2 hafta karın çevresi 1 hafta ilerde genetiktir olabilir diyo bizim doktor takılmıyo önde gitmesine
eşi artık iyice yukarı çıkmış kesinlikle normal doğumu etkilicek şekilde rahmi kapatmıyo dedi
rahim ağzı uzunluğumda 33 cm
bizde durumlar böyle işte
Benimkide 10gün kadar geriden geliyor eşimin boyu 1.88 ben uzun olmasını beklerlen neden kosa boylu anlamadım.Kızlar fl uzunluğu yani kemik uzunluğu 1 hafta geriden gidiyor.dr sordum normal dedi
Böyle olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?