Ay ne çok hadsiz var ya valla benimde aynı aileden dahi olsa tahammülüm yok şakaya bile gelmiyorum yapıştırıyorum cevabı benim canım benim çocuğum kıymetli arkadaş kusura bakmasın kimseden Bi iğne istemiyorum kimseye de eyvallahım yok kaşınana yapıştırırım cevabınıCanlarım böyle patavatsız insanlara çat diye cevap vermek lazım aslında, inanın nezaketin de bı sınırı var. 2li test zamanında Dr bize bebeğin beyninde kist var dedi direk, biz 1ay uyku uyumadik kaç km yol yapıp başka Dr lara gittik. Neler yaşadığımı bı ben bı Allah bilir. Meğer o dönemde olabilen bı şeymiş ve 20 hafta civarında beyin gelişmesini devam ettirdiği için o sorun ortadan kalkabikiyormus ki öyle de oldu çok şükür sonsuz şükür Rabbime... Ve biz bu durumu kimseye soylemedik çünkü ileri geri konuşurlar biliyoruz. Telefobda sesimizden bı sorun olduğunu anlasalar da biz bilmiyoruz, Dr net bı şey söylemedi geveledi fln dedik. Ona rağmen benim ektim olacak kadın aramış, bana olmuşla ölmüşe çare yok dedi. Aptal kadın! Ona o an küfür etmek istedim! Sonra da kalkmış 2 çocuğu arasında yaşadığı kaybını (1-2aylik gebeydi galiba) anlatiyo, çok üzülmüş de bilmem ne. Seninki can da benim ki ne! Valla bu saatten sonra bana laf soyleyeni, yavruma iliseni yırtarım. Hiç tacizine tahammulum yok bu cahillere.
Ah canim ah o eltiler hep oyle zaten benimkide ayni halt kendi evlatlarini herseye layik gorur parasina bakmadan alir eder ilk cocugum alcagm seylerde hemen fiyat uzerinden yuruyo esim malesef abisiyle ortak is yapiyor ve sanki o buna hakmis gibi herseye muhalefet ve de kendinde 3 cocuk varken benimki ilkken herseyi kiskanan kimde ne gorse aynisini yapan bana ne yapmaz dogal olqrak ama hic taviz vermiyorum kimse evladimdan onemli degil siler atarmCanlarım böyle patavatsız insanlara çat diye cevap vermek lazım aslında, inanın nezaketin de bı sınırı var. 2li test zamanında Dr bize bebeğin beyninde kist var dedi direk, biz 1ay uyku uyumadik kaç km yol yapıp başka Dr lara gittik. Neler yaşadığımı bı ben bı Allah bilir. Meğer o dönemde olabilen bı şeymiş ve 20 hafta civarında beyin gelişmesini devam ettirdiği için o sorun ortadan kalkabikiyormus ki öyle de oldu çok şükür sonsuz şükür Rabbime... Ve biz bu durumu kimseye soylemedik çünkü ileri geri konuşurlar biliyoruz. Telefobda sesimizden bı sorun olduğunu anlasalar da biz bilmiyoruz, Dr net bı şey söylemedi geveledi fln dedik. Ona rağmen benim eltim olacak kadın aramış, bana olmuşla ölmüşe çare yok dedi. Aptal kadın! Ona o an küfür etmek istedim! Sonra da kalkmış 2 çocuğu arasında yaşadığı kaybını (1-2aylik gebeydi galiba) anlatiyo, çok üzülmüş de bilmem ne. Seninki can da benim ki ne! Valla bu saatten sonra bana laf soyleyeni, yavruma iliseni yırtarım. Hiç tacizine tahammulum yok bu cahillere.
Aynen canım valla bıktım bu insanlardan. Bizim gözümüzde yaş kalmadı ağlamaktan...Allah'a hata olmasın da inan kötü bı şey olsa sevinecekler diye düşünüyorum artık. Herkes kalbinin ekmeğini yer, Allah herkese gönlüne göre versin. Ama bitti! İster kussunler ister dedikodumu yapsinlar, bundan böyle cevabını alacak herkesAy ne çok hadsiz var ya valla benimde aynı aileden dahi olsa tahammülüm yok şakaya bile gelmiyorum yapıştırıyorum cevabı benim canım benim çocuğum kıymetli arkadaş kusura bakmasın kimseden Bi iğne istemiyorum kimseye de eyvallahım yok kaşınana yapıştırırım cevabını
Ne geciyo ellerine bı anlasak...ben kimseye ilismem inan, herkes kendi hayatından sorumludur iyi bı şey olduysa sevinirim kimseye kıskançlık beslemem ama etrafimdaki insanlar çok dar kalpli...canım sen de yapıştir lafını, çekinme hiç. Ben öyle uygun gördüm, herkes kendi çocuğuyla ilgilensin de çık boşverAh canim ah o eltiler hep oyle zaten benimkide ayni halt kendi evlatlarini herseye layik gorur parasina bakmadan alir eder ilk cocugum alcagm seylerde hemen fiyat uzerinden yuruyo esim malesef abisiyle ortak is yapiyor ve sanki o buna hakmis gibi herseye muhalefet ve de kendinde 3 cocuk varken benimki ilkken herseyi kiskanan kimde ne gorse aynisini yapan bana ne yapmaz dogal olqrak ama hic taviz vermiyorum kimse evladimdan onemli degil siler atarm
Sorma canim bende oyleym benim yoktu onun var 3 tane hemde ve ben elimden gledigi kadar hepsini sevdim de ettim de aldim da yaptim ettm de lafi olsun diye demiyorum asla ve yani hic bseyn kiymetni bilmiyo malsef ve sunu anladimki insan fesatsa herkese fesat ve boylede gider aslada degismez en iyisimi kimseyi sallamicaksn zaten bu evladimi ben o kdar bekledim onada kimseyede bisey dusmez kirarm hic acimam sabirda bi yere kdar oluyor cunkuNe geciyo ellerine bı anlasak...ben kimseye ilismem inan, herkes kendi hayatından sorumludur iyi bı şey olduysa sevinirim kimseye kıskançlık beslemem ama etrafimdaki insanlar çok dar kalpli...canım sen de yapıştir lafını, çekinme hiç. Ben öyle uygun gördüm, herkes kendi çocuğuyla ilgilensin de çık boşver
Herhalde bir de kendini rahat bırakıyorsun kafan rahat oluyor. Onun da etkisi var benceDiyosunnnn nasılsa kolay kolay olmuyor inancından heralde:))
Valla bilmiyorumBenimkide 10gün kadar geriden geliyor eşimin boyu 1.88 ben uzun olmasını beklerlen neden kosa boylu anlamadım.
Dolap sade ve şık baya da bişey toplar. Güle güle kullan :)Kızlar bebikimin dolabını dayısı ve babası dün akşam kurdu, oda yapmadım anne yanı beşik aldım ama ben kıyafet bakımından zor sığan biri olduğum için böyle bi dolap aldım ve kendi giyinme odamıza kurdurdum
Kız senle cok benziyoruz yazdıklarını okurken kendi cumlelerim sandımCanlarım böyle patavatsız insanlara çat diye cevap vermek lazım aslında, inanın nezaketin de bı sınırı var. 2li test zamanında Dr bize bebeğin beyninde kist var dedi direk, biz 1ay uyku uyumadik kaç km yol yapıp başka Dr lara gittik. Neler yaşadığımı bı ben bı Allah bilir. Meğer o dönemde olabilen bı şeymiş ve 20 hafta civarında beyin gelişmesini devam ettirdiği için o sorun ortadan kalkabikiyormus ki öyle de oldu çok şükür sonsuz şükür Rabbime... Ve biz bu durumu kimseye soylemedik çünkü ileri geri konuşurlar biliyoruz. Telefobda sesimizden bı sorun olduğunu anlasalar da biz bilmiyoruz, Dr net bı şey söylemedi geveledi fln dedik. Ona rağmen benim eltim olacak kadın aramış, bana olmuşla ölmüşe çare yok dedi. Aptal kadın! Ona o an küfür etmek istedim! Sonra da kalkmış 2 çocuğu arasında yaşadığı kaybını (1-2aylik gebeydi galiba) anlatiyo, çok üzülmüş de bilmem ne. Seninki can da benim ki ne! Valla bu saatten sonra bana laf soyleyeni, yavruma iliseni yırtarım. Hiç tavizim tahammulum yok bu cahillere. Geçen gün de fesatligin kitabını yazan teyzem aramış bana doğumda bebeği çalanlar fln oluyo diyip aklınca bana moral bozukluğu vermeye çalışıyo. Daha da tel acmiycam. Allah ıslah etsin bu kalbi kötü insanları
TeşekkürlerDolap sade ve şık baya da bişey toplar. Güle güle kullan :)
fl ne demek bilmiyorum ama ultrason kağıdının üstüne baktım şimdi 57.11 mm yazıyoMaşallah
Bende de gecen hafta kontrole gittiğimde baş cevresi 2 hafta ,karın çevresi 1 hafta ilerde gidiyordu
Kemik fl uzunlugu 1 hafta geriden
Senın fl uzulupu kaç canım
Ahahahah ben de öyleyim aklıma geldikçe dellenir alevlenirim:))) valla canım Allah bu fesatlarin şerrinden korusun bizi, benimki biz daha sevgiliyken başlamışti saçmalamaya. İlla yeri gelir, o zaman soylersin iki tuşa basmak zor gelmiş aramadiniz bile diye..zor işimiz valla:))Kız senle cok benziyoruz yazdıklarını okurken kendi cumlelerim sandım(yalniz senin o kadar yazdığın şeyden sonra benim bunu yazmam ) sakın gerilme sakın. Bende kendi kendime olanları konuşup konuşup alevleniyordum iki gün öncesine kadar. Hastanede yattım da fesat eltim geçmiş olsun diye ne bir mesaj ne bir telefon. Hamilelik iyi oldu herkesi gördük.
E bunu da ben yazmışım gibi olmuşHâlâ ama hâlâ 2 yıl oldu dugunumu gelinigimi kınamı konuşuyorlar. Önceden umursamiyordum ama en son artik konu bebeğime gelince bende tüm sarteller attı. Erkek olacak diye aman Yarabbi dünyaları yıkıldı. Ki başından beri kız istemiştim. Onların çok şanslı olduğunu söyledim hep. Bana salça olmasın diye. Kıyafetlerim evim esyalarim her şeyim dilinde kızın ya. Ben böyle kenar mahalle ben böyle varoş insan görmedim. Kocasıyla kocamı kıyaslar ailesiyle ailemi. Hamile kalmam o kadar iyi oldu ki. Herkesin yüzünü görmüş olduk.
Güle güle kullan canım ben de normal 5 kapılı gardrop aldım. Bebişe bir şifonyer bile yeter büyük ihtimalle ama biz de kendimize almış olduk bir neviKızlar bebikimin dolabını dayısı ve babası dün akşam kurdu, oda yapmadım anne yanı beşik aldım ama ben kıyafet bakımından zor sığan biri olduğum için böyle bi dolap aldım ve kendi giyinme odamıza kurdurdum
Fl kemik uzunluğu demek hafta olarak kaç kuzumfl ne demek bilmiyorum ama ultrason kağıdının üstüne baktım şimdi 57.11 mm yazıyo
o mu sorduğun şey bilmiyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?