2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar sabahtan beri gardropları düzenliyorum gardrobun birini bebeğim icin bosalttım kıslıkları kaldırdım giymediğim kıyafetleri hurclara koydum baya yoruldum yeni oturdum ☺
Off benimde hafta hafta senin dediklerini yapmam lazım...önce bir çekmeceli şifonyer alacağım. Oğlumun dolabı var. Nasıl olsa emzirirken aynı odadayız. Sonra bu oğluma 'da yaparim oda ins.

Off benimde hafta hafta senin dediklerini yapmam lazım...önce bir çekmeceli şifonyer alacağım. Oğlumun dolabı var. Nasıl olsa emzirirken aynı odadayız. Sonra bu oğluma 'da yaparim oda ins.
Çok ağırlasmadan basla canım. Baya ugrastırdı beni. Haziranda da dip köşe temizlik yaparız inşallah annem gelecek bir de kadın çağırcam.

Agirlasinca cok zor kizlar 32 hafta bitiyor ben gibi zorlanan varmi artk normal ev isi bile yapamiyorum belim agriyor vs felan annem uzak yakinimda 2 gorumcem var ama bi ihtycn varmi diye sormuyolar bile ne kdar zor ya aglamak istiyorum bazen

Agirlasinca cok zor kizlar 32 hafta bitiyor ben gibi zorlanan varmi artk normal ev isi bile yapamiyorum belim agriyor vs felan annem uzak yakinimda 2 gorumcem var ama bi ihtycn varmi diye sormuyolar bile ne kdar zor ya aglamak istiyorum bazen
Bırak öyle kalsın kendine niye dert ediyosun. Bizim de yakınımızda kimsemiz yok. Yemekleri ben yapıyorum. Hafta da bir temizliği de eşim yapıyor. Çamaşırları yıkamaya ben koyuyorum eşim seriyor. Sofrayı ben kuruyorum eşim kaldırıyor. Böyle yardimlasa yardimlasa bitecek canım. Mükemmel olmaya çalışma sakın kendimize zarar veriyoruz. Ben çok akillandim.

Ben dinlene dinlene yapıyorum. Eskisi gibi kendimi yormamaya çalışıyorum. Akşam eşimi büyük oğlumu devredip uzanıyorum. Normal bence artık ilkinde de 33 34 de artık pek birşey yapamıyordum.

Aynen cnm yüzde yüz katılıyorum. Özellikle bir kadına ee evlilik ne zaman sorusu da öyle, belki adam daha teklif etmedi, yarasına basıyorsun. Ben de çok dikkat ederim bu konulara...

Ben normalde de oruç tutabilen bir insan değilim. Yapamıyorum iftara 2-3 saat kala baygınlık geçirecek gibi oluyorum ellerim ayaklarim titriyor,gözüm kararıyor allah affetsin

Ben tam 31 hafta oluyorum yarin. İnanki benim kendi ailem 3-4 dakika yürüme mesafesindeler bazen çok ihtiyacım olsa da asla yardima gelin demiyorum. 3 kiz kardes,genc bir anne. Kendi yapabildiğimi yapıyorum eşimle beraber . Hiç takma bile

Kendi ailem olsa yakinda zaten gelirler canm ama malesef degller zaten soylemekle olacak is degl bunlar ama soylemeden de akil etmek gerekmezmi bazen sonucda onlarinda yegenleri normalde her isim iyapiyodm birkac gundur artk yapamiyorm ve esimde 8 den 11 kadar calsiiyo kendim tek kaliyorm bu ara cok mu duygusal oldm bilemiyorm

Vallahi çok güzel. Ailecek kedi hastasıyız ah ah alerjim olmasa 2 tane beslerdim. Eşim çok istiyor bazen yalvarıyor bana
Tanıdığım Bi kız kedi besleyerek alerjisini yendi sağlık herşeyin başı canım hayat sana eziyet olacaksa almanın Bi manası yok
Bana soruyorlar ya kızının kediye alerjisi olursa diye bende diyorum ki kızı evlatlık vericem

İlk bebek mi canım?
Bende henüz zorlanma belirtisi yok çabuk yoruluyorum ama dinlene dinlene her işimi yapıyorum kimseden Bi fayda görmedim beklemiyorum da zaten

İlk bebek mi canım?
Bende henüz zorlanma belirtisi yok çabuk yoruluyorum ama dinlene dinlene her işimi yapıyorum kimseden Bi fayda görmedim beklemiyorum da zaten
Ilk canim normalde kilom da 90 yakindi bide hamilelik kiloda etkili sanrm yarin 33. Haftama giriyorum bu zmaana kadar herseymi yapiyodm ama artk 15 20 dk is yapsam yoruluyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…