- 17 Kasım 2018
- 609
- 583
- 18
Bana sorulmasından en hoşlanmadığım soruydu sanırım o yüzden kardeşim e bile sormuyorum. Ben 3 yıl bekledim çok veklemedim belki ama o 3 yıl boyunca hep tedavi gördüm insanlar bazen üstüne vazife gibi görüyor onları ne ilgilendiriyorsa bize evlatlık alın diyen bile oldu. Defalarca bu konu yüzünden oturup ağlamışımdır.Rabbim çok şükür nasip etti .Kimseye bu tarz hani cocuk yok mu yapmiyo musunuz vs vs sorulari sormamak lazim. Belki istemiyo evliliginde sorun var belki istiyo da olmuyo hele buysa sorun gercekten anlatmak istemiyo da olabilir.cogu insan tedavi oldugunu soylemek istemez.yani ozel bi soru bu.ben suana kadar hicbi arkadasima sormadim banada buyukler disinda soran olmadi.buyukler daha patavatsiz malesef.
Canim senin suan boyu kac.Fl.uzunlugunu 7 ile carptigindaMaşallah
Bende de gecen hafta kontrole gittiğimde baş cevresi 2 hafta ,karın çevresi 1 hafta ilerde gidiyordu
Kemik fl uzunlugu 1 hafta geriden
Senın fl uzulupu kaç canım
Film çocuğa uygunsa gidebilir canım biz 3 yaşında başladık gitmeyeCanlarım biraz konu dışı ama oğlum 4 yaşında tam.Avm ye geldik.Sinemaya girmek istiyor.Yaşı uygun mudur sizce?İlk defa gireceğiz.
Güzel haberler almışsın canım gözün aydın, benim kuzularda 200 gr farkla ilerliyor daha fark açılmasını istemiyor dr inş düzelir zamanla.. hedef 35 ve ötesi inşallahKızlar kontrolden geldim şükür bebekler iyi. Rahim ağzı aynı çok yorulmak yok 35i bir görelim dedi. Benim sağdaki yaramaz kafayı yukarı döndürmüş daha dönebilir dedi. Diğeri baş aşağı. Tabii gene bir fotoğraf yok poz vermiyorlar. Biri 1300 biri 1500 gr olmuş aradaki fark açılmamalıymış
Ben de henuz 2 yil bile olmadan hamile kaldim ona ragmen cevreden tedaviyle mi kaldin diyenler oldu. Artik kadin toplulugunun icine girmek istemez olmustum.Nasilsin iyi misin ardindan cocuk yok mu soruyoru nefret etmistim artik.Bence de kimseye soamak lazim.Kimseyi ilgilendirmez yani. Ailelerimizden hic oyle sozler isitmedim kayinvalidem falan 1 kez olsun sormadi.Ama cevreye ne oluyoduysa artik neyse ki geldi gecti cok.sukur Rabbim dogru zsmanda nasip etti. Sanki evlenir.evlenmez cocuk yapmaliyiz algisi var insanalarda
İnşallah düzelirler canımGüzel haberler almışsın canım gözün aydın, benim kuzularda 200 gr farkla ilerliyor daha fark açılmasını istemiyor dr inş düzelir zamanla.. hedef 35 ve ötesi inşallah
Hoşbuldum canım. Kafamı biraz yükseltip yatabiliyorum sırt üstü. Hem reflü için de iyi oluyor.gojibeeren hoşgeldin canım şikayetlerimiz aşağı yukarı aynı, sırt üstü yatabilmene şaşırdım ben sağdan sola dönerken bile sırt üstü nefessiz kalıyorum bebekler sanki midemde
Benim doktorum tercihi bana bıraktı aslında ama önceden planlamış bir sezaryende bebeklerin nerdeyse sıfır riskle dünyayla geldiklerini söyledi. Benim ikiz bebeklerim olacak. Pozisyonu uygunsa ilk bebek problemsiz şekilde dünyaya gelir ama 2. bebek için kimse garanti veremez, riske girmeye değer mi? dedi banaHenüz dru normal veya sezeryanla doğum olur şeklinde bir açıklamada bulunan oldu mu? Daha erken galiba bunu anlayabilmek için.
1,5 yaşında sesi çocuklar için ayarlanmış sinemaya gittik biz ilk. 2’den sonra normal sinemaya gidiyoruz. Çok ön koltuk olmadan arkalar ortalar keyifli oluyoCanlarım biraz konu dışı ama oğlum 4 yaşında tam.Avm ye geldik.Sinemaya girmek istiyor.Yaşı uygun mudur sizce?İlk defa gireceğiz.
Kaynanam sinirimi bozdu bu konuda son ayınız tutsanız tutarsınız ben tutmuştum dediKızlar merhaba ara ara mesajlara baktım hepsini okuyamadım
Pazar gününden beri hep hastanedeyim. Ateşim çok zor düştü. Antibiyotik tedavisine başladık, bakalım düzelirim inşallah
Oruç konusu konuşulmuş, kızlar bir ilahiyatçı olarak söyleyeyim. Hamilelikte beslenmenin en önemli olduğu ayların içerisindeyiz. Hem kendi sağlığımız hem de bebeğimizin sağlığı için oruç tutmak kesinlikle doğru değil. Hatta hamileliği geçtim, emziren annelere bile Allah musade vermis.
Diyelim ki, siz kendinizi iyi hissediyorsunuz, oruç tutabiliyorsunuz. Ama karnimizda olup bitenlerle ilgili fikriniz var mi? Bebeğe nasıl bir etki yaptığından haberiniz var mı?
Allah yarattığı canlıları tanıyor biliyor, bu yüzden kadınlardan hamilelikte ve emzirme döneminde bu zorunluluğu kaldırmış. Kendinize ve bebeğini de eziyet etmeyin
Bir de "şu kişi 9. Ayda bile tuttu, bu kişi bütün gebeliklerinde tuttu" gibi örneklere hiç yanaşmayın. Birincisi oruç tutulan Gunler şuan çok uzun, ikincisi herkesin bünyesi ve bebeği farklı, üçüncüsü o insanlar oruç tutmanın zararını farketmemiş olabilirler gebelikleri boyunca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?