2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ay ne çok hadsiz var ya valla benimde aynı aileden dahi olsa tahammülüm yok şakaya bile gelmiyorum yapıştırıyorum cevabı benim canım benim çocuğum kıymetli arkadaş kusura bakmasın kimseden Bi iğne istemiyorum kimseye de eyvallahım yok kaşınana yapıştırırım cevabını

Ah canim ah o eltiler hep oyle zaten benimkide ayni halt kendi evlatlarini herseye layik gorur parasina bakmadan alir eder ilk cocugum alcagm seylerde hemen fiyat uzerinden yuruyo esim malesef abisiyle ortak is yapiyor ve sanki o buna hakmis gibi herseye muhalefet ve de kendinde 3 cocuk varken benimki ilkken herseyi kiskanan kimde ne gorse aynisini yapan bana ne yapmaz dogal olqrak ama hic taviz vermiyorum kimse evladimdan onemli degil siler atarm

Aynen canım valla bıktım bu insanlardan. Bizim gözümüzde yaş kalmadı ağlamaktan...Allah'a hata olmasın da inan kötü bı şey olsa sevinecekler diye düşünüyorum artık. Herkes kalbinin ekmeğini yer, Allah herkese gönlüne göre versin. Ama bitti! İster kussunler ister dedikodumu yapsinlar, bundan böyle cevabını alacak herkes

Ne geciyo ellerine bı anlasak...ben kimseye ilismem inan, herkes kendi hayatından sorumludur iyi bı şey olduysa sevinirim kimseye kıskançlık beslemem ama etrafimdaki insanlar çok dar kalpli...canım sen de yapıştir lafını, çekinme hiç. Ben öyle uygun gördüm, herkes kendi çocuğuyla ilgilensin de çık boşver

Sorma canim bende oyleym benim yoktu onun var 3 tane hemde ve ben elimden gledigi kadar hepsini sevdim de ettim de aldim da yaptim ettm de lafi olsun diye demiyorum asla ve yani hic bseyn kiymetni bilmiyo malsef ve sunu anladimki insan fesatsa herkese fesat ve boylede gider aslada degismez en iyisimi kimseyi sallamicaksn zaten bu evladimi ben o kdar bekledim onada kimseyede bisey dusmez kirarm hic acimam sabirda bi yere kdar oluyor cunku

Kızlar size sıkıntı veren kişiler varsa doğuma kadar enazından uzak durun. Benim kv hergün beni arayıp o öyle olmuş bu böyle olmuş yarım saat telda ağlıyordu ve taşgibi kadındır. Birgün dedim ben zaten stresli gebelik yaşıyorum lütfen beni bir süre arama. Geçenlerde de kendi annem bana felaket senaryoları yaz aman dikkat et öyle olur böyle olur şunu yaşarsın içim karardı yeminle, bende kendi anneme bana pozitif enerji vereceksen beni ara yoksa beni arama dedim. Eşime bile gereksiz sinirlendiği anlarda diyorum lütfen sabah 9da işe git akşam 11de ben uyuyunca gel kim olursa olsun benden ve bebeğimden önemli değil.

Kızlar bebikimin dolabını dayısı ve babası dün akşam kurdu, oda yapmadım anne yanı beşik aldım ama ben kıyafet bakımından zor sığan biri olduğum için böyle bi dolap aldım ve kendi giyinme odamıza kurdurdum

Eklentiler

• IMG_20190430_235923.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_20190430_235912.webp
    19 KB · Görüntüleme: 51
Dolap sade ve şık baya da bişey toplar. Güle güle kullan :)

Kız senle cok benziyoruz yazdıklarını okurken kendi cumlelerim sandım (yalniz senin o kadar yazdığın şeyden sonra benim bunu yazmam ) sakın gerilme sakın. Bende kendi kendime olanları konuşup konuşup alevleniyordum iki gün öncesine kadar. Hastanede yattım da fesat eltim geçmiş olsun diye ne bir mesaj ne bir telefon. Hamilelik iyi oldu herkesi gördük.

Hâlâ ama hâlâ 2 yıl oldu dugunumu gelinigimi kınamı konuşuyorlar. Önceden umursamiyordum ama en son artik konu bebeğime gelince bende tüm sarteller attı. Erkek olacak diye aman Yarabbi dünyaları yıkıldı. Ki başından beri kız istemiştim. Onların çok şanslı olduğunu söyledim hep. Bana salça olmasın diye. Kıyafetlerim evim esyalarim her şeyim dilinde kızın ya. Ben böyle kenar mahalle ben böyle varoş insan görmedim. Kocasıyla kocamı kıyaslar ailesiyle ailemi. Hamile kalmam o kadar iyi oldu ki. Herkesin yüzünü görmüş olduk.

Maşallah
Bende de gecen hafta kontrole gittiğimde baş cevresi 2 hafta ,karın çevresi 1 hafta ilerde gidiyordu
Kemik fl uzunlugu 1 hafta geriden
Senın fl uzulupu kaç canım
fl ne demek bilmiyorum ama ultrason kağıdının üstüne baktım şimdi 57.11 mm yazıyo
o mu sorduğun şey bilmiyorum ama

Ahahahah ben de öyleyim aklıma geldikçe dellenir alevlenirim:))) valla canım Allah bu fesatlarin şerrinden korusun bizi, benimki biz daha sevgiliyken başlamışti saçmalamaya. İlla yeri gelir, o zaman soylersin iki tuşa basmak zor gelmiş aramadiniz bile diye..zor işimiz valla:))

E bunu da ben yazmışım gibi olmuş bizimki de erkek olacak bı gor ne hale geldi Allah akıl fikir versin ya valla su cinsiyetçi insanlardan nefret ediyorum

Güle güle kullan canım ben de normal 5 kapılı gardrop aldım. Bebişe bir şifonyer bile yeter büyük ihtimalle ama biz de kendimize almış olduk bir nevi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…