2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ilk canim normalde kilom da 90 yakindi bide hamilelik kiloda etkili sanrm yarin 33. Haftama giriyorum bu zmaana kadar herseymi yapiyodm ama artk 15 20 dk is yapsam yoruluyorm
Koca odayı tek boşalttım kendi odama kaydırdım kendi bazamı gardrobumu boşaltıp tekrar düzenledim ertesi gün boyasını yaptırdım Bi sonra ki gün komple evisildim süpürdüm halıları bile gönderdim anneme kız kardeşime bile söylemedim canım 30+4 şuan bende çabuk yoruluyorum yarım saat 1 saat iş yapıp 10 dakika uzandım öyle öyle bitirdim
2 elin varsa başını kaşı felsefesi kimseye gebe kalmayı sevmiyorum ben benimde kaynanam evdeydi geleyim demedi bende onun işini yapmam mesela herkes işine baksın

Kızlar İstanbul’da Dem Stock diye bir outlet varmış bebek markası olarak mothercare varmış duydunuz mu hiç? Gitmeye değer birşeyler var mı acaba?

Keisnlikle bende tenezzul ettgmden degil ama zor zamaninda yaninda oldugun insanlarin senin yaninda olmamasi sadece teklif bile etmemesi sanrm uzucu olan

Keisnlikle bende tenezzul ettgmden degil ama zor zamaninda yaninda oldugun insanlarin senin yaninda olmamasi sadece teklif bile etmemesi sanrm uzucu olan
Tabiki söylesen komşunda gelir canım hamilesin sonuçta diyorum bak evdeydi kızım tek başına napıyon demedi ee şimdi onun komple ev boyancak benim işler bitti sayılır evde keyif yapıcam o uğraşcak bana ne
Takılma düşünme yarım yamalak yap gitsin canım son en kötü 8 9 haftamız hep böyle kalmicaz

Haklisin canim dusmez kalkmaz bir Allah demisler Allah kimseye muhtac etmesin tek olunca dertlesmek iyi geliyor

Yapamamak degil inan canim mart ayinda tam 3 hafta ameliyat olan kaynatama ve beraberinde kaynanama baktm gelen giden misafir yatili olsun sey olsun dusun ama buda tesekkuru sanirim

Haklisin canim dusmez kalkmaz bir Allah demisler Allah kimseye muhtac etmesin tek olunca dertlesmek iyi geliyor
Ben severim böyle durumları ağzıma laf veriyolar yarın bir gün bişey olduğunda mesela görümcem evlenicek evine yardıma gitmicem eşime de dicem ki herkes kendi işini kendi yapsın banane tamam Allah razı olsun hergün yemeği yiyip geliyorum inkar etmiyorum ama benimde onlarda emeğim çok

Yapamamak degil inan canim mart ayinda tam 3 hafta ameliyat olan kaynatama ve beraberinde kaynanama baktm gelen giden misafir yatili olsun sey olsun dusun ama buda tesekkuru sanirim
Ah ah benimde aynı hareket iyiymiş benim için doğumum kolay olurmuş öyle diyolar şuan acıma sıfır
Ama umrumda mı hayır çünkü gün olcak devran dönecek bişey dedikleri zaman çat cevabını yapıştırcam

Ay ciddimisn sorma ya ay kendimi okuyorum zannettim bu kadar is gelen giden toplasan gun boyu 2 saat ya oturuyordm ya oturmuyordm sabah 8 aksam 12 leri buluyordu dusun ve bi akrabalari demiski olsun olsun bisey olmaz dolansin dogumu kolay olur demis bende kaynanama patavatsiz cok komik herhalde pek eglendi bunlari soylerken lafini verrdm de seviyesimi var ki dedim hic bisey diyemedi

Bana bizde derler ki hamileyi çalıştırmak sevaptır dedi kaynanalık
Bende hadi ya anne öylemiymiş bizdede hamlenin elinden Bi bardak su içilmez haramdır derler dedim
Bunlar eski kafalar canım ne gördülerse o kendi ailemde yok çok şükür eğlencemiz vardı kendi tarafım Bi tabak kaldırtmadı akrabalarım ailem vs
Takılma diyorum ya tek değilsin hepsi aynı

kız meylen komiksin:)))))tam benım kafa

Cok guzel demissn canim aynen oyle cahillik malesef benim ailemde bi is yaptrmiyo gidince ama iste herkes bir degil tabi herkes kendi tarafini kendi isini dusunuyor olsun Allah bilsin kul bilmezse napalim

Cok guzel demissn canim aynen oyle cahillik malesef benim ailemde bi is yaptrmiyo gidince ama iste herkes bir degil tabi herkes kendi tarafini kendi isini dusunuyor olsun Allah bilsin kul bilmezse napalim
Sen bebişini düşün kaynanalıkları görümcelikleri boşver haklı olan biz oluruz mis gibi

Aynen öyle çocuk olmayınca kadının suçuymuş gibi düşünüyorlar hemen benim kaynanam hep laf sokardi bana bu konu için çorapsiz gezmemi bile çocuğa bağlıyordu çorap giymiyorsun ondan çocuğun olmuyor olmazda demişti kaç defa sonra eşimde de sorun olduğunu duyduğunda ağzını açıp bi laf etmedi .

Kimse çocuğuna toz konduramıyor.

Doktor sana ne dedi canım. Bana bir süre daha dinlen dedi. Ben korkumdan hiçbir şey yapmıyorum. Ama annem yarın gidecek yavaş yavaş yapmaya baslıcam.nst de sancim çıkmadı pazartesi günkü kontrolde. Haftaya tekrar kontrolum var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…