Koca odayı tek boşalttım kendi odama kaydırdım kendi bazamı gardrobumu boşaltıp tekrar düzenledim ertesi gün boyasını yaptırdım Bi sonra ki gün komple evisildim süpürdüm halıları bile gönderdim anneme kız kardeşime bile söylemedim canım 30+4 şuan bende çabuk yoruluyorum yarım saat 1 saat iş yapıp 10 dakika uzandım öyle öyle bitirdimIlk canim normalde kilom da 90 yakindi bide hamilelik kiloda etkili sanrm yarin 33. Haftama giriyorum bu zmaana kadar herseymi yapiyodm ama artk 15 20 dk is yapsam yoruluyorm
Keisnlikle bende tenezzul ettgmden degil ama zor zamaninda yaninda oldugun insanlarin senin yaninda olmamasi sadece teklif bile etmemesi sanrm uzucu olanKoca odayı tek boşalttım kendi odama kaydırdım kendi bazamı gardrobumu boşaltıp tekrar düzenledim ertesi gün boyasını yaptırdım Bi sonra ki gün komple evisildim süpürdüm halıları bile gönderdim anneme kız kardeşime bile söylemedim canım 30+4 şuan bende çabuk yoruluyorum yarım saat 1 saat iş yapıp 10 dakika uzandım öyle öyle bitirdim
2 elin varsa başını kaşı felsefesi kimseye gebe kalmayı sevmiyorum ben benimde kaynanam evdeydi geleyim demedi bende onun işini yapmam mesela herkes işine baksın
Tabiki söylesen komşunda gelir canım hamilesin sonuçta diyorum bak evdeydi kızım tek başına napıyon demedi ee şimdi onun komple ev boyancak benim işler bitti sayılır evde keyif yapıcam o uğraşcak bana neKeisnlikle bende tenezzul ettgmden degil ama zor zamaninda yaninda oldugun insanlarin senin yaninda olmamasi sadece teklif bile etmemesi sanrm uzucu olan
Haklisin canim dusmez kalkmaz bir Allah demisler Allah kimseye muhtac etmesin tek olunca dertlesmek iyi geliyorTabiki söylesen komşunda gelir canım hamilesin sonuçta diyorum bak evdeydi kızım tek başına napıyon demedi ee şimdi onun komple ev boyancak benim işler bitti sayılır evde keyif yapıcam o uğraşcak bana ne
Takılma düşünme yarım yamalak yap gitsin canım son en kötü 8 9 haftamız hep böyle kalmicaz
Yapamamak degil inan canim mart ayinda tam 3 hafta ameliyat olan kaynatama ve beraberinde kaynanama baktm gelen giden misafir yatili olsun sey olsun dusun ama buda tesekkuru sanirimKoca odayı tek boşalttım kendi odama kaydırdım kendi bazamı gardrobumu boşaltıp tekrar düzenledim ertesi gün boyasını yaptırdım Bi sonra ki gün komple evisildim süpürdüm halıları bile gönderdim anneme kız kardeşime bile söylemedim canım 30+4 şuan bende çabuk yoruluyorum yarım saat 1 saat iş yapıp 10 dakika uzandım öyle öyle bitirdim
2 elin varsa başını kaşı felsefesi kimseye gebe kalmayı sevmiyorum ben benimde kaynanam evdeydi geleyim demedi bende onun işini yapmam mesela herkes işine baksın
Ben severim böyle durumları ağzıma laf veriyolar yarın bir gün bişey olduğunda mesela görümcem evlenicek evine yardıma gitmicem eşime de dicem ki herkes kendi işini kendi yapsın bananeHaklisin canim dusmez kalkmaz bir Allah demisler Allah kimseye muhtac etmesin tek olunca dertlesmek iyi geliyor
Ah ah benimde aynı hareket iyiymiş benim için doğumum kolay olurmuş öyle diyolar şuan acıma sıfırYapamamak degil inan canim mart ayinda tam 3 hafta ameliyat olan kaynatama ve beraberinde kaynanama baktm gelen giden misafir yatili olsun sey olsun dusun ama buda tesekkuru sanirim
Ay ciddimisnAh ah benimde aynı hareket iyiymiş benim için doğumum kolay olurmuş öyle diyolar şuan acıma sıfır
Ama umrumda mı hayırçünkü gün olcak devran dönecek bişey dedikleri zaman çat cevabını yapıştırcam
Bana bizde derler ki hamileyi çalıştırmak sevaptır dedi kaynanalıkAy ciddimisnsorma ya ay kendimi okuyorum zannettim bu kadar is gelen giden toplasan gun boyu 2 saat ya oturuyordm ya oturmuyordm sabah 8 aksam 12 leri buluyordu dusun ve bi akrabalari demiski olsun olsun bisey olmaz dolansin dogumu kolay olur demis bende kaynanama patavatsiz cok komik herhalde pek eglendi bunlari soylerken lafini verrdm de seviyesimi var ki dedim hic bisey diyemedi
Ben severim böyle durumları ağzıma laf veriyolar yarın bir gün bişey olduğunda mesela görümcem evlenicek evine yardıma gitmicem eşime de dicem ki herkes kendi işini kendi yapsın bananetamam Allah razı olsun hergün yemeği yiyip geliyorum inkar etmiyorum ama benimde onlarda emeğim çok
Cok guzel demissn canim aynen oyle cahillik malesef benim ailemde bi is yaptrmiyo gidince ama iste herkes bir degil tabi herkes kendi tarafini kendi isini dusunuyor olsun Allah bilsin kul bilmezse napalimBana bizde derler ki hamileyi çalıştırmak sevaptır dedi kaynanalık
Bende hadi ya anne öylemiymiş bizdede hamlenin elinden Bi bardak su içilmez haramdır derler dedim
Bunlar eski kafalar canım ne gördülerse o kendi ailemde yok çok şükür eğlencemiz vardı kendi tarafım Bi tabak kaldırtmadı akrabalarım ailem vs
Takılma diyorum ya tek değilsin hepsi aynı
Kız ben takılacak olsam haftasına adamı boşamam lazımdı umrumda değiller zoruma gitmiyokız meylen komiksin:)))))tam benım kafa
29+5im bugünFl 30w uyumlu sende :)
Sen bebişini düşün kaynanalıkları görümcelikleri boşver haklı olan biz oluruz mis gibiCok guzel demissn canim aynen oyle cahillik malesef benim ailemde bi is yaptrmiyo gidince ama iste herkes bir degil tabi herkes kendi tarafini kendi isini dusunuyor olsun Allah bilsin kul bilmezse napalim
Aynen öyle çocuk olmayınca kadının suçuymuş gibi düşünüyorlar hemen benim kaynanam hep laf sokardi bana bu konu için çorapsiz gezmemi bile çocuğa bağlıyordu çorap giymiyorsun ondan çocuğun olmuyor olmazda demişti kaç defa sonra eşimde de sorun olduğunu duyduğunda ağzını açıp bi laf etmedi .Bizim toplumumuz özellikle küçük yerler kırsal kesimler çok düşüncesiz.Evlendikten sonra 9 ay korunduk.Çocugu olmuyormuş diye konuşmuşlar beni.25 yaşındaydım.Yasi geç olunca olmuyor da dediler.Evet 25 çok geç bir yaşmış çocuk için.Benim kv 6 aylık evli iken dr git niye çocuğun olmuyor yasin da küçük değil ki korunuyorsunuz desem dedi yüzüme.Etrafa da dert yanmış çocukları olmuyor diye.Bilincsiz insanlar soğan suyu iç şuradaki türbeye git demeye başladılar.Çocuk olmayadabilirdi bu Allahın takdiri.Ne kadar kırıcı olduğunu düşünmüyor insanlar.Ayrica çocuk olmasa bile neden ben Dr gidiyorum soğan suyu içiyorum problem eşimde olamaz mı?Çok çok çok düşüncesiz insanlar.ALLAH kimsenin kucağını boş bırakmasın.Dileyen hakeden herkese anneliği tattirsin.Enerji emen düşüncesiz bilincsiz insanları da bizden uzak etsin.Amin...
Kimse çocuğuna toz konduramıyor.Aynen öyle çocuk olmayınca kadının suçuymuş gibi düşünüyorlar hemen benim kaynanam hep laf sokardi bana bu konu için çorapsiz gezmemi bile çocuğa bağlıyordu çorap giymiyorsun ondan çocuğun olmuyor olmazda demişti kaç defa sonra eşimde de sorun olduğunu duyduğunda ağzını açıp bi laf etmedi .
Doktor sana ne dedi canım. Bana bir süre daha dinlen dedi. Ben korkumdan hiçbir şey yapmıyorum. Ama annem yarın gidecek yavaş yavaş yapmaya baslıcam.nst de sancim çıkmadı pazartesi günkü kontrolde. Haftaya tekrar kontrolum var.Bırak öyle kalsın kendine niye dert ediyosun. Bizim de yakınımızda kimsemiz yok. Yemekleri ben yapıyorum. Hafta da bir temizliği de eşim yapıyor. Çamaşırları yıkamaya ben koyuyorum eşim seriyor. Sofrayı ben kuruyorum eşim kaldırıyor. Böyle yardimlasa yardimlasa bitecek canım. Mükemmel olmaya çalışma sakın kendimize zarar veriyoruz. Ben çok akillandim.
Aynen öyle valla .Kimse çocuğuna toz konduramıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?